1 ile 30 arası toplam 1809 sonuç

Konu: Tahmin Yarışması Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Güzel bişi düşünülmüş ancak diyelim bütün ev sahibi takımlar favori ve gerçektende 9 maçında 9 u ev sahibi kazanmış ama kural yüzünden oynayamadık ve kazanamadık bu durumda ne olucak
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Güzel bişi düşünülmüş ancak diyelim bütün ev sahibi takımlar favori ve gerçektende 9 maçında 9 u ev sahibi kazanmış ama kural yüzünden oynayamadık ve kazanamadık bu durumda ne olucak
    Bahsettiğin çok ekstra bir durum,eğer böyle bir şey olursa o zaman bunu göz önünde bulundururuz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Herşeyin çok dürüst ve doğru ilerlediği bir ortamda bu kural mı yanlış geldi. Geçen sene anormalliğinden bahsettiğim ne kadar şey varsa hepsi bu sezon düzeliyor. Tabi bu anormallikler o günlerde normal karşılanmıştı. Çünkü hem bu anormalliklerden faydalanıp hem liderliğe oynayınca görmezden gelmek kolay oluyor. Tahmin ligine katılmadığım dönemde de belirtmiştim, geçen sezon yine belirttim, bugün yine aynı fikirdeyim. Hatalı olan herşey şimdi düzeliyor ama olan benim şampiyonluğuma, tahmin yapma özgürlüğüme ve zevkime oldu. Madem doğruydu bu sezon niye değişiyor. Neyse şartlar düzelmiş gibi olsa da bu puanlama sistemi de yanlışlardan birisidir. Artık bu da önümüzdeki sezon anlaşılır ve değişir.

Mesaj Yetkileri