Samsun güçlü bir ekip kurdu bu zor deplasmandan puan veya puanlarla dönmek isteyeceklerdir...3-1 Biter diye tahmin ediyorum ama hocanın Riera'yı oynatması lazım önce...Sabri'den de MC olmayacağını anlamıştır umarım hoca...Golleri Selçuk,Riera ve Baros atar...
Sabriyi Mc olarak oynatmazsa,Eboue"den sol acik yaratmazsa,Kazim Ve baros"u keserse bu maci kazaniriz Seyircimizin onunde cok buyuk bir baski olcak samsunspor"a seyirci onunde seyirci destegi ile 2-0 veya 3-1 kazaniriz.
Muslera
Eboue--Ujfalusi-Servet--Baltazar
Melo
Yekta--Selçuk
Kazım---------------------Riera
Elmander
Böyle oynamalıyız. Baros fiziken ve mental açıdan kuvvetlenmeden ilk 11'e alınmamalı fikrimce. King Baros ile uzaktan yakından alakası yok. Elmander de takımla birlikte çalışmalara katılmış.
Şu kadroya en uygun diziliş 4-4-2dir, fazla atraksiyona gerek yok. Fatih Hoca da bunu görecektir. 2-0 kazanırız diye düşünüyorum.
Mekan oynatır ve kazanırız.
Maça gelen var mı ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Mekan oynatır bu bir. İkide sıfır olmaz bu iki. Rakip Samsun bu üç. Bu maçı her türlü alırız.
Samsunspor hernekadar dirençli bir takım olsa da TT Arena'da güçlerinin yetmeyeceğini düşünüyorum. GS'nin 1-0 ya da 2-1 kazanacağı kanaatindeyim.
Sabriyi hepimiz az çok gördük bir önceki maç. Böyle olmaz, koca Galatasaray'da bu kadar sırıtılmaz. Düzeliyor dedik, Sabri Galatasaray'ın çocuğudur dedik de bir önceki maçtaki performans hiç yakışmadı hakikaten. Bu yüzden bir maç kenara çekebilir Fatih Hoca.
Bir de ben Fatih Hoca'dan radikal kararlar almasını bekliyorum artık. Ceyhun Gülselam'ı boşuna almadık. Defanstan hala yan paslar dışında oyun kurabilecek pas atan adam olmadı. Ceyhun'u ön libero mevkiinde bu şekilde değerlendirebiliriz.
Elmanderin oynayamayacağını varsayarak şöyle bir kadro kurdum, böyle çıkarız umarım;
Elmander takımla antremanlara çıkıyormuş, oynayabilir.
O halde Sercan'ın yerine Elmander'i koyabiliriz. Böyle bir kadro Samsunspor'u 2 farkla geçecektir.
En kötü ihtimalle mekan oynatır kazanırız.2 de 0 çekmeyiz herhalde.
Kazanmamamız gerek, taraftar ile takımın bulaşacağı maç olacak. Artık kötü sonuca tahammül kalmadı, geçen sene yetmiyor gibi bu sene de kötü başladık. Zor maç olacağı kesin, umarım Fatih Terim maç önü analizlerini iyi yapar, yerinde bir kadro çıkarır.
Bu arada beklediğim kadro;
Muslera
Eboue - Ujfalusi - Servet - Hakan Balta
Sabri - Selçuk - Melo
Sercan - Elmander - Riera
Bu doğru kadro mudur, bence kesinlikle değil, ancak Fatih Terim prensi Sabri'den bu kadar çabuk vazgeçmeyecektir.
galatasaray ın zorlanacağını sanmıyorum. ilk maçını kaybeden gs bu maçı bırakmaz.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
İç sahada kaybetmesi sürpriz olur Galatasaray'ın. Samsunspor ilk maçta olumlu sinyaller verdi ama ilk yarı 3-0 önde kapattığı maçta ikinci yarıda 2 de gol yedi. Galatasaray'a karşı yine mücadele ederler ama bu puan koparmalarına yetmez.
Samsunsporun hücum hattı fenalarda. Samsun fena bi takım değil. Bi süpriz yaparmılar tabi bilemiyorum deplasmanda olmaları dezavantaj tabikide ama küçümsememek lazım Samsunsporu.
Samsun kötü takım değil ama GS'nin de iki hafta üst üste kaybedeceğini sanmıyorum. Büyük ihtimalle Fatih hoca ilk hafta şablondaki sıkıntıları analiz etmiştir. Kendi evimizde pek de kolay olmayacak bir mücadelede 3 puanı alırız.
Yeni Galatasaray'ın seyircisi ile buluşacağı bir maç.Muhakkak seyirci desteği takıma artı bir güç olacaktır.İlk hafta yapılan hatalar muhakkak analiz edilmiştir diye düşünüyorum.Samsunspor ilk hafta oldukça pozitif bir futbol anlayışı ile galip geldi.Bu maçta da futbolun güzelliklerini sahaya yansıtacaklardır.Zevkli bir maç olur,Galatasaray farklı galip gelir.
Kazanırız diye ümit ediyorum.Baros oynarsa onun mutlaka gol atıcağını düşünüyorum.Son maçtan sonra takımdan özür dilemiş.İnşallah eski Baros geri döner.
Servet ve Çağlar takımdan ayrı çalışıyor 2 gündür. Umarım 11 yüzü göremezler.
Eboue--Ujfalusi--Semih--Baltazar gibi bir geri dörtlü ile başlarız umarım.
4-3-3 sistemi Galatasaraya hala zarar veriyor bence Galatasaray'ın 4-4-2 için çok iyi kadrosu var hem Fatih hoca Sabri'yi sağ kanatta kullanırsa daha az sırıtır
-------Elmander - Baros
Riera-Selçuk---Melo---Sabri
Hakan ---Servet---Gökhan -Ujfa(Eboue)
-------------------- Muslera
Olsa daha iyi olur gibi.
Samsunspor izlediğim kadarıyla takım oyunu oynamıyor. Hatırlarmısınız bilmem Diyarbakırspor'un lige flaş bir giriş yaptığı dönem vardı. Trabzonspor'u deplasmanda yenmişti. Sonra kötü gitmeye başlamıştı. Samsunspor'da da biraz o havayı seziyorum ama inşallah ligin dişli ekibi olurlar.
Galatasaray seyircisinin etkisiyle umarım kazanır. Çünkü Galatasaray'da daha takım olamadı.
4-3-3 oynadigimizi kim soledi yahu 4-1-4-1 oynadigimiz ap acik belli, 4-3-3 oynasak yine daha iyi baros ilerde cok yalniz kaliyor farkediyorsaniz 4-1-4-1 sisteminde, bu takima 4-4-2 , 4-3-2-1 gider.
Satilan bilet sayisi 15 bin. + 27 bin kombine = 42 bin
Stadın fullenmesi bekleniyor maçta.
Yok mu gelen ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Artık devin uyanması lazım. Bu da bunun için çok müsait bir maç.![]()