Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

7 35.00%
  • Berabere

6 30.00%
  • İBB

7 35.00%
1 ile 30 arası toplam 95 sonuç

Konu: [2.Hafta] Trabzonspor - İBB

Hybrid View

1. Default

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    ilk yarı iyi değildik, biraz yorgunluk, biraz elektrik kesintisinin verdiği sıkıntıdan sorun yaşadık. defansta hatalar yapıyoruz umarım devamı gelmez.

ziya doğanın futbolumuza kazandırdığı 0 teknikli defans oyuncuları genelde küme düşünce gidiyorlardı. ama abdullah avcı sağolsun zayette'ı harcamadı ve bugün vittek'i 3. denemesinde futboldan söktü attı. Onur'un geçen seneki durumu aklıma geldi, umarım daha iyidir ama bana yine bir 3-4 ay oynayamaz gibi geliyor.

0 teknikli dediğiniz oyuncu Premier Lig'de Hull City ile 30'dan fazla maça çıkmış bir adam bana göre de ligin 5-6 kaliteli yabancı stoperinden biri . Bu arada bu Visca çok yeteneksiz bir adammış , Tevfik bana göre çok daha kalitelidir bu adamdan .

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post

0 teknikli dediğiniz oyuncu Premier Lig'de Hull City ile 30'dan fazla maça çıkmış bir adam bana göre de ligin 5-6 kaliteli yabancı stoperinden biri .
    doğrudur. herkesin fikri kendince. ben de gördüğümü söylüyorum. bir 45 dakikada 3 kere topa çift dalan stoper görmemiştim. ha tarihinde bir kere premier ligde oynamış bir takımda (ki o da ufak çaplı hezimet ile bitti) oynamış diye de adama teknik diyemem.

Mesaj Yetkileri