iyi oldu en azından kalecimizi görmüş olacağız![]()
bu penaltı ve kırmızı kart büyük terbiyesizlik ve emek hırsızlığı başka hiçbirşey değil...
ayrıca Melo penaltı kullanılmadan önce Selçuk'un yanındaydı neredeyse, tekrar edlimeliydi.
Sercanla bir penaltı oldu.
Kaleci kırmızıyı yedi.
Selçuk attı. 3 oldu.
Sentugo.
Selçuk helal sana![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bu Engin Sarpın karşıtı vallaadam girdi 2 tane attık
![]()
Elmander show ...
Saçma sapan bir penaltı saçma sapan bir kırmızı kart. Kuddusi Serkan'ın yumruğunun öcünü aldı bu kadar basit başka söze gerek yok..
Vurmamış ki Ahmet bildiğin zıplamış üstüne.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Kuddusi zaten berbat bir maç yönetiyor bu çok açık...Ama o penaltı doğruydu kesinlikle...Ahmet zaten ilk maçtada çok kötüydü belki Ertuğrul kapar formayı...
Sercan Kontrol etse kaleci ile karsi karsiyaydi engin guzel pas atti
Aynı pozisyon Galatasaray ceza sahasında Muslera, Bance arasında olsaydı mesela çok daha farklı yorumlanır ve tepki verilirdi bundan %100 eminim.
Peki öyle olsun, zaten bizim tartışmamız sonucu değiştirmeyecek.
3-1 kazandik elmander ve sercan oyuna girer girmez maca hareketlilik geldi gecen haftada diyordum baros ve kazim bole oynucaklarsa oynamasinlar ve dogru degisiklik geldi elmander-sercan girdi cokda iyi oldu Haftayaki macimizda 2"sinide 11"de gorucegiz insallah, melo gercekten ama gercekten 10 numaranin hakkini veriyor bu mac icin gozlemim oyle adam tam bir savasci ve oyunu cok iyi yonlendiriyor, eboue ilk yari iyiydi bana gore 2.ci yari sakatlandi umarim birseyi yoktur, Riera bence fena oynamadi iyiydi ilk macina gore, ujfa defansda guven verdi bana ama gokhan zan tum morallerimi alt ust etti umarim haftaya bununda bileti kesilir semih yada serveti goruruz.
Last edited by di canio : 18.Eylül.2011 at 23:13 Reason: Lütfen kullandığımız ifadelere dikkat edelim.
Tekrar edilmemesi ilginç oldu neyse Tebrikler Gs.
![]()
[YOUTUBE="bHkuC7lKzrs"]bHkuC7lKzrs[/YOUTUBE]
Gerçi edilsede gene atardı Selçuk.
http://www.twitvid.com/GYE2N
Penaltı pozisyonu %45123 penaltı.
Aynen yahu şimdi farkettim kalede olsam itiraz ederdim ben şaşırttı bildiğin Melo![]()
![]()
Yükleyen yanlış yazmış ne yapayım![]()
4-4-2'ye döndükten sonra maçı aldı götürdü Galatasaray. Sercan'ın harika asisti haricinde pek olumlu hareketini göremedim ama Elmander muazzam oynadı girdiği andan itibaren. Penaltı pozisyonunu hesaba katmıyorum, oraya girersem çok tartışıcaz çünkü belliTaraftarı önünde istediği galibiyeti almayı başardı Galatasaray, devamı da gelir bu hırsla, mücadeleyle oynadıkları sürece.
Yapma be Elmander. Penaltıyla uzaktan yada yakından hiç bir alakası yoktu bence. Normal iki futbolcunun çarpışmasıydı ama Elmander hakemi kandırdığı için penaltı+kırmızı kart oldu.
Samsunspor ilerde sağlam çoğalabilse çok harika takımda işte belli tabi takımın gücü. İki takımada tebrikler.