Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Başarılı Olur ?

Voters
65. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor | Manchester United

25 38.46%
  • LaigLeNoiR | Liverpool

13 20.00%
  • CeNTeR_TR | Chelsea

27 41.54%
1 ile 30 arası toplam 1066 sonuç

Konu: Premier Lig'de Karadeniz Rüzgarı [Ortak Kariyer] 3.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Ben sana anlatmakdan bıkdım ama umarım bu sefer anlayabilirsin ;

İşte buyur Fb - Ts - Bjk kariyerinde 5.sezon sonunda oluşan tablo , 6. sezona başlarken '' Benim her maçı kazanmamdan dolayı bırakmak istemiştin ''

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post

Fenerbahçe ( CeNTeR_TR ) >> 3 Süper Lig , 2 Türkiye Kupası , 1 Türkiye Süper Kupası

Trabzonspor ( Trabzonspor ) >> 1 Süper Lig , 1 Türkiye Kupası , 2 Türkiye Süper Kupası

Beşiktaş ( LaigLeNoiR ) >> 1 Türkiye Kupası , 1 Türkiye Süper Kupası
    Buda bıraktığım kariyer Moruk , Bak '' Adam gibi söylüyorum bıraktığım kariyer ''

Başarısızlığımın sonucunu '' Erdemli '' bir şekilde istifa ederek ödedim !!
    Bak buda Tolga Sen Ben Muro oynadığımız kariyerden ; Sen bunu hep yapıyorsun kötü gidince hemen oyunu silme ayakları

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Bilos erken emekli oluyor.

Oyun benim pc üzerinden oynanıyor.Ben oyunu kaldırma kararı aldım.Burdanda her turnuvadanda feragat edecem.Bu oyunuda birdaha açmıcam.
    Bak yine senden bi bıraktığın kariyer daha yine aynı muhabbet '' Oyunu siliyorum ''

Daha da ne yaparsan yap istersen 100000 tane ss koy 100000 tane yorum yaz.Senin boş mesajlarına dolu cevaplar vererek ne zaman kaybı yaşayacağım ne de kıymetli dakikalarımı harcayacağım.

Kral Sensin
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ben sana anlatmakdan bıkdım ama umarım bu sefer anlayabilirsin ;

İşte buyur Fb - Ts - Bjk kariyerinde 5.sezon sonunda oluşan tablo , 6. sezona başlarken '' Benim her maçı kazanmamdan dolayı bırakmak istemiştin ''

Ben mi bırakmak istedim acaba?Şimdi o kariyerin neden kapandığı konusuna girmeyelim.Ben orda başarısız olduğumu da düşünmüyorum he senden 2 kupa gerideyim evet.O kadar para harcadığın takımla benden 2 kupa önde olman çok doğal bir sonuç zaten.

Buda bıraktığım kariyer Moruk , Bak '' Adam gibi söylüyorum bıraktığım kariyer ''

Bak buda Tolga Sen Ben Muro oynadığımız kariyerden ; Sen bunu hep yapıyorsun kötü gidince hemen oyunu silme ayakları

Bak yine senden bi bıraktığın kariyer daha yine aynı muhabbet '' Oyunu siliyorum ''

Daha da ne yaparsan yap istersen 100000 tane ss koy 100000 tane yorum yaz.Senin boş mesajlarına dolu cevaplar vererek ne zaman kaybı yaşayacağım ne de kıymetli dakikalarımı harcayacağım.

Kral Sensin

Ben anlıyorumda sen anlamıyorsun.

Bıraktığın ve üzerine birdaha fm 11 oynamam dediğin kariyer.Hatta kornerden yediklerin sövdün ve turnuvada ki başarısızlığınıda ona bağladığın kariyer.

Bu kariyerde Seni hatırlıyorum da Mura ve Tolga'yı bizimle oynuyormuydu hatırlayamadım.Tamam bıaktım ama bu başarısızlıktan değil.Senin deiğin gibi ben başarısızken kaçıyor olsam.Başkalarıyla kariyer yaptığımda ligin fibine vurmuştum hatta ilk 10'a girememiştim ama hiçbiryere gitmedim.Asıl sen başarısızlığı hazmedemiyorsun.Man Utd gibi bir takımı rezil edip bırakmandan bellli oluyor.Birde burda Man Utd,Chelsea'den iyi diyorsun utanmadan.

Bencede cevap vermene luzum yok.SS var ama ben senin gibi afişe etme gereği duymuyorum.Seninkiler ahlaka aykırı biraz.Çocukların terbiyesini bozmayalım burda.

Haklısın Kral benim.Bunu inkar etmiyorum.

Mesaj Yetkileri