Sayfa 61 / 447 İlkİlk ... 1151596061626371111161 ... SonSon
1,801 ile 1,830 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Universal Hastaneler Grubu, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün tüm profesyonel ve amatör şubelerinde ’Resmi Sağlık Sponsoru’ ve Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı’nın ’Ana Sponsoru’ oldu. 3 yıllık sponsorluk anlaşması çerçevesinde takım bundan böyle ’Fenerbahçe Universal Bayan Voleybol Takımı’ olarak anılacak. Sponsorluk anlaşması basın tanıtım toplantısında konuşan Asbaşkanımız Ali Koç, Fenerbahçe’nin 2000’den fazla sporcusunun sağlık hizmetlerini Üniversal Hastaneler Grubu’nun vereceğini, Bayan Voleybol Takımımızın hem Türkiye hem de yurtdışındaki başarılarını bundan böyle Universal ismi adı altında elde edeceğini söyledi. Çok gururlu ve mutlu olduklarını belirten Universal Hastaneler Gurubu Başkanı Dr.Azmi Ofluoğlu ise Fenerbahçe’ye gönül verenlerin yanlarında olacaklarını kaydetti.

Türkiye’nin en köklü hastane grubu olan Universal Hastaneler Grubu ile Fenerbahçe Spor Kulübü arasında imzalanan anlaşma, bu hafta itibariyle yürürlüğe girdi. Anlaşma, Fenerbahçe Universal Bayan Voleybol Takımı’nın ana sponsorluğunun yanı sıra, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün profesyonel ve amatör şubelerdeki tüm sporcularının sağlık kontrollerinin bundan böyle Universal hastanelerinde yapılmasını da kapsıyor.

Asbaşkanımız Ali Koç, Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Dinçay ile Universal Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Azmi Ofluoğlu ve Genel Müdürü Dr. Mahir Turan’ın katılımlarıyla düzenlenen basın toplantısı, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü’nde gerçekleştirildi.

Hakan Dincay: "Zirvede olan ismini Türkiye ve Avrupa’da duyuracak"

Sponsorluğa ilişkin olarak konuşan Hakan Dinçay, "Son derece önemli bir süreçten geçen Fenerbahçemizde, bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Fenerbahçe, Üniversal Hastaneler Grubu’yla işbirliğine gidiyor. Hem tüm sporcularımız Universal Grubu’ndan sağlık hizmeti alacak hem de Bayan Voleybol Takımımız bundan böyle Fenerbahçe Universal Bayan Voleybol Takımı olarak zaten zirvede olan isminin Türkiye’de ve Avrupa’da duyuracak" dedi.

Ali Koç: "Başarılar Universal adı altında gelecek"

Asbaşkanımız Ali Koç ise "Çok kısa sürerde camiamızı için çok önemli bir anlaşmaya imza attık. Bu anlaşmanın 2 ayağı var. İlki tüm Voleybol Takımımızın ana sponsorluğu, diğeri tüm sporcularımızın sağlık hizmetini Üniversal Hastaneler Grubu’ndan alması. 3 yıllık bu anlaşma herkese hayırlı olsun. 9 ayrı branşta; bayan takımlarını da katınca 11 ayrı branşta 2000’den fazla sporcumuzu var. Tüm sporcularımız sağlık hizmetini Universal Hastaneler Grubu’ndan alacak. Bayan Voleybol Takımımız, bundan böyle Universal ismi adı altında, son yıllarda hem Türkiye’de hem yurt dışında elde ettiği başarılarını devam ettirecek" dedi.

Dr.Azmi Ofluoğlu: "Fenerbahçeli olmak bizim için onurdur"

Universal Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Azmi Ofluoğlu ise "Bizim gönlümüz zaten Fenerbahçe’deydi. Sağlığa verdiğimiz hizmetlerle artık Fenerbahçe’ye gönül verenlerin de yanında olacağız. Çok gururlu ve mutluyuz. Sağlık olarak elimizden ne gelirse; maddi, manevi Fenerbahçe’yi destekleyeceğiz. Grubumuzda o kadar çok fanatik Fenerbahçeli var ki; onlardan da aldığımız şevkle bu işe giriştik. Fenerbahçe’yi seviyoruz. Fenerbahçeli olmak bizim için onurdur. Bu anlaşmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

Dr. Mahir Turan: "İki köklü kurumun birlikteliği"

Universal Genel Müdürü Dr. Mahir Turan ise yaptığı açıklamada "Sponsorluklarda sporun yanına hangi alan yakışıyor diye baktığınızda, şüphesiz, akla ilk önce sağlık geliyor. Bir yandan 104 yıllık geçmişiyle Fenerbahçe, diğer yandan 40 yıllık geçmişiyle Universal. Türkiye’nin sporda ve sağlıkta böylesine köklü iki kuruluşunun birlikteliği, bu bakımdan çok büyük mana ifade ediyor. Bizler bu birlikteliğin her iki taraf için de sinerji yaratacağına, ayrıca voleybola ve Türk Sporuna sağlayacağı faydalarla da örnek teşkil edeceğine yürekten inanıyor ve bunun parçası olabilmekten onur duyuyoruz" dedi.

Ali Koç: "Sponsorluklarda artık seçici konumdayız"

Toplantıda yöneticilerimiz basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Uzun vadede stratejik sponsorluk ilişkilerine önem verdiklerini belirten Ali Koç, "Camiamıza ve Türk Voleyboluna yaptıkları hizmetlerden dolayı buradan eski sponsorumuz Acıbadem’e teşekkür ediyoruz. İki tarafın da sağduyusu ve şeffaf davranması sayesinde bu yeni anlaşmayı çok kısa sürede sağladık. Fenerbahçe’nin geldiği noktaya batkınızda sponsorluklarda artık eski konumunda olmadığını görürsünüz. Fenerbahçe, sponsorluklarda artık seçici konuma gelmiştir. Fenerbahçe, bugün tüm branşlarına sponsor bulmakta son derece rahat ve değişik alternatifleri bünyesinde barındırmayı artık çok daha kolay sağlıyor" dedi. Ali Koç, anlaşmanın 3 yıllık olduğunu da yineledi.

Hakan Dinçay: "Tüm oyuncular Kasım’da katılacak

Tüm branşlarda olduğu gibi voleybolda da hedefin şampiyonluk ve Avrupa’da başarı olduğunu belirten Hakan Dinçay ise Dünya Şampiyonası nedeniyle, eksik oyuncuların Kasım ayında takıma katılacağını. Dinçay, "Hafta sonu yapılacak maçlarda Süper Kupaları alarak camiamıza hediye edeceğiz" dedi.

Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı Hakkında

İlk adımlarını futbolda atan Fenerbahçe Spor Kulübü, 9 ayrı branşta edindiği ulusal ve uluslararası başarılarla her geçen gün büyüyor; ülkemize gurur vesilesi olurken, rakiplerine de öncülük ediyor.

Fenerbahçe’nin bu vizyonu ışığında ülkemizin ilk bayan voleybol takımı da Fenerbahçe Spor Kulübü çatısı altında can bulur. Ancak, rakipsiz olmanın çaresizliğiyle iki yılın sonunda kapanır. O ilk takımın üyesi olan Suphiye Rıfat Hanım ise, erkek takımında mücadele ederek tarihe geçer.

50’li yılların ilk yarısında kurulan bayan voleybol ligiyle birlikte, yeniden hayat bulan Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı, takip eden 20 yıla 9 İstanbul Ligi, 8 de Türkiye Şampiyonluğu sığdırarak, öncülük ettiği alanda başarısını gösterir.

1977 yılında tekrar kapanan Bayan Voleybol Takımımız, her ne kadar belli aralıklarla yeniden kurulsa da 1.Lig’de yer alma hedefini 90’lı yılların başında koyar ve arzu ettiği yere 2003-2004 sezonunda ulaşır.

Fenerbahçe taraftarı tarafından; ’Sarı Melekler’ adı layık görülen Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı, 2006-2007 sezonunda 1.Lig’i 2. olarak bitirdi, 2007-2008 sezonunda 37 yıllık kupa hasretine son vererek kupayı Fenerbahçe müzesine getirdi. 2008-2009 sezonunda hem Lig Şampiyonu hem de Türkiye’nin ilk Süper Kupası’nın sahibi olan Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı, 2010-2011 sezonuna da Süper Kupa zaferiyle başladı. Aralık 2010’da Katar’da düzenlenen Dünya Kulüplerarası Voleybol Şampiyonası’nda set vermeden şampiyon olarak, Türk Spor Tarihinde bir ilke imza atan Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı, 2010-2011 sezonunu da Şampiyon olarak tamamladı.

Universal Hastaneler Grubu Hakkında

Kurulduğu 1974 yılından bu yana büyüyerek gelişen Universal Hastaneler Grubu, 1.500’e ulaşan yatak kapasitesine sahip genel ve branş (onkoloji) hastaneleriyle, Türkiye’nin en büyük özel hastane zincirlerinden biridir.

Geçtiğimiz Nisan ayında ADM Capital, PGGM ve bir Dünya Bankası kuruluşu olan ICF’nin ortak olmasıyla sermaye yapısını güçlendiren Universal, aralarında onkoloji, karaciğer ve böbrek nakli, tüp bebek, kardiyoloji ve kalp cerrahisi, beyin cerrahisi ve ortopedi gibi branşlarının da olduğu geniş bir hizmet yelpazesiyle dünya standartlarında, kaliteli ve güvenilir sağlık hizmetleri sunmaktadır.

Grup halen, İstanbul’da Taksim Alman, Çamlıca, İtalyan, Aksaray ve Kadıköy hastaneleri olmak üzere 5, ülke genelinde ise İzmir, Bodrum, Bursa, Diyarbakır, Karabük, Konya Ereğli, Manisa ve Malatya’da olmak üzere toplam 13 hastaneyle faaliyet göstermektedir.

Fenerbahce.org

-----

Özellikle basın toplantılarında oyuncuların arkasındaki panoda dikkat çeken Acıbadem yazısı fazlasıyla rahatsız ediciydi. Sağlık sponsorumuzun değişmesi çok güzel oldu. İki taraf adına da hayırlı olsun.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

İki taraf adına hayırlı olsun.Sarı Melekler Universal ile birlikte çok büyük başarılara imza atmaya devam edecek.Ben de panodaki Acıbadem yazısından oldukça rahatsız oldum,bundan sonra hiçbir yerde görmemek dileğimiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

22:30'da Aykut hoca TRT 3'teki (Spor) programın konuğu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Programa katılanlar sordukları sorularla niyetlerini açıkca belli ediyorlar.Habertürk müdürünün sorduğu soru özellikle..1 saat oldu daha adam akıllı bir tane soru gelmedi.

Programı izliyorum,bir kez daha gurur duyuyorum şu anda Aykut Kocaman gibi bir lidere sahip olduğumuz için.Uzun yıllar bu takımın başında görmek istiyorum kocaman gururumuzu.

17 Ekim 2011 Pazartesi - Mersin İdman Yurdu-Fenerbahçe
    23 Ekim 2011 Pazar - Fenerbahçe-Samsunspor
    27 Ekim 2011 Perşembe - Beşiktaş-Fenerbahçe
    31 Ekim 2011 Fenerbahçe - KDÇ Karabükspor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    En az 10 puan bekliyorum şu fikstürden

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

mersin'e gidebilmeyi umuyordum ama malesef gidemeyeceğim
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

15 gunde 4 maç ! cok guzel begenmemek elde değil..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe'ye Afrika müjdesi!

Joseph Yobo'lu Nijerya, 2012 Afrika Uluslar Kupası'na katılma şansını kaybetti; Fenerbahçe, ikinci devrenin başında stoperinden mahrum kalma tehlikesini atlattı

Ocak-Şubat aylarında Gabon ve Ekvator Ginesi'nin düzenleyeceği 2012 Afrika Uluslar Kupası öncesi son şampiyon Mısır'ın yanı sıra favoriler arasında gösterilen Kamerun ile Nijerya da elemeleri geçemedi.

Fenerbahçeli Yobo'nun formasını giydiği ve B Grubu'nda mücadele eden Nijerya, konuk ettiği Gine önünde son dakikalara 2-1 önde girmesine karşın sahadan 2-2 berabere ayrılarak Afrika 2012'ye katılma şansını kaybetti. Yobo'nun Ocak ayında takımdan uzak kalma ihtimali ortadan kalkarken, Bienvenu'yü çağırma ihtimali bulunan Kamerun'un vedası da Fenerbahçe teknik heyetini sevindirdi.

Sabah

Çok güzel oldu bu. Özellikle Yobo'suz bir defans hattı düşünemiyordum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

7-8 maç kaçırabilme ihtimalleri vardı.Ben de çok sevindim Kamerun ve Nijerya'nın elenmesine.Sanırım bir tek Dia'yı gönderiyoruz Afrika Kupasına.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Caner bu sefer de Semih'le idmanda münakaşaya girişmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Emre iyi toparlamış allahtan.

İçinde bulunduğumuz onur mücadelesinde takımdaki her futbolcu iyi birşeyler yapmak istiyor Fenerbahçe için.Böyle bir ortamda gayet normal bu ufak anlaşmazlıklar.

Kaldı ki biz bile oynadığımız halısaha maçlarında can ciğer kuzu sarması olduğumuz arkadaşlarımızla bile tartışabiliyoruz yani.Futbolcular da insan,robot değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İçinde bulunduğumuz onur mücadelesinde takımdaki her futbolcu iyi birşeyler yapmak istiyor Fenerbahçe için.Böyle bir ortamda gayet normal bu ufak anlaşmazlıklar.

Kaldı ki biz bile oynadığımız halısaha maçlarında can ciğer kuzu sarması olduğumuz arkadaşlarımızla bile tartışabiliyoruz yani.Futbolcular da insan,robot değil.
    Olay bundan ibaret ...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Evet videoyu izleyince anladım ki büyütülecek bir olay değil. Gazetecilerin abartması

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Mert'in dediği gibi basit halı saha maçlarında bile insanlar birbirine giriyor. Olmasa daha iyi tabi ama bunlar normal şeyler. Emre'nin meseleyi toparlaması ve iki değerli oyuncumuzun sonunda olayı kendi aralarında tatlıya bağlamaları güzel.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Issiar Dia ufak çaplı bir trafik kazası geçirmiş.Geçmiş olsun.Allah korumuş.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Geçmiş olsun ...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Bu soğukta ve sabahın erken saatinde oraya giden bütün taraftarlarımıza helal olsun,ayaklarına sağlık.Fenerbahçe taraftarının büyüklüğüne yakışan bir organizasyon oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Son günlerde futbolumuzda en çok konuşulan isimlerden biri olan Bünyamin Gezer'den önemli açıklamalar...

Hakemliği bırakarak yorumculuğa soyunan Bünyamin Gezer, ilk programına çıktı. TRT'deki Futbol Ateşi programında önemli açıklamalarda bulunan Gezer, "Aziz Yıldırım hakem odası bastı" iddialarına son noktayı koydu.

İşte Bünyamin Gezer'in, Aziz Yıldırım ile ilgili açıklamaları...

“Trabzon maçının 2. yarısına çıkarken Aziz Yıldırım bana 'Vermediğin faul sonucu etkiledi’ dedi.. Bu isyan normal.

Benim soyunma odamı kimse basmaya kalkmadı, sadece teşekküre gelirlerdi. Ama koridorda rastlıyorduk zaman zaman. Örneğin Trabzon - Fenerbahçe maçında çok yazıldı. İkinci yarıya tam çıkarken Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım benim önümden geçiyordu. Durdu ve sadece şunu söyledi: “Hocam şu dakikada vermediğin faul sonucu etkiledi. Bakacağım eğer sen haklıysan hiçbir şey demeyeceğim ama yüzde yüz ben haklıyım. Buna eminim.”

Söylediklerinin hepsi bu.. Sonra bu kısa konuşma çok abartıldı. Penaltı ofsayt falan değil, bir faul kararını söyledi. Bence bunu söyleme bir yöneticinin hakkı olmalı. Bu kadar da isyan normal karşılanmalı. Faul değilse ben futbolu bilmiyorum dedi. Sonra ertesi gün bakıyorsunuz soyunma odasını bastı. Kim bastı kardeşim?”

hürriyet

Sürekli Aziz Yıldırım Trabzonspor maçında hakem odası bastı deniyordu ya işte birinci ağızdan gelen yalanlama.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zaten raporda böyle bir şey yoktu.Aylarca taraftarını gaza getirmeye çalışan yöneticiler,kin kusan medya mensupları kullandı bu yalanı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

şike, teşvik vs hepsi bir bir gidiyor. bakalım geriye birşey kalmayınca ne yapacaklar ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

alex: atatürk'e hayranım, islam'ı araştırıyorum...
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Futboldan sonra müslüman olup fetva verirse tam bir fenomen olur

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Cihan Kamer 18:15'te Habertürk'te, 22:00'de ise TRT Spor'da olacakmış. Taraftar Habertürk'ü stattan kovuyor Cihan Kamer bunların konuğu oluyor; nasıl iş anlamadım gitti.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Cihan Kamer 18:15'te Habertürk'te, 22:00'de ise TRT Spor'da olacakmış. Taraftar Habertürk'ü stattan kovuyor Cihan Kamer bunların konuğu oluyor; nasıl iş anlamadım gitti.
    Nihat Özdemir de herkes lig tv alsın diyor.. şu şoruşturma geçsin bi başımızdan zaten camida hesaplaşma başlayacak..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    alex: atatürk'e hayranım, islam'ı araştırıyorum...
    Alex, Türk insanını iyi tanıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Alex, Türk insanını iyi tanıyor
    Daiane de Souza'nın dövmesi..

http://video.milliyet.com.tr/video-i...qMs6DbojT.html

Mesaj Yetkileri