daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Ordu daha iyi bir takim goruntusu verdi bana samsuna gore Ordu kendi evinde saha avantajini kullanrak 1-0 veya 2-1 kazancaktir
Ordu sezona beklediğimden çok daha iyi başladı ve oldukça da kaliteli oyunculara sahipler Dalmat,Gosso,Culio,F.Tekke gibi. Taraftarları çok ateşli bir takım ayrıca. Bu sebeplerden dolayı Orduspor'un kazanacağını düşünüyorum.
Samsunda; Lazar,Selim ve Cezalı Ahmet yok.
Ordusporda;Tobias sakat
Bilet Fiyatları
Kapalı 80
Maraton 50
Kale arkası 30
Deplasman tribünü 30
Malesef biletler pahallı, manisa maçından az bilet satılmış. Ayrıca yönetim bayanlar, engelliler ve en son 2000 doğumlu taraftalara maratonda 500 kişilik yer ayırdı. Üçretsiz biletlerini storedan alabilecekler.
Bu arada digitürk 43000 Orduspor paketi satmış. Bileti pahallı bulan dekodere yüklenmiş. Bu haftadada tribünler boş kalırsa yönetimin indirime gitmesi şart..
Benim zaten kombinem var.
Gerçekten bilet fiyatları pahalı. Süper Lige çıkar çıkmaz taraftarın gözünü bu kadar korkutmamak gerekir![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bilet fiyatları fazla can yakıcı çok pahalı
Metin abiye guveniyorum, Orduyu Samsundan daha iyi hazirlicaktir bu maca.
Stancudan gol bekliyorum![]()
Ordu 1 adım önde gibi![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Selim çok etkiler Samsunspor'u bilsem Ordu'ya iddaa oynardım.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Maç 0-0 bitti. Deplasmanda 1 puanda iyidir. Ertuğrul'u çok beğendim ben. Geleceği çok parlak. Çok iyi kurtarışlar yaptı. Nerde duracağını ne yapacağını çok iyi biliyor.
...
Bence Samsun'un as kalecisi Galatasaray maçında o hareketi yapıp kendi geleceğini yaktı. Biraz zor oynar bence bundan sonra. Ordu, Samsun ve Mersin iyi işler yapıyorlar ilk sezonda.
2.yarı rakip yine iyi oynadı.Hoca hamlelerde geç kaldı.Dalmata çok sabrediyor. 60'dan sonra onu alması lazım, Ali ve Ribeiro oyuna girdi yine gelmeye başladık. Culio'da düşüş var. Kalecilerin devleştiği bir maç oldu.Özellikle son dakikada fatih'in topunu kaleci ertuğrul çok güzel çıkardı.
Saso 0-0 Ertuğrul
Taraftarlarımız ve Samsun taraftarları karşılıklı kırmızı beyaz,mor beyaz diye tezahüratlar yaptılar.,Fidangör grubu Samsunlu taraftarlara çiçek verdiler. Yanyana oldular.
Emurafu Fornezzi nasildi kalede iyimiydi maci izliyemedimde link bulamamistim
Ertuğrul Taşkıran'ın iyi performans göstermesine çok sevindim.Umarım bu maçtan sonra Petkovic'in gözüne girmiştir.