1 ile 30 arası toplam 686 sonuç

Konu: Oyuncu Profilleri

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by burakurhan View Post
    Dia ile Sercan'in hiz ve hizlanma ozellikleri konusunda arastirmacilarin ve Fenerbahce'ye antipati duyan insanlarin yorumlarini gorunce uzulmemek elde degil.

Yaklasik 5 sene Bursaspor'un maclarini izledim,cogunu da canli.Bana dunyanin hic bir futbol otoritesi Sercan'in Dia'dan hizli olduguna inandiramaz.

Hatalari kabul etmek de bir erdemdir.Evet hata yapmisiz ilk yamada duzeltilebilir demek yerine dogrulugunu ispatlamak adina sacmalayip durmussunuz.

Vah yazik guzel Turksportal'imin haline.
    Yalnız, Dia ve Sercan karşılaştırmasında araştırmacılardan herhangi birinin herhangi bir savunması olmadı bu başlık altında, benim okuduğum kadarıyla.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Yalnız, Dia ve Sercan karşılaştırmasında araştırmacılardan herhangi birinin herhangi bir savunması olmadı bu başlık altında, benim okuduğum kadarıyla.
    Anladığım kadarıyla su an oyun çıkmadan açıklama yapamıyorlar. Ki ne dia nin ne de Sercan'ın suan da hızını biliyoruz. Oyun çıkınca tartışırız.

Ben muhammed in grafiğini normal buldum. olması gereken olmuş.
    Arda nin top kapmasına laf söyleyenler bugün görmüşlerdir heralde ne kadar iyi kaptığını. Emre de biraz kararsız kaldım ama onu da oyun çıkınca inceleyip eleştirimizi ona göre yaparız
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Mesaj Yetkileri