Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
32. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

14 43.75%
  • Berabere biter

6 18.75%
  • Almanya kazanır

12 37.50%
1 ile 30 arası toplam 228 sonuç

Konu: Türkiye - Almanya | 7 Ekim 2011 - 21:30 | Euro 2012 Elemeleri A Grubu

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mehmet Topal mevcut kadroda nasıl 11 çıkmaz anlam veremiyorum. Sabri veya Aurelio daha mı iyi o bölgede. Hadi Sabri'yi geçtik koşuyor dinamik falan da Aurelio ne alaka. Adamı orta sahaya koyuyosun stoperlerin arasından zor ayrılıyor. Mehmet çift yönlü oynamaya başlamış durumda, geriden oyunda kurabilir, isabetli pasları var ama yedek. Neden ?
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Volkan, Gökhan, Servet, Egemen, Hakan, Aurelio, Sabri, Selçuk İnan, Hamit, Arda , Burak

Kırmızıların o formayı şu anki formuyla hak etmediklerini düşünüyorum
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Volkan, Gökhan, Servet, Egemen, Hakan, Aurelio, Sabri, Selçuk İnan, Hamit, Arda , Burak

Kırmızıların o formayı şu anki formuyla hak etmediklerini düşünüyorum
    hocam selçuku yabana atıyorsunuz selçuk iyi oynuyor son maçlarda pek fazla ortalarda gözükmesede!!!!!

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Mehmet Topal mevcut kadroda nasıl 11 çıkmaz anlam veremiyorum. Sabri veya Aurelio daha mı iyi o bölgede. Hadi Sabri'yi geçtik koşuyor dinamik falan da Aurelio ne alaka. Adamı orta sahaya koyuyosun stoperlerin arasından zor ayrılıyor. Mehmet çift yönlü oynamaya başlamış durumda, geriden oyunda kurabilir, isabetli pasları var ama yedek. Neden ?
    Beşiktaş maçlarını izliyor musun bilmiyorum ama Aurelio gayet iyi oynuyor kendi takımında ilerlemiş yaşına rağmen. Fernandez'den sonra en formda ve hazır orta saha oyuncumuz. Sabri ve Hamit'in performansları önemli. Malum Hamit daha yeni sakatlıktan kurtuldu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Beşiktaş maçlarını izliyor musun bilmiyorum ama Aurelio gayet iyi oynuyor kendi takımında ilerlemiş yaşına rağmen. Fernandez'den sonra en formda ve hazır orta saha oyuncumuz. Sabri ve Hamit'in performansları önemli. Malum Hamit daha yeni sakatlıktan kurtuldu.
    Aurelio ne kadar iyi oynarsa oynasın belli ve bilinen bir oyun stili var ara sıra bu stilin dışına çıksa da. Ayrıca dediğin gibi yaşı ilerlemiş durumda ve yedeği yabana atılacak bi adam değil. Son olarak kimse kusura bakmasın ama elimde Mehmet Topal varken yerine Selçuk Şahin'i, Mehmet Aurelio'yu oynatmam, zaten 70 milyon nüfustan bir Aurelio bulamamış olmamış yeterince üzücüyken elimizdeki en iyi DMC'yi de kullanmamak bana göre büyük saçmalıktır.
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri