saniye 50 besiktas net gol kacirdi
saniye 50 besiktas net gol kacirdi
Banguraaa 1-0 oldu
Bu Bangura kuşkusuz Bursa'nın en iyi transferi...2-1 Yener gibime geliyor Bursa...Bursa'nın 2. golüde Bangura atar Beşiktaş'ın golünü Pektemek atar...
Golü Bangura'ya yazmaya gerek yok Rüştü'ye yazsalar yeter![]()
Rustunun yapacagi birsey yok bence ilk pozisyonu iyi kurtardi ama 2.cisinde zemin kaygan top haliyle yere sekerken kaydi
Bangura'ya kırmızı çıktı yahu...Çok saçma karar yalnız...
Bursaspor 10 kisi bangura kirmizi kart gordu Kufur etti galiba
Egemen cikti pektemek girdi
Bir 10 dk izledim maçı.Turgay çizginin önünden kaçırdı.Egemen'e dakikalarca küfrettiler.Bir dahaki Bursa maçında bayanları görebiliriz![]()
Taraftar müthiş valla ceza gelirse şaşırmayın![]()
gecen haftalardada demistim besiktas futbol oynamiyor oyuncularin hepsi bireysel yetenegini kullanamaya calisiyor ve ortasahanin orta alani bombos butun oyuncular kanat"a yayiliyor ve rakip bursa 10 kisi su ilk yari besiktastan daha iyi top oynadilar 2 tane net pozisyonlari vardi 10 kisi olmalarina ragmen. Ve sunuda solemeden gecemicem carvalhal rakip takimlari analiz etmiyor
Turgay'ın 43. dk daki şutu muhteşemdi ama girmedi.
Genel anlamda iyi bir maç değil, kırmızı karttan sonra oyunun dengesi bozuldu. Beşiktaş çok etkisiz.
Mustafa Pektemek çok acemice oynuyor.
Carvalhal hakkında yazsam bişeyler kesin uyarı alırım..Bangaura küfür ettiyse ve ligimizde EPL de sorun olmayan o malum ingilizce küfür yasaksa kırmızı kart doğru..Ama ikinci yarı işler karışabilir gibime geliyor.
eto'o bitmiş.
bursada oyuncu degisikligi Tagoe girdi - batalla cikti
Egemen Bursaspor'un altyapısından mı çıktı ?Ben Bursasporluyum diye bir lafı mı oldu ? Sırf bir ara Bursaspor'da forma giydi diye küfür mü ediyorlar adama ? Komik.Her neyse Bursa'nın 1-0 önde olması ve 1 kişi eksik olmasına bakarsak oynanan oyunu katmadan maçın berabere biteceğini düşünüyorum.
Edit:Tamam canım 6 yıl oynamış ve kaptanda olmuş olabilir![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Carvalha ciddi ciddi bilmiyor takimi. fernandesi cikartip - veliyi aliyor be adam cikartsana eduyu.
Komedi bu carvalhal ya şimdide fernandesi aldı oyundan
Simao Cikti Holosko girdi ilk defa dogru bir degisiklik gordum
Quaresmanın şutundan sonra ilk defa Scott Carson'ı gülümserken gördüm pek fazla gülümseyen bir oyuncu değildi, iyi ki sık gülümsemiyor çok çirkin gülüyor yav, o sakal ile oluşan karizmayı bi anda bozdu.
Q7 Atildi 2.ci saridan kirmizi gordu cok dogru bi karardi
Kırmızı kart olmayan maç varmı ?
1-1 oldu Sivok attı, doksana gitti top
Sivok 1-1 oldu kafa golu ile
Hadi be Beşiktaş bir gol be.
Edit:gol olmuşgüzel
Holosko 1-2 oldu bu kadarda sans olmaz![]()
Bursa dağıldı 1-2 holosko
Holoskoooooooooooooooooooooooooooooooooooo.
So what?
Saike
Oha diyorum Bursa 1-0 önde götürüyorsun maçı son 3 dakika da 2 gol yiyorsunpes valla
![]()
Yok artıkYahu bir gol dedim ya 2 demedim ki
![]()