1 ile 30 arası toplam 686 sonuç

Konu: Oyuncu Profilleri

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by revoce17 View Post
    Herkes sürekli bi Dia'ya 17 yetmiyor diyor ama biraz oyundaki diğer oyunculara da bakalım lütfen.. Tamam Dia kesinlikle çok çok hızlı bir kanat oyuncusu ve diyorsunuz ki Pace 17 - Acceleration 17 az ama bir de Aaron Lennon'ın profiline bakın göreceksiniz ki Pace 17 - Acceleration 18. Şimdi bir elinizi vicdanınıza koyup söyleyin Lennon mı hızlı Dia mı? Veya başka bir örnek olarak Hollandalı Elia'yı verebilirim.. Yanlış anlamasın kimse beni Dia kesinlikle hızlı bir oyuncu ama bir Walcott, bir Elia, bir Lennon veya pozisyonları farklı olsa da bir Agbonlahor kadar hızlı da değil insaf edin..

Buradaki çoğu kişi Sercana göre Diayı tartışıyor.Oyunu oynadıysanız Sercan 19 19 du buda anormal bir olay ve burdaki çoğu kişinin bu yüzden Dia 20 20 olur diyor çünkü hız konusunda Sercanla kıyaslanamaz.

Sercan 16-15 e çekilsin Dia aynı seviyesinde kalsın ozman kimse itiraz etmez.

Quote Originally Posted by RasAnt View Post

Buradaki çoğu kişi Sercana göre Diayı tartışıyor.Oyunu oynadıysanız Sercan 19 19 du buda anormal bir olay ve burdaki çoğu kişinin bu yüzden Dia 20 20 olur diyor çünkü hız konusunda Sercanla kıyaslanamaz.

Sercan 16-15 e çekilsin Dia aynı seviyesinde kalsın ozman kimse itiraz etmez.
    Sercan'a göre tartışılırsa evet hak veriyorum Pace 18 - Acceleration 19 olan bir Sercan'a göre 1'er puan yukarıda olması lazım elbette Dia'nın ama bu konu hakkındaki tartışmalar başta doğrudan Dia'nın yükseltilmesine yönelikti bu yüzden böyle bir yorum yaptım.. Siz hariç çoğu kişinin anlatma tarzı Sercan'a değil Dia'ya itiraz eder nitelikte olduğu içindi yorumum ama dediğim gibi kesinlikle katılıyorum Sercan hızlı, çabuk bir oyuncu olsa da Dia'ya kıyasla az da olsa yavaş görünüyor. (ama 15lere düşmesi de biraz acımasız olur )

Mesaj Yetkileri