Sports Interactive ve SEGA Avrupa Ltd. Football Manager 2012'nin PC ve MAC versiyonlarının çıkış tarihi açıkladı. Buna göre oyun 21 Ekim 2011 tarihinde sarış reyonlarında yerini alacak.
http://www.turksportal.net/fmhaber/3...belli-oldu.htm
Sports Interactive ve SEGA Avrupa Ltd. Football Manager 2012'nin PC ve MAC versiyonlarının çıkış tarihi açıkladı. Buna göre oyun 21 Ekim 2011 tarihinde sarış reyonlarında yerini alacak.
http://www.turksportal.net/fmhaber/3...belli-oldu.htm
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Sonunda (:
Demo ne zaman çıkacak bir bilgi var mı
Nihayet bee.. gelsin bakalım uykusuz geceler.. pc başında tuvaletimi patlayıncaya kadar tutup oyuna devaam![]()
Demo çıktı herhalde.
Demo mu çıktı şaka yapıyorsun![]()
Aldığım haberler tam net değil, çıktı yada çıkmak üzere![]()
Link var mı beyler?
demo daha cikmadi full oyundan 1-2 hafta once cikartirlar galiba.
Büyük ihtimalle gelecek hafta yani Ekim'in ilk haftası demo piyasaya sürülecek.
64 bit desteği varmı o önemli Bilgisayar değiştirdiğimden beri oynayamıyorum FM 2011'i
7 ekim diyorlar forumlarda.
Olması lazım. Günümüz 64 bit değil mi ?
Bu arada demoda Türkiye olacak mı ?
Benim pc 64 bit yani 2012"yi oynuyamicammi ? 11"i oynamistim ama...
Bu 64 bit olayı nedir ya, oynayamayacak mıyız oyunu?64 bitde FM 2008 çalıştırabilirken FM 2012 çalıştıramamak garip olacak?
Bende Win 7 64 bit var ve şuan 11 oynuyorum.12 oynayamayacaksak oynamayız napalım![]()
Yok öyle bir şey arkadaşlar 64 bit olacaktır yahu hemen hemen herkesin PC'sinde 64bit var...
Tamam kardeşim sağol bi an korkuttun bizi![]()
FM 2011'i çalıştıramıyorum mesela ben. 64bit sistemler ile uyumsuz uyarısı veriyor. Daha cdyi takar takmaz.
Win7 64 bit bilgisayarlar 32 bit programları da çalıştırıyor. FM 32 bit olarak çıkacak bir sorun yok yani. 64 bit olsa sistem kaynaklarını daha etkili kullanırdı ama çok da lazım değil.
Demo ne zaman çıkar bilen varmı acaba?
valla heyecan ve merakla bekliyorum..
Önümüzde ki 3 hafta sonu![]()
temmuz ve ekim ayları arası hep ızdırap verici çekilmez aylar olmuştur bana.oh ne güzel yaz falan demeyin bana arkadaş;en son çıkan fm serisini suyu çıkana kadar oynadıktan sonra hep havada kaldığım, yeni versiyonun çıkışını iple çektiğim(çektiğimiz;itiraf et sende kıvranıyorsun) aylardır bunlar.
takvimlerin eylülü göstermesiyle çıkış tarihinin ilan edilmesi, manager ailesindeki kıpırtının dışa vurumu olur artık. yeniliklerden bahsedilir şöyle olsun böyle olsun deriz okuruz okuruz.ama biliriz ki sadece adını değiştirip kadroları güncelleseler bile yine gidip alıp oynarız,sabahlarız kafa patlatırız.
Yine sayılı haftalar ve günlere düşmek üzere teskere! günlerimiz..umarım beklentilerin karşılandığı bol hatasız,heycanlı ve tatminkar bir oyun ile buluşuruz.eşofmanlardan sıkıldık, takım elbisemizi giyip klübelerde yerlerimizi almak istiyoruz artık..
Last edited by connesione : 03.Ekim.2011 at 00:46 Reason: imla