Güzel bişi düşünülmüş ancak diyelim bütün ev sahibi takımlar favori ve gerçektende 9 maçında 9 u ev sahibi kazanmış ama kural yüzünden oynayamadık ve kazanamadık bu durumda ne olucak![]()
Güzel bişi düşünülmüş ancak diyelim bütün ev sahibi takımlar favori ve gerçektende 9 maçında 9 u ev sahibi kazanmış ama kural yüzünden oynayamadık ve kazanamadık bu durumda ne olucak![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Herşeyin çok dürüst ve doğru ilerlediği bir ortamda bu kural mı yanlış geldi. Geçen sene anormalliğinden bahsettiğim ne kadar şey varsa hepsi bu sezon düzeliyor. Tabi bu anormallikler o günlerde normal karşılanmıştı. Çünkü hem bu anormalliklerden faydalanıp hem liderliğe oynayınca görmezden gelmek kolay oluyor. Tahmin ligine katılmadığım dönemde de belirtmiştim, geçen sezon yine belirttim, bugün yine aynı fikirdeyim. Hatalı olan herşey şimdi düzeliyor ama olan benim şampiyonluğuma, tahmin yapma özgürlüğüme ve zevkime oldu. Madem doğruydu bu sezon niye değişiyor. Neyse şartlar düzelmiş gibi olsa da bu puanlama sistemi de yanlışlardan birisidir. Artık bu da önümüzdeki sezon anlaşılır ve değişir.