Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
4. You may not vote on this poll
  • İBB kazanır

4 100.00%
  • Berabere biter

0 0%
  • Orduspor kazanır

0 0%
1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: [3. Hafta] İBB - Orduspor

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default [3. Hafta] İBB - Orduspor

daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

2 takımda iyi performanslarla lige başladılar. Gerek Ordu Gerekse İBB gerçekten zevk veriyorlar ama İBB nispeten daha iyi bir ''takım''. Webo faktörüyle de Belediye'nin kazanacağı kanısındayım.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İ.B.B bu sene şampiyonluk adaylarından bence...Çok rahat bir maç bekliyorum...2-0 Alırlar Webo ve Holmen atar...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

IBB 0 - 1 Ordu Gol : fatih tekke

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

nasıl attı acaba

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aslanım Ordu İBB ile 1-1 berabere kaldı.Bence çok iyi sonuç.İnşallah bir sürpriz yapıp 8.oluruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

3 gün önce maç yapmamıza rağmen 90 dakika çok iyi mücadele ettik. Özellikle takım fizik olarak iyi durumda,sürekli pres yapıyoruz. Ligin 3. haftasındayız 3 maçtadada rakiplerden iyi oynadık. Helal olsun sizlere mücadeleniz yeter. Tekke'nin gol atması gelecek açısından çok iyi oldu. Özellikle tekke oyundan çıkınca kıymeti daha iyi anlanılmıştır.İlerde top tutamadık. Rakip stoperlerde rahatladı. Saso'yu çok beğendim. Kalede inanılma güven veriyor.Beni en çok şaşırtan oyuncumuz ise Onur, Gerçekten iyi performans sergiliyor. Üstelik pas hatasıda yapmıyor.

Hakem son 10 dakika herşeye faul çalmaya başladı.Özellikle penaltı çaldığı pozisyon skandaldı. Allahtan doğruyu buldu.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

2 haftadir soluyorum bu hafta 3.cu hafta idi ordu sporun kalecisi muthis tek kelime ile

belediye süper takım, abdullah hoca süper ligin en iyi hocası. bir beşiktaşlı olarak söylüyorum. webo ve doka mükemmel transferler. maç 1-1 bitti ama bld ilerleyen haftalarda iyi yerlerde olacaktır. Beşiktaş akıl etse de Abdullah Hoca ile anlaşsa keşke.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by osman erbil View Post
    belediye süper takım, abdullah hoca süper ligin en iyi hocası. bir beşiktaşlı olarak söylüyorum. webo ve doka mükemmel transferler. maç 1-1 bitti ama bld ilerleyen haftalarda iyi yerlerde olacaktır. Beşiktaş akıl etse de Abdullah Hoca ile anlaşsa keşke.
    İlk 10'dan aşağı düşmeyeceğini düşünüyorum takımın. Tabi burası Türkiye herşey olabilir

Mesaj Yetkileri