21 ekim aslında 12.1 patchinin çıkış tarihi. Oyun çoktan hazır da hataları tespit edip resmi yamayı ancak o zamana hazırlayacakları için bari oyunla birlikte sunalım diyorlar.
21 ekim aslında 12.1 patchinin çıkış tarihi. Oyun çoktan hazır da hataları tespit edip resmi yamayı ancak o zamana hazırlayacakları için bari oyunla birlikte sunalım diyorlar.
"To the tune of the Batman theme –demo demo demo demo DEMOOOO. Rolling out via the Steam network now. Will take an hour to propagate globally"
Diye tweet atmis Miles Bey. Yaklasik 1 saate demo geliyor Steam'e anladigim kadariyla
Şuan steam'de DEMO iniyor ..
Oo demo gelmişSteam yüklücez şimdi birde...
Sonunda çıktı. Nerdeyse oyundan sonra çıkacaktı.
FM Gazetesi
Steam'siz ??
Kaç mb bilen var mı?
England, Australia, Scotland, France, Spain, Holland, Belgium, Italy, Norway, Denmark and Sweden.
demodaki ligler sanırım...Avustralya bile var Türkiye yok vay be![]()
1.7 mb ile cekiyorum 20 dakkaya iner..
nasıl indircez bilen varmı?![]()
Steam"a uye olcaksin steam"den indirceksin hocam
Steam'i indirip üye olacaksın zaten çıkıyor hemen karşına play diyorsun fm 12 ye indiriyor o30 dk ya iner başlarım oynamaya...Önce Arda'lı Atletico'yu alırım sonra Milan,Genk
...
hey maşallah demonun boyutu kestt 2.6gbAllahtan hız iyi
Indirdim sonundaBirazdan deniyecegim..
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Bu sene erken çıkması iyi oldu valla kasımda çıksa ekimin 20 sinde falan demo anca çıkardıDemo hafta sonunda çıkar diyorlardı ama şimdi çıktı Full sürüm de 2-3 gün erken çıkar bence...
Last edited by Ziya38 : 06.Ekim.2011 at 20:28
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Taktik ekranına alışmak zaman alacak sankibakalım bi yükleyeyim de...
Ziya henüz inmedi benimki..Vitesse takım kadrosu ve Chanturia profili koyabilir misin acaba ?
Bu arada merak edenler için Fenerbahçe ŞL'de yok...
Arkadaşlar , açıklanan 21 Ekim'de Türkiye'de de satışa çıkar mı?
Her sene aynı muhabbet oluyo biliyorum ama değişiyo sanırım. Mesela 2010'u kargo kolisinden almıştım aynı gün D&R'a gelir gelmez... Bu sene 21inde çıkarsa harika olur.
çıkar büyük olasılıkla
D&R'ın internet sitesinden verdim siparişi. 71,99 TL. Peşin fiyatına 2 taksit yaptılar, bir de hediye tshirt var.
Müşteri hizmetleriyle konuştum. Adam büyük ihtimal mağazalardan önce ulaşır size dedi. Ön siparişin avantajı da bu sanırım. Gidip mağazadan alcaksanız , şimdi bu şekilde bu fiyata almanızı tavsiye ederim.
Teşekkürler açıklaman için.![]()
YARIN ÇIKIYOOOOOOOEOEOAAAAUUUU :d
BİR FM BAĞIMLISI OLARAK SEVİNÇ İÇERİSİNDEYİM :d
valla oyun yarım saat önce elime ulaştı,sevindirik oldum.yalnız tişört olayı berbat,defolu baskı kalitesi düşük ve 1 beden küçük geldiyaw biri düzgün olsa gam yemicem.