Anket Sonuçlarını Görüntüle: FM 2012'de Süper Lig Statüsü ile ilgili hangi seçeneği tercih edersiniz?

Voters
436. You may not vote on this poll
  • Playoff oyunun bütün sezonlarında oynansın.

97 22.25%
  • Playoff sadece 2011/12 sezonunda oynansın, ilerleyen sezonlarda playoffsuz lig statüsü uygulansın.

339 77.75%
1 ile 30 arası toplam 70 sonuç

Konu: FM 2012 Playoff Meselesi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ileriki yıllarda avrupa sıralamamızın düşmesi halinde boşuna play off oynayacak takımlar olması, tek sorun bu ise bence bu sistem oyunda kalmalı. Ama tabi ki şayet tek sorun bu ise. Benim bu sistemi istememdeki sebep 4-5 sezon ilerleyince türkiyede neredeyse sizin yönettiğiniz takımın tek hakim takım olması. ama bu sistemle sizi her sene zorlayacak takımlar olacaktır. Playoff istememdeki tek sebep budur. Yoksa gerçek hayatta bu sisteme karşıyım. He oyunda bizim yönettiğimiz takımın dışındaki takımlarda iyi transfer yapıp bize rakip olabilcekse eski 34 maçlık lig sistemi kalsın )

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by clowegem View Post
    ileriki yıllarda avrupa sıralamamızın düşmesi halinde boşuna play off oynayacak takımlar olması, tek sorun bu ise bence bu sistem oyunda kalmalı. Ama tabi ki şayet tek sorun bu ise. Benim bu sistemi istememdeki sebep 4-5 sezon ilerleyince türkiyede neredeyse sizin yönettiğiniz takımın tek hakim takım olması. ama bu sistemle sizi her sene zorlayacak takımlar olacaktır. Playoff istememdeki tek sebep budur. Yoksa gerçek hayatta bu sisteme karşıyım. He oyunda bizim yönettiğimiz takımın dışındaki takımlarda iyi transfer yapıp bize rakip olabilcekse eski 34 maçlık lig sistemi kalsın )
    Ben sahsen herhangi bir zorlama olacagini sanmiyorum. Taa ki yapay zeka, Turk oyuncularin onemini ogrenene ve Turkiye'de oynamanin ozellikle vergi dusuklugu nedeniyle cazip oldugunu oyun yansitana kadar.

Diger ulkeler iyi yerli oyuncularini paketleyip yurt disina yolluyor ve alttan yenisini cikartiyor. Bizde daha az ciktigi icin oyuncu kalitesinde zayiflik ortaya cikiyor. Yerli ve yabanci oyunculara bu kadar para odemesek, futbolumuz cok cok kotu seviyede olur bence. Belki o zaman da kuluplerin akli basina gelir ve aralarinda catismak veya onlari ilgilendirmemesi gereken konularla ugrasmak yerine kaliteli futbolcu yetistirmek icin caba gosterirler.

Daha guzel bir olay yeni cikti (gerci medyaya yeni cikti ama daha fiksturun cekildigi gun belliydi). Kasim ve Aralik aylarinda carsamba gunu lig fiksturune konulan maclar Sampiyonlar Ligi maclari ile cakisiyor. En kisa zamanda TFF 19 Ekim'de (yani milli mac arasindan sonraki hafta ici) mac oynanacagini aciklamamistik ama SUPRIIIIIIZ diyebilir gibi geliyor bana cunku o tarihten baska bos hafta ici yok Ocak ayina kadar.

O mac oynanmazsa lig 22 Aralik'ta tatile girmeden once sadece 16 mac oynanmis olacak ve lig arasindan sonra takimlar playoff baslayana kadar 3 ayda 18 mac oynayacak. Sadece ligde. Ustune ekle Turkiye kupasi maclarini, avrupa kupasi maclarini..

Diyorum ya, daha Turkiye kupasi'nin ne olacagi bile belli degil. Ben sahsen mevcut sacma durumdan hic memnun degilim. Playoff egelenceli olsa bile, kadronuzdaki oyuncularin yarisinin milli takimlara gittigi icin oynayamamasi gibi sorunlarla da karsilasacagiz oyunda, eminim.

Neyse, oyun cikinca gorur ve ona gore de karar verir eminim bir cok kisi. Ben de en azindan 2-3 yil oynamadan pesin hukumlu olmak istemiyorum.

Mesaj Yetkileri