Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
Geçen sezonki sistem olsa bunu yapması eleştirilebilir ama bu maç temposunda bunu yapmak zorundaydı bence,heleki Stoke City deplasmanı öncesinde.

Bir de Guti problemi var.Geçen sezonun ilk yarısındaki Guti gibi fit bir Guti olsa,bu zorlandığımız maçlarda daha az zorlanırız ama o Guti'den geçen sezonun ikinci yarısında eser yoktu.Hala yok sanırım ki hoca oynatmıyor.
Maç sonunda Mete Düren açıklama yaptı. Sakatlığı oldu, daha sonra antrenmana katılmadı. Şimdide hazır olması için takımla biraz daha çalışması gerekiyor dedi Mete Düren. Bir muhabirin "Paramı verin gideyim dediği doğrumu?" sorusuna ise hayır doğru değil. Yıldız futbolcu olduğu için doğal olarak oynamak istiyor. Bu yüzden biraz huzursuzluk olmuş olabilir fakat hoca zamanı gelince hazır olunca oynatacaktır dedi.

Açıkçası bana pek inandırıcı gelmiyor bu açıklamalar. Sadece spekülasyon olmasın diye yatıştırılmaya çalışılıyor basın sanki. Carvalhal baktı ki adam koşmuyor, ee oda oynatmıyor. Guti'yi geçen senenin 2. yarısında izledik. 30. dakikaya kadar koştu ama sonrası yok. Senin dediğin gibi ilk yarıdaki gibi olsa neyse. Ama bana kalırsa Carvalhal koşmuyor diye oynatmıyor.