Last edited by di canio : 30.Eylül.2011 at 13:48 Reason: Maçın başlama saati 19:00 olarak değişti.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Eskişehirspor'un puan yada puanlar alması yüksek ihtimal.Trabzonspor alısık degil bu kadar sık maç temposuna puan kaybı muhtemel.
Trabzonspor Alir gecen senenin intikamini boylece kapatirlar0-1 veya 1-2 trabzon galibiyeti bekliyorum.
Burak atar Trabzon kazanır...Eskişehir'den geçen senenin intikamını alacaklardır...
İntikam olabileceğini düşünmüyorum bu maçta ben. Lille maçı yorgunu Trabzon,Es-Es'e deplasmanda yenilecektir bana göre. Ama berabere de bitebilir,belli olmaz
valla yine Mustafa Yumlu ile falan çıkarsak işimiz zor. Bu haftadan sonra ara var sanırım. O yüzden son bir kulaç atmak ve as takımla çıkmak lazım. Burak - Adrian - Volkan bu maçta yine dinlenmiş olarak çıkacaklar. Zor maç ama kazanırsak harika olur.
Intikam yanlis olur, Bulent Uygun suan yok ilerde bi takimin basinda olursa ondan intikam alinir.
Skibbe ofansif futbolu seven bir teknik adam, iyi defans yaparsak geride acik verecektir EsEs. Burak Yilmazdan yine gol bekliyoruz.
Defansın arkasını sağlam tutarsa Es-Es puan garanti
Çünkü rakibinin tek oyun anlayışı bu
...
Skibbe nin ofans oynattigindan pek emin degilim. Tipik Alman futbolunu oynatiyor, defansi saglam tutup kontraya hizli cikmak derdinde. Trabzonun fikstur yorgunlugu devam ediyor. Enerjilerini idareli kullanirlarsa yine dinlenmis Burakin gol ya da golleriyle galip gelecektir.
Bu maç ile ilgili hiçbir beklentim yok...(totem)
I'm back...
Bukadar belli etmeyinkime karsi mac yapsak onlari destekliyorsunuz. Trabzon herzaman rakip olsun
Bi ara zamanin olursa bizim oyun anlayisimizi daha detayli bi sekilde alalim, ben henuz Senol Gunesin bu sezon ne uygulamak istedigini cozemedim okadar 90 dakika mac izledim sen nasil cozdun merak ediyorum ?
Normali değil mi zaten bu? Şampiyonluğa oynayan 3-4 takım var ve bunların maçlarında diğerleri rakipleri destekler. Bu da mı yasakTrabzonspor'un oyun anlayışı burak'ın harika defans arkası koşuları ve benzerleriyle gol bulmaktır geçen sezondan beri. Bunda da çok başarılı olunuyor.Bu sene sadece giden-gelenler, burak'ın bir kaç maç kaçırması gibi etkenlerden bunu çok yansıtamadılar o kadar.
Eskişehirspor dirençli bir takım kazanabilirler,kaybedebilirler de.Çok ortada bir maç.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Malesef yanlisiniz suan sampiyonluga oynanmiyor. Playoffta sampiyon belli oluyor.
Last edited by GeNç KaRTaL : 02.Ekim.2011 at 21:52 Reason: konuyla alakası olmayan kısım silindi.
Şu an oynanmıyor play-off'da oynanıyor mantığınızı anlamadım.Benim mantığıma göre şu an oynanan ile play-off birbirini takip eden bir sistemin ortak parçalarıdır ve ayrı ayrı düşünülemez şu aşamada. Diğer takımlar ne kadar az puanla gelseler play-off'a fenerbahçe'nin şansı o kadar çoğalır en basiti.
Last edited by GeNç KaRTaL : 02.Ekim.2011 at 21:52 Reason: alıntı yapılan kısım silindi.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Eskişehir alır trabzonda iş yok lig de oynuyamıyor.
Umarım kazanırız,artok bir seri oluşturmalıyız.
Kimin kimden yana olduğunun bir önemi yok.Burası özgür bir memleket.
Eskişehirspor geçen sene Trabzon'a karşı sert savunma yaparak puanı kurtarmıştı fakat Skibbe yönetiminde daha ofansif bir takımlar Burak Yılmaz Nadarevic - Diego ikilisine göre çok hızlı aralara sarkarsa Karabük maçı gibi olabilir.
Artık insanların fikirlerini belirtmesi de suç olmuş.Bugünleri de gördük bu forumda,vay be.
Maça gelince,Trabzonspor her ne kadar yeni kurulan bir takım olsa da geçen seneki maç futbolcuları motive edecektir.Trabzonspor'un kazanacağını düşünüyorum.
Playoffa da direk Trabzon - Fenerbahçe - Beşiktaş - Galatasaray ligde ki konumlarına bakılmaksızın dahil oluyor dimi ?
Rakip takımın kaybetmesini istemek kadar doğal bir şey yok yani biz istiyoruz ki Trabzon playoff'un dışında kalsın sizde tahminimce Fenerbahçe için aynısını istiyorsunuz. Herkesin fikrine saygım vardır ama ciddi anlamda saçmalamışsınız
Last edited by GeNç KaRTaL : 02.Ekim.2011 at 21:53 Reason: alıntı yapılan kısım silindi.
şimdi ben gs, bjk ve ts'nin rakiplerini de mi destekleyemiyorum. 3 büyük, 4 büyük kavramı neden var zaten ? elbette; her zaman karşı tarafı destekleyeceğim.
Eskişehir, Trabzondan puan alabilecek bir takım. inşallah bunu başarır..
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Tolga, Serkan, Giray, Mustafa, Celustka, Zokora, Colman, Adrian, Halil, Volkan, Burak
Mustafa haricinde iyi bir 11 olmuş.
her maç az taraftarlı, çok destekçili takımlarla oynuyoruz. 17'e karşı tek türküsü aklıma geliyor hep, kime yazılmış kime söylenir bilinmez.
takım fena yorgun. pek birşey üretemedik. bir gol bulsak açılırlar belki ama bu kadar katı defans yaparlarken gol bulmamız çok kolay değil.
ha bir de skor tahminlerinizin arkasında birşey aranmasına bozuluyorsanız COLMAN20 arkadaşın yorumunun da arkasında pek birşey aramayın. o da fikrini yazmış oraya deyin, geçin.
Bazı insanlar ne içtilerse aynından içmek istiyorum zaman zaman
O kadar çok maç var ki ilk yarısını izleyemedim eskişehirspor'un maçının. İkinci yarısının tamamını izlemeyi düşünüyorum eğer zevkli başlarsa yarı.
Arada bizim maçların konusuna uğrayın.Karşılaştırın ondan sonra yazın.Sadece Fenerbahçeli taraftarlar nere diğer taraftarların toplamı nere dimi ? Diyeceğim şu olmayan şeylerden gerginlik çıkarmaya gerek yok.
Eskişehirspor çok güzel geldi Serdar'ın kafa vuruşu direği yalayıp dışarı gitti resmen.
Gol, Burak Yılmaz 1-0
Edit : Burak 2 yaptı
Allahın sevgili kulu yemin ediyorum bu Burak![]()
0-1 oldu.
Of bu sefer harika attı işte Burak Yılmaz 0-2