Gönlümden geçen türkiye kazanır ama realist olursak maç doksan dakka ve sonunda malesef almanlar kazanıyor hele son yıllarda bu olay daha da bvelirgin o güzden almanya kazanırı işaretliyorum.
Gönlümden geçen türkiye kazanır ama realist olursak maç doksan dakka ve sonunda malesef almanlar kazanıyor hele son yıllarda bu olay daha da bvelirgin o güzden almanya kazanırı işaretliyorum.
A Milli Takımımız'ın 11'i belli oldu ;
Volkan, Gökhan, Servet, Egemen, Hakan, Aurelio, Sabri, Selçuk İnan, Hamit, Arda , Burak
Bana kalırsa oldukça yanlış tercihler var . Servet yerine Ömer Toprak , Aurelio'nun yerine Mehmet Topal , Hamit ortada Sabri yerine de Umut ya da Mevlüt oynamalıydı .
çok çok özveri ile oynamaları lazım sabri boş adam diye sürekli eleştiriyorum koşuyor ama bencilce pozisyonları harcıyor hamit sakatlıktan daha yenice çıktı tehlikeye atmaması lazımdı bence sabrinin yerine mehmet ekici oynayıp burağı sağ kanata çekip ileri uca ya mevlüt yada umutu ilk 11 e koyması gerekirdi inşallah bu bende bir yanılgıya dönüşür ve a milli futbol takımımız bu maçı akıttığı teri ile sahada verdiği özveri mücadele gücü ile kazanırlar yeter ki İLK GOLÜ ATTIKTAN SONRA REHABETE KAPILMAYALIM yoksa keklik gibi avlanırız......