Ronaldo: "Kıskandıkları için ıslıklıyorlar"
Dinamo Zagreb maçında taraftarların boy hedefi haline gelen Portekizli yıldız, maçın hakemine ve Hırvat seyircilere ateş püskürdü.
Real Madrid'in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo, Dinamo Zagreb taraftarının kendisini kıskandığını söyledi.
Maç boyunca Hırvat taraftarların ıslıkladığı Portekizli yıldız oldukça zor anlar yaşamış, Real Madrid ise Di Maria'nın ikinci yarıda attığı golle maçı kazanmayı başarmıştı.
Marca'ya bu karşılaşmada neden ıslıklandığını açıklayan Ronaldo, "Bunun sebebi benim iyi görünümlü, zengin ve harika bir futbolcu olmam. Beni kıskanıyorlar. Bundan başka bir açıklaması yok." ifadelerini kullandı.
Maçı kanlı bir ayak bileği ile tamamlayan ve bileğine dikiş atılan yıldız oyuncu, Norveçli hakemi Oddvar Moen'e de ateş püskürerek, "Tam bir utanç kaynağıydı. Bu çok üzücü çünkü hakemler en yetenekli oyuncuları koruyacaklarını söylerler, ancak kimse en ufak temas almazken, bana her pozisyonda faul yapıldı. Umarım bu hakem bir daha bizim maçımızı yönetmez, çünkü tam bir utanç kaynağıydı." şeklinde konuştu.
Maçın ardından konuşan yardımcı antrenör Aitor Karanka da Ronaldo'nun ayak bileğine aldığı darbelerden bahsederek, "Soyunma odasında dikiş atılıyor. Umalım da şu anki durumundan daha kötüsü olmasın. Hafta sonu Ronaldo'nun oynayıp oynayamayacağını bilmiyorum." dedi.
Çok sövdüm Madrid'e bu takım nasıl forvet almaz aklım ermiyor...Kaleci de kendini aştı zaten...Ayrıca Marcelo'nun pozisyonuna çok güldüm %100 penaltıyı es geçti üstüne kırmızı verdi hakem tebrik ediyorum...
Adam haklı beyler.
Screw you guys, I'm goin' home
iyide zagreb taraftarı ronaldo'yu niye kıskansın? ben kendimi real madrid'li olarak niteleyebilecek kadar ileri giden biriyim ve bu sözü doğru bulmuyorum. man u taraftarı için falan dese bunu neyse de...
hocam burda real-barca maçları olunca birbirine giren insanlar var. hırvatistan'da da vardır muhakkak![]()
Kulübün asbaşkanı Javier Faus, Barcelona'nın henüz finansal anlamda düzlüğe çıkmadığını söyledi.
Barcelona asbaşkanı Javier Faus, her ne kadar borçlarını %15 azaltmış olsalar da İspanya şampiyonunun ekonomisinin hassas olduğunu söyledi.
Katalan ekibi geçtiğimiz yıl 430 milyon avroluk borç yükü nedeniyle kırmızı alarm vermişti. Bu yıl borç miktarı 364 milyon avroya düşürülmüş olsa da, Faus halen yapacak çok iş olduğunu düşünüyor.
Kulübün resmi internet sitesine konuşan Faus, "Çok sert bir çizgi izledik ve borç yükünü azalttık, ama halen hassas bir durumdayız. Geleceğimize yön vermek adına borçlar bizim için halen çok yüksek bir seviyede. Bu borcu kabul edilebilir seviyelere indirmeliyiz. Bunun için çalışmaya devam edeceğiz. Bankalardan daha fazla borç alamayız ve yeni gelirler üretmeliyiz." ifadelerini kullandı.
Barcelona bu yaz transfere 60 milyon avronun üzerinde para harcamış ve Cesc Fabregas ve Alexis Sanchez'i transfer etmişti.
Adamlar çok sert tedbirler almışlar ama A.Sanchez, Fabregas gibi oyuncuları da alabiliyorlar bu tedbirlere rağmen.
Ibrahimovic - Eto'o takasından yedikleri kazığın etkisi hala hissediliyor.
Tabi ki kıskanılırım ama böyle ukalaca dile getirmem.
Ukalalık korkulacak bir şey değil.Adam doğruları söylüyor.Tüm dünya'da Messi'ye efendi iyi aile çocuğu gözüyle bakılırken,Ronaldo'ya bırak şu terbiyesiz,saygısız herifi deniyor.Sebebi sadece fiziksel görünüm.Ronaldo sahada rakiplerini aşağılamıyor,Messi'de aşağılamıyor.Ama saha dışına geldiğimizde "başarı için gerekirse teşvik verelim" diyen bu ikiliden Messi'dir.Bunları insanlar görmek istemiyorlar.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Kıskananlar çatlasın![]()
Oldukça açık sözlü olmuş RonaldoHaklı bir yerde,Kadıköy'e gelse ben de ıslıklardım
![]()
bu adamın bazı açıklamaları mütevazi, bazıları çok kibirli. sinirlenince kibirleniyor demek ki.
Rakip takımın en önemli futbolcusunu ıslıklamayacaksa taraftar ne işe yarar ?
Valencia Gijon deplasmanında 1-0 öne geçti yine SoldadoAma bu takımın gerçek kahramanı Banega'dır.Sen nesin arkadaş ya helal vallahi sezon basından beri döktürüyor. Arjantin milli takımının kurtarıcısı olabilir kendisi.Çünkü en eksik bölgede oynuyor,orta sahanın ortası.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
8 tane atılır mı oha barcelonaaa![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Barcelona [8 - 0] Osasuna
5' [1 - 0] L. Messi
13' [2 - 0] C. Fabregas
34' [3 - 0] D. Villa
40' [4 - 0] R.d.B. Roversio (kendi kalesine)
41' [5 - 0] L. Messi
57' [6 - 0] X. Hernandez
76' [7 - 0] D. Villa
79' [8 - 0] L. Messi
Şampiyonlar ligi konusunda 2 maç berabere bitince, Barça bitti diyenleri bi de bu sahalarda görmek isteriz.![]()
![]()
Barca'nın 2 beraberlikle biteceğini düşünmek abesle iştigal bir durum.Bu kadronun dağıldıktan sonra da yerlerine geçecek adamları mevcuttur. Altyapı fabrikası gibi bir takım sonuçta Barca. 2. takımıyla da galip geldiği maçları unutmayalım. Bu skor da bazı şeylerin kolay kolay sona ermeyeceğine kanıt olsun.
VİVA BARCA.!
Adamlar istatistik peşinde İso![]()
Kesinlikle insan degiller.
Bence Messi soğuk savaş döneminde İspanyollar'ın geliştirdiği bir silah.
Zevk aldım maçı izlerken. Oynamak için çıkmıştı iki takımda sahaya ancak Osasuna erken silindi sahadan. Yine de kontratakları etkiliydi. 2-3 gol bulabilirlerdi. Tiago-Fabregas-Afellay ortasahası ile gelecek yılların Barcelona modellemesini görme şansına eriştik. Bu da hoş bir ayrıntıydı. Üzerine çok şey söylenecek bir maç degil. Sadece saygı duyulmalı bu takıma.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Sadecce anlayamadığım bir şey var. Real Madrid 5-6 lar atarken bir şey denmiyordu Barcelona her 6-7 attığında yine uzaylılar gibi abartılıyor. Yani bu skoru Real Madrid'de üretiyor hem de çok rahatlıkla![]()