Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

9 50.00%
  • Berabere biter

3 16.67%
  • Antalyaspor kazanır

6 33.33%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 41 arası toplam 41 sonuç

Konu: [4. Hafta] Beşiktaş - MP Antalyaspor

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Çok kötü oynamamıza rağmen son 3 maçta 9 puan yaptık. Bu önemli ve büyük takım olmanın getirdiği birşey. 5.hafta da Deplasmanda Antep ile oynayacağız,gerçekten çok zor bir maç olacak.Ama Antep deplasmanından da çıkarsak önümüz açık diye düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Gördüğün gibi şansa ihtiyacınız oldu.
    Veli'nin 3 Edu'nun 2 Holosko , Fernandes ve Necip'in 1 er olmak üzere toplam 8 tane %100'lük gol pozisyonundan çok değil 2 tanesini atıp 3-0 kazanmış olsak yine şans mı kurtarmış olacaktı bizi ?

Özellikle ikinci yarıda hiç iyi top oynamadık ama bunda hocanın sürekli rotasyona gitmesinin önemli payı var. Uyum sorunu oluyor sürekli kadro değiştikçe. Ama kadro derinliğimiz yeri geldiğinde de çok işimize yarayacak diğer takımlara nazaran.

Herşeye rağmen ligde son 3 ve avrupa'da da 1 olmak üzere 4 maçımızı kazandık. Es-Es maçında biraz daha akıllı oynasak ligin tek kayıpsız ekibi bile olabilirdik ama olsun o günleri yavaş yavaş geride bırakıyoruz. Ernst'in yavaş yavaş form tutmasıyla , Almeida'nın takıma dönmesiyle çok daha etkili olacağız.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ne zoru Nedim ya Antepe gelen 2 atıyor giden 3

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Özeti izledim de iki takım da dünya kadar pozisyon kaçırmış, skor 1-0 olunca daha sıkıcı bir maç olduğunu düşünmüştüm.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Özellikle ikinci yarıda hiç iyi top oynamadık ama bunda hocanın sürekli rotasyona gitmesinin önemli payı var.
    Geçen sezonki sistem olsa bunu yapması eleştirilebilir ama bu maç temposunda bunu yapmak zorundaydı bence,heleki Stoke City deplasmanı öncesinde.

Bir de Guti problemi var.Geçen sezonun ilk yarısındaki Guti gibi fit bir Guti olsa,bu zorlandığımız maçlarda daha az zorlanırız ama o Guti'den geçen sezonun ikinci yarısında eser yoktu.Hala yok sanırım ki hoca oynatmıyor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yok zaten doğru olan da bu ama sıkıntı olduğu için belirttim sadece Şems yanlış birşey olduğundan değil

Ayrıca Guti ile yıldızları barışmıyor bence. Kesinlikle sakat veya formsuz olması ihtimalinden daha fazla inanıyorum bu seçeneğe.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Geçen sezonki sistem olsa bunu yapması eleştirilebilir ama bu maç temposunda bunu yapmak zorundaydı bence,heleki Stoke City deplasmanı öncesinde.

Bir de Guti problemi var.Geçen sezonun ilk yarısındaki Guti gibi fit bir Guti olsa,bu zorlandığımız maçlarda daha az zorlanırız ama o Guti'den geçen sezonun ikinci yarısında eser yoktu.Hala yok sanırım ki hoca oynatmıyor.
    Maç sonunda Mete Düren açıklama yaptı. Sakatlığı oldu, daha sonra antrenmana katılmadı. Şimdide hazır olması için takımla biraz daha çalışması gerekiyor dedi Mete Düren. Bir muhabirin "Paramı verin gideyim dediği doğrumu?" sorusuna ise hayır doğru değil. Yıldız futbolcu olduğu için doğal olarak oynamak istiyor. Bu yüzden biraz huzursuzluk olmuş olabilir fakat hoca zamanı gelince hazır olunca oynatacaktır dedi.

Açıkçası bana pek inandırıcı gelmiyor bu açıklamalar. Sadece spekülasyon olmasın diye yatıştırılmaya çalışılıyor basın sanki. Carvalhal baktı ki adam koşmuyor, ee oda oynatmıyor. Guti'yi geçen senenin 2. yarısında izledik. 30. dakikaya kadar koştu ama sonrası yok. Senin dediğin gibi ilk yarıdaki gibi olsa neyse. Ama bana kalırsa Carvalhal koşmuyor diye oynatmıyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gorkem88 View Post
    Carvalhal baktı ki adam koşmuyor, ee oda oynatmıyor. Guti'yi geçen senenin 2. yarısında izledik. 30. dakikaya kadar koştu ama sonrası yok. Senin dediğin gibi ilk yarıdaki gibi olsa neyse. Ama bana kalırsa Carvalhal koşmuyor diye oynatmıyor.
    Abi Veli'nin 70 dakika koşarak yapamadığını Guti yarım saatte koşmadan fazlasıyla yapardı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Abi Veli'nin 70 dakika koşarak yapamadığını Guti yarım saatte koşmadan fazlasıyla yapardı..
    Ama şöyle de bir şey var. Veli oynadıkça kendine güveni gelecek ve takıma uyumu adaptesi tamamlanacak. Daha takıma henüz yeni geldi. Yanılmıyorsam ilk defa 11'de çıktı. Benim Veli'den beklentim çok büyük. Rapid'de çok beğeniyordum. Henüz genç. İki ayağını da kullanabilen çok yönlü bir futbolcu. Carvalhal destekçisi biri değilim ama bu konuda onu destekliyorum.

Ayrıca bir şey belirtmek istiyorum. Carvalhal'ın oyuncu değişiklikleri çok yerinde. Tam zamanında nokta değişiklikler yapıyor. Ayrıca belirtmek istedim
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence dün yaptıkları kendine güveni çoktan gelmiş bir oyuncunun tercihleriydi valla. Yeri geldi bomboş giderken ters ayağıyla şutu çekti pas vermek yerine. Yeri geldi gereksiz birebirlere girdi. Eğer kendine güveni gelmemiş hali buysa kendine güveni geldikten sonra ayağından top alamayacağız desene.

Hoca konusunda katılıyorum sana yalnız Fernandes'i biraz geç aldı bence oyuna. Onun dışında bence de yerinde değişiklikler yapıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ali Turan'ın hareketini tekrar gördüm özetlerde nasıl bir şeydir abi o adama bodoslama dalmak, ilk mesajımda 1.sayfada veli akıllıca vücudunu araya koydu falan yazmışım ama Velinin aklını kullanmasına gerek yok Ali Turan'ın gelişi penaltı zaten.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri