Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
32. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

14 43.75%
  • Berabere biter

6 18.75%
  • Almanya kazanır

12 37.50%
Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon
151 ile 180 arası toplam 228 sonuç

Konu: Türkiye - Almanya | 7 Ekim 2011 - 21:30 | Euro 2012 Elemeleri A Grubu

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Ofans hattında her zaman iki tane yetenekli adamımız olsa, orta sahamız bir değil, iki Sabri'yi de kaldırır. Ama ofans hattımız saman alevi gibi olduğu için, içinde Sabri bulunan orta sahamız top tutamıyor.

İstikrarlı bir kadro ve istikrarlı bir oyun yapısı olan her takımda, her futbolcu her yerde oynayabilir, ama bizde, malum, bunların ikisi de yok.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by cimboom View Post
    Bir kalecinin YANLIS bir pozisyonda oynayan oyuncudan daha fazla isabetli pas atmasi normal degilmi? Sorun tabiki Sabri Mabri degil, sorun hocada ve yardimcisinda.
    normal.

lakin, kanat veya bek oyuncusunun alışık olmadığı bir bölgede, sırf pırpır diye, dinamik diye oynatılıp, en önemli bölgede topun kaybedilmesi sağlanıyorsa ciddi sorunlar var. mesajının sonunda da dediğin gibi, teknik heyet.

en kilit bölge ortasaha. topu orda kaybedersen atak yersin, ataklar gol olur.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hamit " 6 Aydır oynamıyorum sahadakilerinden (bizim diğer oyuncuları kastediyor) fiziksel olarak bi farkımı gördünüz mü"

Bence şu söz bile bize yeter, Bu işler çalışarak oluyor başka yolu yok
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bize müstehak. İçimden bir ses Belçika'nın Almanya maçında süpriz yapabileceğini söylüyor. Anca biz play-offlara gitsek dahi zor geçeriz. Bana kalırsa Euro 2012'ye katılmamak en güzeli. Hem bu takımla gitmeyelim hemde bu millete yazık yani bıraksınlar biz yabancıları rahatça izleyelim. Yine millete bu yazda zehir olmasın.

Almanya rekor kırmak için oynuyor biz ise 2. olabilmek için. Almanyayı hiç beğenmedim. Yinede bize pek top göstermediler ancak iyide oynamadılar bana kalırsa. Çok pozisyon verdiler. Hele o ceza sahasında atamadıklarımızı başka takım bulsa affetmezdi. Umuyorum ki Belçika'yada öyle pozisyonlar vermezler.

Belçika bizim yerimize play-off oynarsa üzülürüm ancak Belçika'ya kaybettiğimize değil gidemediğimize üzülürüm. Kesinlikle Belçika bireysel olarak bizden çok daha iyi bir takım... İşimiz zor.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Belçika bi süpriz felan yapamaz bence Almanyayı yenebilecek takım şuan az bence Azerbeycan bir süpriz yapabilir

Yapsa dahi artık üzülmem yerinde tadında bitirmek en iyisidir zorlayınca olmuyor ittirmenin faydası yok her turnuva birinin yardımı ile üst tura çıkan bir takıma sahibiz sıkıldım bu olaydan artık ya efendi gibi çık oyna adam gibi çık senin Almanyadan ne eksiğin var anlamıyorum ?

Yada hiç bişey yapma üst turada çıkma bari bizi sinir etme,yatarak olmuyor bu işler Teknik direktörden önce adamlarda var bişey oynamak mı istemiyorlar oynayamıyorlar mı anlamıyorum böyle gitmez !

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    normal.

lakin, kanat veya bek oyuncusunun alışık olmadığı bir bölgede, sırf pırpır diye, dinamik diye oynatılıp, en önemli bölgede topun kaybedilmesi sağlanıyorsa ciddi sorunlar var. mesajının sonunda da dediğin gibi, teknik heyet.

Evet 100% katiliyorum. En önemli bölgemize orali olmayan futbolcuyu koymak maci öldurmek gibiydi ki öyle oldu zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

arkadaş böyle bir şey yok ya. biz kendimizi ne sanıyoruz anlamadım. adamlar istedikleri gibi geldiler gittiler, biz izledik sadece. sabri nin orta sahada oynamasının mantıklı açıklaması olamaz. hep diyorum bize pivot santrafor lazım. semih i çağırmamışsın al Mevlüt ü koy Burak ı kanada. bu kadar mı zor anlamıyorum. ve hakan balta yı ilk yarıda görmüşsünüzdür. şaka gibiydi ya. koşmaya üşeniyor. koy ismail i koşsun gitsin. hakan dan da daha çok top kapardı eminim. adamlar bir ara sağ beklerinde adam bırakmadılar. arda sağa geçti. sol tarafımız balta ya kaldı.. adamlar da doğal olarak burası boşta olsa olur dediler..

uzun lafın kısası; bizden bir cacık olmaz.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yılmaz Vural: "Milli Takımın Başına İlla Yabancı Hoca Gelecekse, Benim Alman Pasaportum da Var."

Şu adamı alında döverek bi adam etsin bizimkileri ya

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Bu tahmin edilebilir bir durumdu acikcasi. Gemileri yakmanin bir alemi yok. Almanya her zaman favoridir, hele ki simdiki Almanya...

Yeter ki Azerbaycan macina bu macin etkisini uzerimizden atmis cikalim. Gecen sefer de boyle oldu, Almanya yenilgisine takildik. Bunlar bizim rakibimiz degil, daha cok firin ekmek yememiz gerekir. Hedefimiz playofsa son maci almak zorundayiz. Sahsen Belcikanin Almanya deplasmanindan galibiyet cikarmasinin imkansiz oldugunu dusunuyorum, ancak; o da belki; 1 puan alabilirler ki bu bize yeter.

Enseyi karartmayin hemen, bu Almanya Hiddinkin de dedigi gibi kupanin da favorisi. Karamsar olmak icin bir neden goremiyorum. 4-5 yil icinde cok iyi duruma gelecegimizi dusunuyorum. Ha, olur da gruptan cikamayiz. O zaman gercekten uzulurum. Hem kupaya gidememis oluruz hem de olusan yapiyi yeniden bozup ise bastan baslariz. Basladigimiz yere geri doneriz maalesef.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Bu tahmin edilebilir bir durumdu acikcasi. Gemileri yakmanin bir alemi yok. Almanya her zaman favoridir, hele ki simdiki Almanya...

Yeter ki Azerbaycan macina bu macin etkisini uzerimizden atmis cikalim. Gecen sefer de boyle oldu, Almanya yenilgisine takildik. Bunlar bizim rakibimiz degil, daha cok firin ekmek yememiz gerekir. Hedefimiz playofsa son maci almak zorundayiz. Sahsen Belcikanin Almanya deplasmanindan galibiyet cikarmasinin imkansiz oldugunu dusunuyorum, ancak; o da belki; 1 puan alabilirler ki bu bize yeter.

Enseyi karartmayin hemen, bu Almanya Hiddinkin de dedigi gibi kupanin da favorisi. Karamsar olmak icin bir neden goremiyorum. 4-5 yil icinde cok iyi duruma gelecegimizi dusunuyorum. Ha, olur da gruptan cikamayiz. O zaman gercekten uzulurum. Hem kupaya gidememis oluruz hem de olusan yapiyi yeniden bozup ise bastan baslariz. Basladigimiz yere geri doneriz maalesef.
    Zaten hep bu yüzden kaybettik.Olmadı baştan.Yahu bir bırakalımda olmasını bekleyelim elma bile 1 ayda olmaz belli bir zamanı olur ama bizim halkımızda insanımızda sabırsızlık var.Şimdi şimdi şimdi hep bunu söylerler.Adamlar 92 doğumlu oyuncuyu sürüyor 90 oynatıyor.Artık birşeyde karar kılıp onu sürdürmeliyiz.

Şenol hocayı yerden yere vurup yolladılar.Adamıtakımı dünya 3.sü yaptığı turnuvada bile eleştirdiler.Sonra bir çırpıda harcadılar.Dalga geçenler bile oldu.Ersun Yanal,bir Hakan derdine adamın başını yediler.Terim,her ne kadar sevmesemde,bir taktik anlayışı olmasada onuda didik didik edip yoladılar.Şimdi de Hiddink.Tamam kötü yapıyor olabilir bazı şeyleri ama bu adam sonuçta Hiddink.boru değil yani Hiddink.

Bu ülke ne zaman değişecek merak ediyorum.

Bu arada orata alanımız berbattı ve bence yenilginin başladığı yer orası.Bu kadar defansif orta saha ile çıkarsan böyle oluyor işte.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Gönlümden geçen türkiye kazanır ama realist olursak maç doksan dakka ve sonunda malesef almanlar kazanıyor hele son yıllarda bu olay daha da bvelirgin o güzden almanya kazanırı işaretliyorum.
    yenildik çünkü onlar bizden daha iyi takım bıdıbıdı konuşmaya gerek yok

Nesil
    2006

Her eleme sonrası aynı sonuç başka takımın sonucunu beklemek.

Aslında Almanya'ya yenilmek doğal, biz bu gün Azerbaycan'ı deplasmanda yenemediğimiz için buradayız...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Zaten hep bu yüzden kaybettik.Olmadı baştan.Yahu bir bırakalımda olmasını bekleyelim elma bile 1 ayda olmaz belli bir zamanı olur ama bizim halkımızda insanımızda sabırsızlık var.Şimdi şimdi şimdi hep bunu söylerler.Adamlar 92 doğumlu oyuncuyu sürüyor 90 oynatıyor.Artık birşeyde karar kılıp onu sürdürmeliyiz.

Şenol hocayı yerden yere vurup yolladılar.Adamıtakımı dünya 3.sü yaptığı turnuvada bile eleştirdiler.Sonra bir çırpıda harcadılar.Dalga geçenler bile oldu.Ersun Yanal,bir Hakan derdine adamın başını yediler.Terim,her ne kadar sevmesemde,bir taktik anlayışı olmasada onuda didik didik edip yoladılar.Şimdi de Hiddink.Tamam kötü yapıyor olabilir bazı şeyleri ama bu adam sonuçta Hiddink.boru değil yani Hiddink.

Bu ülke ne zaman değişecek merak ediyorum.

Bu arada orata alanımız berbattı ve bence yenilginin başladığı yer orası.Bu kadar defansif orta saha ile çıkarsan böyle oluyor işte.
    Sözlerine neredeyse tamamen katılıyorum. Örnek vermek gerekirse Rijkaard'ı da hep savundum. Hiddink'i de hep savundum ama beni artık deli ediyor. Kazım'ı 5 senedir izliyorum ve bu adamdan bir şey olmayacağını, milli takımda kurtarıcı olarak sokulmayacağını ben görüyorum. Umut'u oyuna alana kadar gol yedik dakika 86da değiştirdi.
    Türk milleti kısa vadeli gazlarla çalışan bir millettir. O yüzden uzun vadede genelde başarısız oluyoruz. Playoff'a katılmak demek bizim turnuvaya katılmamız demek. Turnuvada başarılı olmamız demek. Merak etmeyin
    Ama bize ruhlu hoca lazım. Türk olmasa bile ruhlu olacak atıyorum Lucescu gibi Hagi gibi olacak agresif olacak. Ama bence Türk olmalı. Ne yapıp edip Türk Hoca koymalıyız bu takımın başına.

Nesil
    2006

15. Default

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Güzeldi Ağlanacak Halimize Gülüyoruz

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Neuer ne paslar attı be, goosfraba'nın verdiği istatistikde de görünüyor bu yani bizim orta sahadan sabriyi çıkar koy Neuer'i vallahi sırıtmaz.

torpilli oyuncular olduğu sürece milli takımın yenilmesi üzülmüyorum. şahsen bu maça almanya'nın handikaplı galibiyetine 100 eur yatırmıştım. sağolsunlar beni yanıltmadılar ve öğrenci için çok güzel bir meblağ sağladılar bana.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Hatta maçın psikolojisini çok güzel örnekleyen bir pozisyon var, maçın sonlarına doğru, bir uzun topta Umut kafaya çıkıyor, hemen yanında da Burak var, Alman stoperin kafasından seken top kornere doğru giderken bizim ikili korner için pozisyon alma moduna geçiyorlar, Neuer ise koşup topu yakalıyor kornere çıkmadan. Akabinde attığı yine isabetli uzun pas neredeyse 4. gol oluyordu.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by Matteo Ferrari View Post
    torpilli oyuncular olduğu sürece milli takımın yenilmesi üzülmüyorum. şahsen bu maça almanya'nın handikaplı galibiyetine 100 eur yatırmıştım. sağolsunlar beni yanıltmadılar ve öğrenci için çok güzel bir meblağ sağladılar bana.
    en azından parasal açıdan iyi olmuş

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Hatta maçın psikolojisini çok güzel örnekleyen bir pozisyon var, maçın sonlarına doğru, bir uzun topta Umut kafaya çıkıyor, hemen yanında da Burak var, Alman stoperin kafasından seken top kornere doğru giderken bizim ikili korner için pozisyon alma moduna geçiyorlar, Neuer ise koşup topu yakalıyor kornere çıkmadan. Akabinde attığı yine isabetli uzun pas neredeyse 4. gol oluyordu.
    O pozisyonda ben utandım ya.Bu kadar olur dedim tv kapadım.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    normal.

gerçekten de çok doğru tesbit teknik heyet te sorun kesinlikle ve bana göre oğuz çetinde sorun çünkü takım kadrosuna baktığımızda 7 galatasaraylı ve bir o kadar fenerbahçeli oyuncu var acaba beşiktaş tan kaç kişi var SADECE 3 KİŞİ beşitaş diye bir kulübümüz var avrupadan değil bu takım bir türk takımı ne ingiliz ne de fransız HALİS MULİS TÜRK TAKIMI eğer finallere gidersek "ki o da çok zor" hiddink i oğuz çetini yollamak lazım acilen
    Last edited by meddah : 08.Ekim.2011 at 13:16 Reason: Konu dışı

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    O pozisyonda ben utandım ya.Bu kadar olur dedim tv kapadım.
    utanmak ne kelime ben babamla seyrettim maçı babamla gol diye ayaklanacaktık almanyanın golü için alkış tutuyorduk

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

fenerbahçe'den hepi topu iki işi vardır dün.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Maçın Anatomisine Gelince Bu Takım Halen Daha Ayağına Top Gelsin Diye Bekleyip Bir Iki Hareket Yapayım Avrupanın Dikkatini çekeğim Diye Uğraşıyor Pozisyonları Cömertçe Harcadık En Azından Hamitin Pozisyonu Golle Sonuçlansaydı Sonuç Gene Aynı Olurdu Bana Göre çünkü Kimse Topa Basmıyor Kimse Atağa Gelmiyor Ve Bunun Sonucunda Paslarımız Hep Yalnış Yerlere Gitti Ve Bunun Bedelini Ağır ödedik Milli Takım Eğer Finallere Gidersek Bence Guus Hiddink Ve Ekibi Turnuva Başlamadan Gitmeli Yoksa Daha çok Acı çekeriz.....
    Last edited by meddah : 08.Ekim.2011 at 13:14 Reason: Argo

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Hamit " 6 Aydır oynamıyorum sahadakilerinden (bizim diğer oyuncuları kastediyor) fiziksel olarak bi farkımı gördünüz mü"

Bence şu söz bile bize yeter, Bu işler çalışarak oluyor başka yolu yok
    aynen.. suc hiddinkte felan degil suc tamamen türk futbolcusundadir.. bizim futbolcularimiz tembel kardesim 2-3 haftada bir sakatlik gecirir idmanlara tam olarak kendini vermez, geceler onlardan sorulur o ortam senin bu ortam benim gezer tozarlar... azicik kendilerini futbola verselerdi gruptan rahat 2. olarak cikardik... bu adamlarin basina fatih hoca gibi disiplini elden birakmayan birisi lazim hiddink gibi yumusak antrenörler türk oyuncusuna yaramaz.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    fenerbahçe'den hepi topu iki işi vardır dün.
    ben ilk 11 deki oyunculardan bahsetmiyorum 24 kişilik kadrodaki oyuncuları söylemiştim

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    aynen.. suc hiddinkte felan degil suc tamamen türk futbolcusundadir.. bizim futbolcularimiz tembel kardesim 2-3 haftada bir sakatlik gecirir idmanlara tam olarak kendini vermez, geceler onlardan sorulur o ortam senin bu ortam benim gezer tozarlar... azicik kendilerini futbola verselerdi gruptan rahat 2. olarak cikardik... bu adamlarin basina fatih hoca gibi disiplini elden birakmayan birisi lazim hiddink gibi yumusak antrenörler türk oyuncusuna yaramaz.
    kesinlikle katılıyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Göbekte Sabri ve Selçuk, ön libero da Aurelio olunca o takımdan Almanlara karşı pozisyon yaratmasını beklemek Pollyannacılık olurdu zaten. Stoperde Servet ve Egemen var dikkatinizi çekerim.

Uzun top dışında bişi yapamadık.

Bizim oyuncularımız her önemli maç öncesi sakatlık tiribine girerler. Dünkü ortasaha Emre-Topal-Selçuk 3'lüsüyle kurulsaydı dünkü skor daha farklı olurdu.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

AdamLar kedinin fare iLe oynadığı gibi oynadı bizimLe resmen. Bu kadar eziLip, küçük düşürüLdüğümüz maç oLmamıştır herhaLde.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ne oynatmaya calistigi bir teknik adama destek veremem.

Oyuncularda 0 suc var, herkesin kapasitesi belli nerde neler yapabilecekleri sinirli. Buna ragmen kadroya aliniyorsalar Hiddinkte buyuk sorun var.

Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Mesaj Yetkileri