Yaklaşık 3 yıldır Alex ile ilgili demo çıktığında bu tartışmalar yapılır ancak Alex oyunda yine "gerçekteki" performansını sergiler. Bu böyle sürekli devam eden kısırdöngü haline geldi. Aynı tartışmalar seneyede olacak...
Yaklaşık 3 yıldır Alex ile ilgili demo çıktığında bu tartışmalar yapılır ancak Alex oyunda yine "gerçekteki" performansını sergiler. Bu böyle sürekli devam eden kısırdöngü haline geldi. Aynı tartışmalar seneyede olacak...
I'm back...
Bazı şeyleri özellik belirlemiyor oyunda artık malesef. Taktiksel başarı son yapılan yeniliklerle dahada ön plana çıktı. Yani kadroyu dizelim takım çıksın Alex 28 gol atsın vs vs yemiyo artık. Oyuncuya verdiğiniz görev, oyunculara verdiğiniz direktifler, takıma verdiğiniz taktik, takıma verdiğiniz direktifler çok önemli. Mesela önceden 4-2-3-1 dizerdik takımı biz onlara "ayağa pas oyna" demeden onlar oynardı. Ama artık oynamıyolar kafasına göre takılıyo oyuncular. Bir sürü örnek var bunun gibi. İşin özü şudur; demoyu indirdim şimdi bende ve şöyle bir profillere baktığımda genel olarak düşüş görüyorum. Mesela Fransa liginde Lille ve Lyon'a baktım onlardaki oyunculardada düşüş var. Bu kadar isyana gerek yok daha full sürüm çıkmadan. Full sürüm çıksın takımlara bir bakalım, oyunculara bir bakalım, performanslarını bir irdeleyelim ona göre düzenleme yapılır artık. Daha oynamadığınız bir takım, kullanmadığınız bir oyuncu için "bu oyuncu gerçekçi olmamış" yorumu yapmak açıkçası yargısız infazdır..
I'm back...
öylede artık Fenerbahçeliler olarak belli bir fikrimiz var. biz barış özbek ve ayhanın emre gibi yapıldığı zamanlarda oyunu oynadık çünkü. biraz da olsun ön yargımız. zaten taktiklerle ilgili konuşmanıza katılıyorum. ama araştırmacının bile kaç kere izlediği belli olmayan muhammetin tekniği 19 alexinki 18 olunca bizim de canımız sıkılıyor, ister istemez...
kardeşim hala anlamak istemiyormusun ?
1 puan tekniği yüksek diye, muhammet alex den iyi oyuncudur diyen mi var ?
veya tekniği 1 puan yüksek diye muhammet alexten daha fazla gol atıp asist mi yapıyor ?
bütün profili tek bir özellik mi belirliyor ?
1 puanın yaygarısını yapma bu kadar gözünü seveyim.