Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Stoke City kazanır

8 32.00%
  • Berabere biter

7 28.00%
  • Beşiktaş kazanır

10 40.00%
1 ile 30 arası toplam 123 sonuç

Konu: Stoke City - Beşiktaş [UEFA Avrupa Ligi E Grubu 2. Maç]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    İngiltere 2.ligindende takım olsa över bu medya bu insanımız,İngiltere lafını veya İspanya,İtalya vs duydularmı tamam,bir tırsma bir övme vs onların sıradan takımları bizlere Chelsea Arsenal görünüyor,yok Manchesterdan puan almış falan hikaye boş bunlar Stoke sıradan bir EPL takımı.Beşiktaşın bence kesinlikle rakibi değil ama nedense avrupada bir türlü istediğimiz alamıyoruz galiba Türkiyede futbol çok sıradan
    Dostum sıradan bir EPL takımı Stoke fakat oyun disiplini, yardımlaşma, güç vb... Türkiye'den üstünler malesef yani bizden daha profesyoneller.Keşke öyle olmasa ama Hasan hoca yukarda noktayı koymuş.

Ayrıca hiç Stoke maçı seyrettin mi bu sene bu maç dışında merak ettim doğrusu
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Dostum sıradan bir EPL takımı Stoke fakat oyun disiplini, yardımlaşma, güç vb... Türkiye'den üstünler malesef yani bizden daha profesyoneller.

Ayrıca hiç Stoke maçı seyrettin mi bu sene merak ettim doğrusu
    VaLLa bir daha hayatımda Stoke maçı izLermiyim evet rövanş maçını izLerim, daha da izLemem. ManteLitesi sadece korner ve taç üzerine kuruLmuş 3 tane arka arkaya pas yapmayan takımı izLemezsem çok şey kaybetmeyeceğimden de eminim.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    VaLLa bir daha hayatımda Stoke maçı izLermiyim evet rövanş maçını izLerim, daha da izLemem. ManteLitesi sadece korner ve taç üzerine kuruLmuş 3 tane arka arkaya pas yapmayan takımı izLemezsem çok şey kaybetmeyeceğimden de eminim.
    Abi bizden iyi takım değiller bizden güçlü takım değiller teknik değiller hızlı değiller ama bizden daha fazla konsantre oluyorlar oyuna daha diriler daha mücadeleciler ve bence daha zekiler.En iyi yapabildikleri şeyin ne olduğunu bilip onun üzerinden gidiyorlar.

Biraz önce de dediğim gibi bizim olabilicek maçı kendi ellerimize Carvalhal verdi.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Ayrıca hiç Stoke maçı seyrettin mi bu sene bu maç dışında merak ettim doğrusu
    EPL yi yakından takip ediyorum gözlemlerim sonucu yazdım.

Mesaj Yetkileri