daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Çok ama çok zor bir maç bizim için. Umarım kazanırız fakat sanmıyorum. Stoke inanılmaz katı defans yapan ve açılması çok çok zor bir takım. Bu takımı Britannia Stadı'nda ManU,Chelsea,Arsenal,Liverpool gibi büyükler bile yenemiyor. İşimiz gerçekten zor.
Ben puan bekliyorum Beşiktaş'tan. İngiltere deplasmanlarından öyle ya da böyle iyi sonuçlar almayı başarabiliyoruz son yıllarda. Beraberlik ihtimali hiç de az değil.
Böylesine zor maçlarda sanılanın aksine iyi sonuçlar alabilen bir takımız. Dikkat ederseniz son yıllarda hep çantada keklik gördüğümüz maçlarda sıkıntı yaşadık. 2 sene öncesinde ŞL'de Manu ile gruptan çıkarız içerde CSKA ve Wolfs içerde 6 puan falan diyorduk yalan oldu. Geçen sene Plzen deplasmanında öldük öldük dirildik. Gruptan çıktıktan sonra Kiev rahat City gelirse ne yaparız diyorduk boyumuzun ölçüsünü aldık. Bu sene Alania deplasmanı keza aynı şekilde. Beşiktaş rakibinin farkında olup ona göre oynadığı zaman her takımı yenebilir. Bunu çoğu kez gösterdik. Bana kalırsa Stoke maçı da bunlardan biri olacak. Yaratıcılık açısından son derece sınırlı bir takımlar. Taca dayalı oyun sistemini futbola sunan bir takımCrouch'ın da gelmesiyle tam bu tanıma uyar oldular. Şişir Crouch'a indirdiği toplar karambol olsun ve gol bulmaya çalış. Crouch'ı Egemenle sık sık rahatsız etmemiz lazım.
Bizim de maksimum pas yapmamız gerek. Bu sayede rakibin direncini kırabiliriz. Kontra atağa dayalı bir oyun sistemini kesinlikle benimsememek lazım. Defans oyuncuları zaten sıkıntılı oyuncular kart görmeye meyilliler. Simao , Q7 gibi ayaklarımız rakipten kolayca oyuncu attırabilir bana kalırsa.
Sözün özü Beşiktaş "BEŞİKTAŞ" gibi oynarsa 3 puanı alır geliriz , ötesi yok.
Stoke City gibi bir takımı Beşiktaş rahat geçecektir.
Stoke dediğiniz takım ManU gibi lige müthiş başlayan takımdan 1 puan aldı...Çok iyi savunma yapıyorlar sahalarında olacaklarından iddaacılara tavsiyem bu maça alt bassınlarumarım temsilcimiz kazanır ama ben bu maçın 0-0 eşitlikle tamamlanacağını düşünüyorum...
Ben Beşiktaş'ın bu sene ligde ayrı Avrupada ayrı oyun oynayacağını tahmin ediyorum. Avrupada başarı bekliyorum bu sene. Stoke City çok zor bir ekip ve aynı zamanda ters bir ekip. Bildiğimiz gibi Türk takımlarına İngiliz takımları hep ters gelir. Ama bu maçtan puan çıkaracak gibi geliyor Beşiktaş.
FM Gazetesi
Stoke City'nin gol yiyeceğini düşünmüyorum. Şans, kaza ile bir gol yiyebilir. Ondan dolayı iddiacılar için alt basmalarını öneririm. Birde Beşiktaş'lı arkadaşlar bu deplasmandan gelecek 1 puan için üzülmemeli.
Maca giden 20-30 kisilik bi Trabzonspor taraftar sayisi var , bende gidecektim ama iznimi bugune kullandim bizim maci izlemek icin. Stoke zor deplasman, beraberlik Bjk icin asil hedef olmalidir.
Zor bir deplasman, en nihayetinde EPL takımı. Oyumu kaybederiz yönünde kullandım, fakat biraz da totem yapmak amacıyla. Antalya maçındaki kadrodan farklı ve daha sağlam bir 11 ile çıkacağız maça, o maçta dinlenenler umarım bu maçta gerçek kimliklerini gösterebilirler. Bu sezon iyi futbol oynadığımız söylenemez, ama bu maçta kötü oynama lüksümüz yok. Yine kadromu yapayım.
Rüştü
Ekrem(Hilbert) - Sivok - Egemen - İsmail
Necip(Aurelio) - Ernst
Fernandes
Q7 - Simao
Edu
uzulerek soluyorum Stoke City kazanir umarim yaniltirlar beni besiktas cok kopuk oynuyor takim oyunu gormuyorum oyuncularda beraberlik veya kazanirizda besiktas utandirir beni
Stoke'da Beşiktaş'ın kabusu Peter Crouch var, umarım beşiktaş puan çıkartır
Stoke City`i yenebiLiriz. Yenemiyorsak da en az 1 puan aLabiLecek güçteyiz. Daha önce İngiLtere de facia yaşadık ama çok büyük gaLibiyetLere de imza attık. Bana göre günümüzde de oLmasak, formda da oLmasak bu takıma karşı en az 1 puan aLırız gibi geLiyor. Takım potansiyeLinin biraz yukarısına çıksa 3 puan aLmak içten biLe değiL.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ve Beşiktaşımız 4 saat süren yolculuk sonunda İngiltere'de.
FM Gazetesi
Besiktas taraftar destegi ile cok onemli puan veya puanlar alacak.
Zor bir maç olacak.Taç ve Crouch'a önlem almalı Beşiktaş.
Stoke tehlikeli takım, fiziğe dayalı futbol oynuyorlar ve bu da onları kendi evlerinde yenilmesi zor bi takım kılıyor. İyi kapanıp, duran topları iyi değerlendiriyorlar. Beşiktaş'ın kafası güzel diyorum 0-0'a yakın görüyorum. Temsilcimize başarılar![]()
Pençele KARTAL'ım.
30 kisi Bjkyi desteklemek icin Lutondan yola cikti.
İçimde garip bir heyecan var , çok mutlu olacağız bu akşam..
Umarım puan alabiliriz, zor bir maç olacak...
Güveniyoruz sana beşiktaş haydi göster kendini
Benim kuzenler ve kankalar macta, guzel resim alirsam Turksportal grubuna eklerim facebookta
1 iyi 1 kotu haber.
Kotu haber resim olmicak iyi haber ise bunun sebebi biletlerin tukenmis olmasi.
Çok zor bir maç olur Bjk geriye düser sonra beraberliği yakalar.
Beşiktaş'ın 11'i aşağıdaki gibi;
Rüştü Reçber, Roberto Hilbert, Tomas Sivok, Egemen Korkmaz, İsmail Köybaşı, Mehmet Aurelio, Necip Uysal, Manuel Fernandes, Ricardo Quaresma, Simao, Edu.
Yedekler ise; Cenk Gönen, Sidnei, Ekrem Dağ, Veli Kavlak, Fabian Ernst, Mustafa Pektemek, Filip Holosko.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Stoke City ilk 11
Sorensen
Huth
Upson
Delap
Shawcross
Whitehead
Shotton
Etherington
Palacios
Crouch
Jerome
So what?
Saike
4-4-2 oynuyorLar. Crouch indirip, Jerome kaçacak oyun anLayışı yapmışLar. Sadece taç atmaktan başka hiç bir işe yaramayan DeLap dede de orada. EmekLi oLamadı gitti adam arkadaş. Hadi Beşiktaşım, CrouchLarını da DeLapLarını da yen de geL...
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Maça Başlayacağımız 11'e Bakılırsa Kanatlarımızdan Çok Şey Bekliyorum
..........Rüştü..........
Hilbert..........Sivok..........Egemen..........İsmail
Aurelio..........Necip
Quaresma..........Fernandes..........Simao
Edu
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"