Trabzonsporun aslında çok kötü bir kadrosu yok ama bence geçen sezondan iyi de bir kadrosu olduğu söylenemez malesef.

En başta Egemen mesela. Hala boşluğu doldurulamadı bu açık ve net. Şenol Güneş bile söyledi bunu.

Cech Cale'yi her türlü katlar o konuda sıkıntı yok iyi bir transfer olduğunu düşünüyorum.

Celutska tam bir joker. Palermo patentli sayılır zaten genç yaşında bir İtalya tecrübesi yaşamış bir oyuncu, Trabzonspor yönetimi kendi çıkarlarını düşünmezse klüp Celutska'nın olası bir satışından önemli paralar kazanabilir.

Adrian ise kötü bir futbolcu değil ama en başta tartışılması gereken konu oyuncuya ödenen bonservis bedeli. 6 milyon € ya çok daha iyisi alınabilirdi. Profesyonel anlamda Jaja'dan daha iyi olabilir ama yetenek olarak Jajanın yanından bile geçemez burası gayet açık. Fizik olarak çok iyi olduğu söylenemez ve tempolu bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Ama umarız faydalı olur Trabzonspora, bi kere alınmış nede olsa artık nasıl faydalanılır o düşünülmeli.

Sapara iyi transfer ilerleyen haftalarda kendini belli edecektir.

Vittek'in ben katkısı olacağını düşünüyordum ama ne yazık ki kendisi bu sezonu artık kaçırdı belkide futbol hayatı bitti artık.

Henrique enteresan bi oyuncu izlenimi verdi bana. Kilo problemi yaşıyor sanki 100 kilo sanki de kendini taşıyamıyor gibi. Oysa kampın en çalışkan ve başarılı isimlerinden biriydi. Benfica'yı tek başına İstanbul da dağıtan adam 2 haftadır dökülüyor, ters giden birşeyler olmalı. Umarım en yakın zamanda formuna kavuşur.

Zokora için birşey demee gerek yok adam; Maestro.

Ben çalım yönünden bu kadar iyi olduğunu sanmıyordum Zokoranın. Ve dikine kaptırıp gitmeleri çok fena. Melo 10 numara giyiyorsa Gs'de, Zokora'da 10 numarayı ve hatta Kaptanlığı bile almalı. Trabzonspor için çok büyük bir şans. Umarım uzun yıllar bu forma için ter döker..