Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
Bu tahmin edilebilir bir durumdu acikcasi. Gemileri yakmanin bir alemi yok. Almanya her zaman favoridir, hele ki simdiki Almanya...

Yeter ki Azerbaycan macina bu macin etkisini uzerimizden atmis cikalim. Gecen sefer de boyle oldu, Almanya yenilgisine takildik. Bunlar bizim rakibimiz degil, daha cok firin ekmek yememiz gerekir. Hedefimiz playofsa son maci almak zorundayiz. Sahsen Belcikanin Almanya deplasmanindan galibiyet cikarmasinin imkansiz oldugunu dusunuyorum, ancak; o da belki; 1 puan alabilirler ki bu bize yeter.

Enseyi karartmayin hemen, bu Almanya Hiddinkin de dedigi gibi kupanin da favorisi. Karamsar olmak icin bir neden goremiyorum. 4-5 yil icinde cok iyi duruma gelecegimizi dusunuyorum. Ha, olur da gruptan cikamayiz. O zaman gercekten uzulurum. Hem kupaya gidememis oluruz hem de olusan yapiyi yeniden bozup ise bastan baslariz. Basladigimiz yere geri doneriz maalesef.
Zaten hep bu yüzden kaybettik.Olmadı baştan.Yahu bir bırakalımda olmasını bekleyelim elma bile 1 ayda olmaz belli bir zamanı olur ama bizim halkımızda insanımızda sabırsızlık var.Şimdi şimdi şimdi hep bunu söylerler.Adamlar 92 doğumlu oyuncuyu sürüyor 90 oynatıyor.Artık birşeyde karar kılıp onu sürdürmeliyiz.

Şenol hocayı yerden yere vurup yolladılar.Adamıtakımı dünya 3.sü yaptığı turnuvada bile eleştirdiler.Sonra bir çırpıda harcadılar.Dalga geçenler bile oldu.Ersun Yanal,bir Hakan derdine adamın başını yediler.Terim,her ne kadar sevmesemde,bir taktik anlayışı olmasada onuda didik didik edip yoladılar.Şimdi de Hiddink.Tamam kötü yapıyor olabilir bazı şeyleri ama bu adam sonuçta Hiddink.boru değil yani Hiddink.

Bu ülke ne zaman değişecek merak ediyorum.

Bu arada orata alanımız berbattı ve bence yenilginin başladığı yer orası.Bu kadar defansif orta saha ile çıkarsan böyle oluyor işte.