Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
32. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

14 43.75%
  • Berabere biter

6 18.75%
  • Almanya kazanır

12 37.50%
1 ile 30 arası toplam 228 sonuç

Konu: Türkiye - Almanya | 7 Ekim 2011 - 21:30 | Euro 2012 Elemeleri A Grubu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Gönlümden geçen türkiye kazanır ama realist olursak maç doksan dakka ve sonunda malesef almanlar kazanıyor hele son yıllarda bu olay daha da bvelirgin o güzden almanya kazanırı işaretliyorum.

2. Default

A Milli Takımımız'ın 11'i belli oldu ;

Volkan, Gökhan, Servet, Egemen, Hakan, Aurelio, Sabri, Selçuk İnan, Hamit, Arda , Burak

Bana kalırsa oldukça yanlış tercihler var . Servet yerine Ömer Toprak , Aurelio'nun yerine Mehmet Topal , Hamit ortada Sabri yerine de Umut ya da Mevlüt oynamalıydı .

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post

Volkan, Gökhan, Servet, Egemen, Hakan, Aurelio, Sabri, Selçuk İnan, Hamit, Arda , Burak

Bana kalırsa oldukça yanlış tercihler var . Servet yerine Ömer Toprak , Aurelio'nun yerine Mehmet Topal , Hamit ortada Sabri yerine de Umut ya da Mevlüt oynamalıydı .
    Hakan yerine İsmail, Sabri yerine M.Topal olmalıydı. Onun dışında fena sayılmaz. Çok defansif bir düzenle çıkacağız sahaya.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post

çok çok özveri ile oynamaları lazım sabri boş adam diye sürekli eleştiriyorum koşuyor ama bencilce pozisyonları harcıyor hamit sakatlıktan daha yenice çıktı tehlikeye atmaması lazımdı bence sabrinin yerine mehmet ekici oynayıp burağı sağ kanata çekip ileri uca ya mevlüt yada umutu ilk 11 e koyması gerekirdi inşallah bu bende bir yanılgıya dönüşür ve a milli futbol takımımız bu maçı akıttığı teri ile sahada verdiği özveri mücadele gücü ile kazanırlar yeter ki İLK GOLÜ ATTIKTAN SONRA REHABETE KAPILMAYALIM yoksa keklik gibi avlanırız......

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Gönlümden geçen türkiye kazanır ama realist olursak maç doksan dakka ve sonunda malesef almanlar kazanıyor hele son yıllarda bu olay daha da bvelirgin o güzden almanya kazanırı işaretliyorum.
    yenildik çünkü onlar bizden daha iyi takım bıdıbıdı konuşmaya gerek yok

Mesaj Yetkileri