Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Başarılı Olur ?

Voters
65. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor | Manchester United

25 38.46%
  • LaigLeNoiR | Liverpool

13 20.00%
  • CeNTeR_TR | Chelsea

27 41.54%
1 ile 30 arası toplam 1066 sonuç

Konu: Premier Lig'de Karadeniz Rüzgarı [Ortak Kariyer] 3.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Boş muhabbete gireceğiz yine ..

Diyeceksinki Trabzon ile Fenerbahçe arasında Dağlar kadar fark var ..

Bende diyorumki Chelsea ile Manu arasında dağlar kadar fark var ..

Yaptığımız tüm kariyerlere bak kim daha başarılı anlarsın
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Boş muhabbete gireceğiz yine ..

Diyeceksinki Trabzon ile Fenerbahçe arasında Dağlar kadar fark var ..

Bende diyorumki Chelsea ile Manu arasında dağlar kadar fark var ..

Yaptığımız tüm kariyerlere bak kim daha başarılı anlarsın
    Boş muhabbet etme kanka o zaman

Madalyan yok.

Bu 4 değil mi kanka?Evet. 1 tanesinde benim kpss çalışmam gerektiğim için bıraktım.Bu kariyeride hiç hatırlamadım ama ben çok kötü olacağımıda tahmin etmiyorum:Tabi sen buna inanmıyorsun o ayrı mevzu.

Birinde 3 kişi oynadık. sen 6 kupa mı ne aldın bende 4 Senin elinde milyon dolarlar varken biz parasız oyuncu alıyorduk.Tabi buda bahane değildir haklısın.Ben o kariyerde Uefa kupası yarı finali oynadım.Sen o takımla Çeyrek'ten öteye gidemedin diye hatırlıyorum.

3.kariyerde sen ben oynayamıyorum dedin Man Utd gibi bir takımı rezil edip kaçtın!

4.kariyerimiz ve ben kupalar içinde yüzerken sen hala Man Utd,Chelsea'den daha iyi diyorsun madem iyiydi de neden bir önceki kariyerde takımı rezil edip bıraktın.Demek ki arada bir menajer farkı var oda tam burda ortaya çıkıyor ve benim elime su dökenmezsin.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Boş muhabbet etme kanka o zaman

Madalyan yok.
    Madalyam yok çünkü turnuvalara daha bu sene aktif olarak katılmaya başladım.Katıldığım turnuvalardada Samsunspor ile katıldığımı Fenerbahçe ile katıldığımı belirtmek isterim.Madalya alanında da şu ana kadar hiç beraber yarışmadık.İkimiz arasındaki genel başarıya bakıyorsak yine kocaman bir boş muhabbete sürüklüyorsun bizi.

Bu 4 değil mi kanka?Evet. 1 tanesinde benim kpss çalışmam gerektiğim için bıraktım.Bu kariyeride hiç hatırlamadım ama ben çok kötü olacağımıda tahmin etmiyorum:Tabi sen buna inanmıyorsun o ayrı mevzu.
    Evet bu 4.Kpss yüzünden mi ? Yahu yalan konuşma bari ! Veya bahaneler arasına sığınma.Dedin ki ben daha bu oyunu oynamam siliyorum.Yeter artık dedin.Hiç kpss diye bahaneler arasına sığınma biraz mert ol O kariyerde kötüydün de bıraktın ama tahmin etmek değil doğruyu kabullenmekdir tabi önemli olan

Birinde 3 kişi oynadık. sen 6 kupa mı ne aldın bende 4 Senin elinde milyon dolarlar varken biz parasız oyuncu alıyorduk.Tabi buda bahane değildir haklısın.Ben o kariyerde Uefa kupası yarı finali oynadım.Sen o takımla Çeyrek'ten öteye gidemedin diye hatırlıyorum.
    Hala bana Milyon Dolarlar diyosun ya yazıktır günahtır ! Madem öyle ağlayacakdın neden oturdun kariyere başladık ? Bırak bu işleri Ben Şampiyonlar Liginde Çeyrek Final oynadım sen Uefa'da..Ama alınan kupaları şuan aktif olan kariyerde sergiliyorsun ya bende sana orada sergiliyorum.6 Kupa mı ? 4 Lig 3 Süper Kupa 1 veya 2 Türkiye Kupası var..Ama doğru ya sen 3 ile mücadele ettin ben 100 ile ..

3.kariyerde sen ben oynayamıyorum dedin Man Utd gibi bir takımı rezil edip kaçtın!
    Henüz kariyere başlamadan önce ben Yabancı takımlardan anlamıyorum dedim.Ne yapacağımı bilmem dedim ve oynadık.Evet bırakıp kaçtım.Ama tabi aramızdaki farkıda burda görmememk için kör olmak lazım ! Ben kaçtım diyebiliyorken sen Kpss yalanı söylüyorsun şimdi.Oysaki başarısızlıkdan sonra oyunu sileceğim dedin kpss yokdu ortada

4.kariyerimiz ve ben kupalar içinde yüzerken sen hala Man Utd,Chelsea'den daha iyi diyorsun madem iyiydi de neden bir önceki kariyerde takımı rezil edip bıraktın.Demek ki arada bir menajer farkı var oda tam burda ortaya çıkıyor ve benim elime su dökenmezsin.
    Heee şimdi gelelim bu noktaya.Bu kariyer ile o kariyer arsında 2-3 aylık bir fark var.Ve ben o kariyeride bırakırken ; '' Şu gevur takımlarını biraz çözeyim oynarız dedim '' ama sen bunu anlayana kadar heralde bi 2-3 ay daha geçmesi gerekecek.Eline su dökmekmi ? Eline su dökebilmek için önce senin realist olman gerekiyor ve ucuz bahaneler arkasına sığınmaman gerekiyor.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Mesaj Yetkileri