Buraya tıklayarak Steam'i yüklüyor ve bir hesap açıyorsunuz (hesap açmak bedava).
Demoların arasında FM 2012'yi bulup indirmeye başlıyorsunuz.
İndikten sonra oyunu başlatıyor ve oynuyorsunuz.
Buraya tıklayarak Steam'i yüklüyor ve bir hesap açıyorsunuz (hesap açmak bedava).
Demoların arasında FM 2012'yi bulup indirmeye başlıyorsunuz.
İndikten sonra oyunu başlatıyor ve oynuyorsunuz.
Panik yaptım şimdi hani Cuma akşamıydı yahu?
Valla oyun çok karışık ya zaman alıcak alışmak...
ben taktik bolumunu sevmedim belkide alismadigimiz icin daha
Aslında çok güzel olmuş tek sorun alışmakonu da hallettikmi 7/24 FM oynarız
![]()
arkadaşlar demo dan oyunu başlasak sonra orjinal çıktığında oyunu aldığımızda kaldığımız yerden devam edebiiliyormuyuz?
Geçen sene vardı dediğin bu sene olurmu bilmiyorum...
Bu arada maçtayken alt tab yapınca maç ilerlemiyor kötü oldu buwindowda oynarım artık...
Uf oyuncu profili çok değişmiş. Alışmak zaman alacak...
FM Gazetesi
seyi hic sevmedim ya maca girmeden once hani iste sizden galibiyet bekliyorum bu maci kazancaksiniz bol sanslar vs oluyordu simdi cok karisik olmus ya orasi gicigima gitti![]()
Maç motorunda top sesi sanki demire vuruyormuş gibi geliyor![]()
FM Gazetesi
Seyirciler ve stat daha iyi olmuş 3d de sanki biraz değişmiş gibime geldi...Daha 1 maç yaptım onuda 3-1 kazandımFull'e kadar hergün 2-3 maç yaparım Türkiye'siz yapamıyorum
![]()
Test aşamasında bir süre bana da öyle gelmişti ama şimdi de FM 2011 durağan geliyor. FM 2012 arayüzü çok daha basit aslında ve görselini çok sevdim bir süre sonra. Geçiş menülerine alışında bazı menülerde bir kaç tıklama ile görebildiklerini tek tıklama ile yapabileceğinizi göreceksiniz.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bu arada Chikarito'yu çok beğendim. Harika goller atıyor. Bir de oyuncuların yanında i işareti var. Bilgi işareti. Üzerine basınca profilini gösteriyor. Bu harika olmuş.
FM Gazetesi
Çok merak ettim şimdi zaten tek beklediğim oyun buydu şuanda.. Hadi bismillah..
Evet maç esnasında bende gidemedim tatile.
FM Gazetesi
demoda türkiye yok mu? ben mi göremedim (((
Steam harici bir indirme linki yok mu ?
Aynen yahu üye oldum ama hala çözemedim şu Steam'dan indirme işini :/
inidrmek çok uzun mu sürüyor? ben 20-25dkdir gidiyorum sadece %7![]()
Herkes Yüklenirse O Kadar OlurŞu Sıralar En Yavaş İndirme Hızında İner, Benimki %2
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Viyana'da oldugum icin indiremiyorum. " Bu ürün şu anda bulunduğunuz bölgede erişime kapalıdır " diyor. Umarim en yakin sürede erisilebilir hale gelir.
Şu başta yakın direğe ve uzak direğe kesilen ortalarda gol atma olayı nasıl çok merak ediyorum. Bir DC oyuncusu sezonda 16-17 gol bile atabiliyordu. Kornerden gol atmayı ve yemeyi hiç sevmiyordum.
torrent yok mu?
sporx.com versiyonu ne oluyor? ben onu indirmeye başladım belki türkiye ligi vardır diye.