Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 179 sonuç

Konu: FM 2012 Demo Çıktı

oyunu tam beğendim süper olmuş diyecekken yine bir lisans sorunu takıldı... yahu 2 defa uefa şampiyonu olmuş ve süper top oynayan koskoca Porto'nun isim hakkınımı alamadılar..FCP diye rezalet isim adı altında yayınlamışlar.geçen sene bu portekiz liginin lisansını almış formalarıda ispanya italya ligi ülkeleri gibi orjinal haliyle çıkıyordu.Acaba bu durum isim falan demo diye mi böyle oluyor?orjinal halindede böyle devam edicek mi?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Portekiz liginin lisansını alamamışlardır belki bu sene...Ve ya demo diyedir fullde anlarız...Ama çözümü var tabi yani yamalar ne güne duruyor

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Portekiz liginin lisansını alamamışlardır belki bu sene...Ve ya demo diyedir fullde anlarız...Ama çözümü var tabi yani yamalar ne güne duruyor
    ya öylede birader sen koskoca porto nun lisansını alama..bide yamasın mamasınla uğraş.geçen sene lisansı vardı.acaba demo diye mi böle.ama zannetmiyorum..isme bak FCP. yüz binkere düşünsem porto nun FCP ismi olacağını hayatta anlamam.madridi seçtim.geçmişine bakiyrum FCP yazio dedim bu ne. acaba bu orjinalinde değişecek mi bilen biri yokmu??

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Lisans sorunu oldugunu sanmıyorum FCP FC Porto'nun kısaltması..O yüzden FCP yazıyor arama yerinde..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tam sürüm ne zaman çıkıyor ?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

21 Ekim'de ama daha erken çıkar bence...(anlayana )

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    21 Ekim'de ama daha erken çıkar bence...(anlayana )
    Geçen sene Kasım'ın ortalarına doğru çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Yine öyle bir şey olur heralde.
    FM Gazetesi

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Viyana'da oldugum icin indiremiyorum. " Bu ürün şu anda bulunduğunuz bölgede erişime kapalıdır " diyor. Umarim en yakin sürede erisilebilir hale gelir.
    turksportalın verdiği linkten direk tıklayınca öyle oluyor.steamın sitesine gir ordan demo oyunlara tıkla orda direk çıkıyor fm2012 diye.

ya bu demonun orjinalinden farkı nedir acaba ?????

Quote Originally Posted by booyaka View Post
    ya bu demonun orjinalinden farkı nedir acaba ?????

demo orjinal ayrımı yoktur. demo - tam sürüm ayrımı vardır. şöyle düşünün televizyonda yayınlanacak dizinin önce fragmanı yayınlanır ya dizi hakkında fikir sahibi olun diye bu da öyle. oyunun tam sürümünde yer alacak belli başlı ligleri seçerek oyunu oynamaya başlayabilirsiniz ancak tam sürümdeki her imkana ve olanağa sahip değilsinizdir. çünkü demonun amacı tanıtımdır ve oyuncunun, oyuna para vermeden önce oyun hakkında daha net fikir sahibi olmasını sağlamaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Maç devam ederken alt+tab yapıp masaüstüne çıkınca maç kendiliğinden duruyor. Önceki serilerde devam ederdi, bunun bir çözümü var mı acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by lazo View Post
    Maç devam ederken alt+tab yapıp masaüstüne çıkınca maç kendiliğinden duruyor. Önceki serilerde devam ederdi, bunun bir çözümü var mı acaba?
    Pencere modunda oynayın. Oyun devam ederken nete girip dolaşın o arkada kalsın. Ben o şekilde yapıyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

1 ocakta bitiyor mu ya?

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

pencere modunu nasıl yaparız.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

preferencess/display menüsünde ekran çözünürlüğünü "windowed mode" olarak seçiniz.

arkadaslar oyunu defalarca indirmeme ragmen oyuna baslıcakken direk''crash dumps'' hatası yuzunden oyunun kapatılması gerektıgını belırten bı uyarı mesajı alıyorum ne yaptıysam da duzeltemedım yokmudur bır cozumu bılgısı olan bı arkadasımız???

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

işletim sisteminle alakalı olabilir.

18. Default

Quote Originally Posted by slayer34 View Post
    arkadaslar oyunu defalarca indirmeme ragmen oyuna baslıcakken direk''crash dumps'' hatası yuzunden oyunun kapatılması gerektıgını belırten bı uyarı mesajı alıyorum ne yaptıysam da duzeltemedım yokmudur bır cozumu bılgısı olan bı arkadasımız???
    Geçmiş Olsun, Serinin İlk "Crash Dumps" Hatası. Çözümü Yok En Azından Eskilerde Yoktu Boşver FM'i, Fifaya Dön

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Geçmiş Olsun, Serinin İlk "Crash Dumps" Hatası. Çözümü Yok En Azından Eskilerde Yoktu Boşver FM'i, Fifaya Dön
    fifa yi ancak ps3 de futbol oyunu olarak oynarım bahsettigin fifa manager ise evlerden uzak olsun dıyım fm ıle mukayese bıle edemıyorum sorun steam da dır dıye baska sekıllerde de ındırdım ama ne yaptıysam olmadı bu arada sıstemım win 7 64 bit oynayamadık bı turlu demoyu

20. Default

Yok Fifa12 Süperdir ( :

biz de kotu demedik

22. Default

Ben Fifa Manager Değil Manasında Dedim Yoksa Fifacıyım Ama Fifa Manager Oynamadım Hiç

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Crash dumps hatası genellikle grafiklerden kaynaklıdır...Demo'ya grafik yüklediysen ondan olabilir...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Crash dumps hatasinin en temel nedeni cok yama kurmak ve en onemlisi pencere modunda oynayip durmadan bilgisayarda islem yapmak crash dump hatasina neden olur

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Crash dump hatası diye bir şey yok, oyun herhangi bir nedenden hata alınca crash dump diyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

açıkcası crash dump hata uyarısı oyunun değil windowsun vermiş olduğu bir uyarı.windows 7 de başka oyunlarda çokca başımı ağrıttı XP ye döndüm rahat ettim.

bana birisi sölesin Porto isim hakkı alınacak mı ?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Benfica'nın da alınmamış SLB diye görünüyor...

http://store.steampowered.com/app/71270/

link burada arkadaşlar.

yahu arkadaslar su crash dumps hatası ıle ılgılı yardım edebılıcek bırısı var mı ne yaptıysam olmadı steam dan ındırdım aynı hatayı verdı baska yerlerden ındırdım gene aynı hata yokmudur bı cozumu yolu yordamı fm 2011 ı hala oynuyorum bı kere bıle bu hatayı gormedım ne grafık yukledım ne bısey sorun nedır cozemedım

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri