Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
36. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

24 66.67%
  • Berabere

8 22.22%
  • Samsunspor

4 11.11%
Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 216 sonuç

Konu: [2.Hafta] Galatasaray - Samsunspor

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Default [2.Hafta] Galatasaray - Samsunspor

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Samsun güçlü bir ekip kurdu bu zor deplasmandan puan veya puanlarla dönmek isteyeceklerdir...3-1 Biter diye tahmin ediyorum ama hocanın Riera'yı oynatması lazım önce...Sabri'den de MC olmayacağını anlamıştır umarım hoca...Golleri Selçuk,Riera ve Baros atar...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sabriyi Mc olarak oynatmazsa,Eboue"den sol acik yaratmazsa,Kazim Ve baros"u keserse bu maci kazaniriz Seyircimizin onunde cok buyuk bir baski olcak samsunspor"a seyirci onunde seyirci destegi ile 2-0 veya 3-1 kazaniriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Muslera
    Eboue--Ujfalusi-Servet--Baltazar
    Melo
    Yekta--Selçuk
    Kazım---------------------Riera
    Elmander

Böyle oynamalıyız. Baros fiziken ve mental açıdan kuvvetlenmeden ilk 11'e alınmamalı fikrimce. King Baros ile uzaktan yakından alakası yok. Elmander de takımla birlikte çalışmalara katılmış.

Şu kadroya en uygun diziliş 4-4-2dir, fazla atraksiyona gerek yok. Fatih Hoca da bunu görecektir. 2-0 kazanırız diye düşünüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Mekan oynatır ve kazanırız.

Maça gelen var mı ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mekan oynatır bu bir. İkide sıfır olmaz bu iki. Rakip Samsun bu üç. Bu maçı her türlü alırız.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Samsunspor hernekadar dirençli bir takım olsa da TT Arena'da güçlerinin yetmeyeceğini düşünüyorum. GS'nin 1-0 ya da 2-1 kazanacağı kanaatindeyim.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Sabriyi hepimiz az çok gördük bir önceki maç. Böyle olmaz, koca Galatasaray'da bu kadar sırıtılmaz. Düzeliyor dedik, Sabri Galatasaray'ın çocuğudur dedik de bir önceki maçtaki performans hiç yakışmadı hakikaten. Bu yüzden bir maç kenara çekebilir Fatih Hoca.

Bir de ben Fatih Hoca'dan radikal kararlar almasını bekliyorum artık. Ceyhun Gülselam'ı boşuna almadık. Defanstan hala yan paslar dışında oyun kurabilecek pas atan adam olmadı. Ceyhun'u ön libero mevkiinde bu şekilde değerlendirebiliriz.

Elmanderin oynayamayacağını varsayarak şöyle bir kadro kurdum, böyle çıkarız umarım;

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Elmander takımla antremanlara çıkıyormuş, oynayabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

O halde Sercan'ın yerine Elmander'i koyabiliriz. Böyle bir kadro Samsunspor'u 2 farkla geçecektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

En kötü ihtimalle mekan oynatır kazanırız.2 de 0 çekmeyiz herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kazanmamamız gerek, taraftar ile takımın bulaşacağı maç olacak. Artık kötü sonuca tahammül kalmadı, geçen sene yetmiyor gibi bu sene de kötü başladık. Zor maç olacağı kesin, umarım Fatih Terim maç önü analizlerini iyi yapar, yerinde bir kadro çıkarır.

Bu arada beklediğim kadro;

Muslera

Eboue - Ujfalusi - Servet - Hakan Balta

Sabri - Selçuk - Melo

Sercan - Elmander - Riera

Bu doğru kadro mudur, bence kesinlikle değil, ancak Fatih Terim prensi Sabri'den bu kadar çabuk vazgeçmeyecektir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

galatasaray ın zorlanacağını sanmıyorum. ilk maçını kaybeden gs bu maçı bırakmaz.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bu arada beklediğim kadro;

Muslera

Eboue - Ujfalusi - Servet - Hakan Balta

Sabri - Selçuk - Melo

Sercan - Elmander - Riera
    Elmander yerine Baros oynar 11'de. Bence de böyle bir kadro çıkar
    Sentugo.

İç sahada kaybetmesi sürpriz olur Galatasaray'ın. Samsunspor ilk maçta olumlu sinyaller verdi ama ilk yarı 3-0 önde kapattığı maçta ikinci yarıda 2 de gol yedi. Galatasaray'a karşı yine mücadele ederler ama bu puan koparmalarına yetmez.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Samsunsporun hücum hattı fenalarda. Samsun fena bi takım değil. Bi süpriz yaparmılar tabi bilemiyorum deplasmanda olmaları dezavantaj tabikide ama küçümsememek lazım Samsunsporu.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Samsun kötü takım değil ama GS'nin de iki hafta üst üste kaybedeceğini sanmıyorum. Büyük ihtimalle Fatih hoca ilk hafta şablondaki sıkıntıları analiz etmiştir. Kendi evimizde pek de kolay olmayacak bir mücadelede 3 puanı alırız.

Yeni Galatasaray'ın seyircisi ile buluşacağı bir maç.Muhakkak seyirci desteği takıma artı bir güç olacaktır.İlk hafta yapılan hatalar muhakkak analiz edilmiştir diye düşünüyorum.Samsunspor ilk hafta oldukça pozitif bir futbol anlayışı ile galip geldi.Bu maçta da futbolun güzelliklerini sahaya yansıtacaklardır.Zevkli bir maç olur,Galatasaray farklı galip gelir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kazanırız diye ümit ediyorum.Baros oynarsa onun mutlaka gol atıcağını düşünüyorum.Son maçtan sonra takımdan özür dilemiş.İnşallah eski Baros geri döner.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Servet ve Çağlar takımdan ayrı çalışıyor 2 gündür. Umarım 11 yüzü göremezler.

Eboue--Ujfalusi--Semih--Baltazar gibi bir geri dörtlü ile başlarız umarım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

4-3-3 sistemi Galatasaraya hala zarar veriyor bence Galatasaray'ın 4-4-2 için çok iyi kadrosu var hem Fatih hoca Sabri'yi sağ kanatta kullanırsa daha az sırıtır

-------Elmander - Baros

Riera-Selçuk---Melo---Sabri

Hakan ---Servet---Gökhan -Ujfa(Eboue)

-------------------- Muslera

Olsa daha iyi olur gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Samsunspor izlediğim kadarıyla takım oyunu oynamıyor. Hatırlarmısınız bilmem Diyarbakırspor'un lige flaş bir giriş yaptığı dönem vardı. Trabzonspor'u deplasmanda yenmişti. Sonra kötü gitmeye başlamıştı. Samsunspor'da da biraz o havayı seziyorum ama inşallah ligin dişli ekibi olurlar.

Galatasaray seyircisinin etkisiyle umarım kazanır. Çünkü Galatasaray'da daha takım olamadı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    4-3-3 sistemi Galatasaraya hala zarar veriyor bence Galatasaray'ın 4-4-2 için çok iyi kadrosu var hem Fatih hoca Sabri'yi sağ kanatta kullanırsa daha az sırıtır

-------Elmander - Baros

Riera-Selçuk---Melo---Sabri

Hakan ---Servet---Gökhan -Ujfa(Eboue)

-------------------- Muslera

Olsa daha iyi olur gibi.
    Aynen öyle tek forvet oynayamıyor bizim takım.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

4-3-3 oynadigimizi kim soledi yahu 4-1-4-1 oynadigimiz ap acik belli, 4-3-3 oynasak yine daha iyi baros ilerde cok yalniz kaliyor farkediyorsaniz 4-1-4-1 sisteminde, bu takima 4-4-2 , 4-3-2-1 gider.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Satilan bilet sayisi 15 bin. + 27 bin kombine = 42 bin

Stadın fullenmesi bekleniyor maçta.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yok mu gelen ?

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Artık devin uyanması lazım. Bu da bunun için çok müsait bir maç.

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Yok mu gelen ?
    Ben geliyorum.

Ayrıca yarın maçta gol veya goller atılırsa, anons(lar) "Metin Oktay" olarak yapılacakmış.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Stan13 View Post
    Ben geliyorum.

Ayrıca yarın maçta gol veya goller atılırsa, anons(lar) "Metin Oktay" olarak yapılacakmış.
    Hangi tribün ? Pegasus mu ?

Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri