Elektrikler geldi maça devam...
Elektrikler geldi maça devam...
Zokoro resmen siir gibi top oynuyor,henrique ve vittek iyi degil su ana kadar.
Volkan kendini gösteriyor valla hiç fena başlamadı...
Volkanin topu direkte patladi iyi oynuyor evet, henrique,vittek kotu oynuyor zokora baya iyi 1-2 hatasi disinda ama henrique gercketen kotu basladi cok top kaybetti vittek sakatlandi halil girdi bakalim.
Ibb"de ise docka iyi oynuyor gs macindada iyiydi,webo trabzon defansini baya bi zorladi ibb aksine iyi oynuyor yani bu yil kontraatak takimi olmucaklar galiba.
ilk yarı iyi değildik, biraz yorgunluk, biraz elektrik kesintisinin verdiği sıkıntıdan sorun yaşadık. defansta hatalar yapıyoruz umarım devamı gelmez.
ziya doğanın futbolumuza kazandırdığı 0 teknikli defans oyuncuları genelde küme düşünce gidiyorlardı. ama abdullah avcı sağolsun zayette'ı harcamadı ve bugün vittek'i 3. denemesinde futboldan söktü attı. Onur'un geçen seneki durumu aklıma geldi, umarım daha iyidir ama bana yine bir 3-4 ay oynayamaz gibi geliyor.
İBB geçen sezon kıl payı UEFA'ya gitmeyi kaçırmıştı....Bu sezon gidecekler gibi görünüyor Doka,Webo ve Zayatte çok etkili oyuncular transferler az oldu ama öz oldu...Taner Yalçın niye yok sakat falan mı ? o adam çok iyi yahu veya oynuyorda ben göremiyorumbu arada TS Halil'i alarak resmen Eskişehirspor'a iyilik etmiş adam bitik yav...
kaan olm halil girdi 1 dakka sonra mac bitti![]()
Diğer 2 pozisyonu görmedim ama Vittek'in sakatlandığı pozisyonda kontrolsüz gelen Vittek'ti.Faulü de İBB kullandı zaten.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bu arada hakem TS'nin penaltıyı yemiş...
Trabzonspor'a forvet lazım.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Webo müthiş yahu çok hızlı...Müthiş pas attı sonra müthiş hızlanma yaptı ama tamamlayamadı maalesef düştü
Trabzon'da gram şans yok yav...Alan'ın topu direkten döndü...
Last edited by GeNç KaRTaL : 18.Eylül.2011 at 08:16 Reason: üst üste mesajlar birleştirildi.
Trabzon kazanırsa iddaam tutacak geçen hafta da aynısı oldu. Zannediyorum bu maçta trabzon gol atamaz![]()
ben mi yanlış pozisyondan bahsediyorum bilmiyorum, ya da algıda seçicilik. vittek sabitti kontrolsüz gelmiyordu.
Uploaded with ImageShack.us
1-0 trabzon alir gibi ya
Dockanin top direkte patladi bu adamda is var.
Last edited by GeNç KaRTaL : 18.Eylül.2011 at 08:16 Reason: üst üste mesajlar birleştirildi.
Televizyonda birsürü maç var ve babamlar inatla bu maçı izliyor.Trabzona olan antipatim katlanıyor şuanda.Yahu bir şeyler olsa anlarım da temposuz kuru bir maç.
Abdullah Avcı hiç bi zaman boş adam almaz...Doka fena oynuyor...
Alanzinho tam zarar yahu
Bence Serkan zarar ya o adamdan ofans olmaz![]()
Goool Webo...Adamım ya attı kadroya almıştık![]()
Gool Webo 85te öne geçirdi İ.B.B'yi.Varlığın zarar İ.B.B.![]()
yedik golü. bu mağlubiyetten sonra Inter maçının zerre önemi yok. bu mustafa-giray ikilisiyle dünyanın sıkıntısını çekeriz..
Bu sene İ.B.B bomba gibi geliyor yarışta olurlar bence...
Doka'nın pası harikaydı 2 kişi arasından.Tabi savunmanın da hatası çok büyük.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Dockanin hakkini yemeyin yalnizWebo 0-1 oldu
Aslanım Webo![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Doka'da artık banko oyuncularımdan olcak çok iyi ikili oldular Weboyla...Webo bu lige fazla valla gol krallığında Alex'le kapışırlar...Bu arada Taner 85'te girdi hoca neden 11 başlatmıyor anlamıyorum o adam çok can yakar...