Evet Zec hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği performans ile şüphesiz sezonun yıldızı oldu...
Teşekkür ederim. Geçen sezon koymuştum gerçi ama yine koyayım. Geçen sezondan beri çok da gelişmedi aslında...
Evet güzel fiyata gitti, takımda başka gidenlerin de olacağının haberini şimdiden vermiş olayım ama şimdilik sedece yeni gelenleri
paylaşayım, sonra o isimleri de açıklayacağım.
Manchester United'ın genç yıldızı takımı ile sözleşme yenilemeyince bizim hep yaptığımız gibi bedelsiz olarak takıma katıldı.
Ofansif orta sahanın solunda oynayan Ashley Young'ı yıllık 3.600.000 $ maaş ile takıma katılmaya ikna ettik. Bu sezon için
ilk yıldız transferimiz Young oldu inşallah 1-2 yıldız daha almak istiyoruz.
Orta sahayı güçlendirmeye Bayern'in altyapısında yetişen ve Werder Bremen'e transfer olan Mehmet Ekici ile devam ettik.
Mehmet için Werder Bremen'e 3.000.000 $ (48 aylık taksitler halinde) bonservis ödenecek.
Daha önce yine takımımızın oyuncusu olan Isaac Promise'nin Manisaspor ile sözleşmesi bitince sözleşme önerdik ve kabul etti.
İlk geldiğinde çok iş yapamamıştı ama bu kez Burak Yılmaz'a iyi bir yedek olacağını düşünüyorum. Bonservis bedelsiz olmasının
yanında Türk statüsünde olması da bu transferdeki ana etkendi.
Genç defans Cenk Güvenç de Trabzonspor'da!
Kadro derinliği oluşturma açısından yine bonservisi elinde olan genç ve yetenekli Cenk ile hemen sözleşme imzaladık. uzun vadede
yedeklikten as takıma çıkabileceğini bile düşünüyorum, zira şu an bile özellikleri ilk 11'de oynamaya yetebilecek seviyede...