Sayfa 12 / 23 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 686 sonuç

Konu: Oyuncu Profilleri

baros ve kader keita'nın profilini koyarmısınız? şimdiden teşekkürler

Quote Originally Posted by excaliburuA View Post
    baros ve kader keita'nın profilini koyarmısınız? şimdiden teşekkürler
    Milan Baros

Kader Keita

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by 33avci33 View Post
    Kader Keita

Arap ulkelerinde maalesef oyuncu profilleri hemen hemen hic degismiyor. Arastirma pek olmuyor orada.

Son 1 yildir dogru durust antrenman yapmayan Keita'nin bu fiziksel ozelliklere artik sahip oldugunu hic sanmiyorum.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Arap ulkelerinde maalesef oyuncu profilleri hemen hemen hic degismiyor. Arastirma pek olmuyor orada.

Son 1 yildir dogru durust antrenman yapmayan Keita'nin bu fiziksel ozelliklere artik sahip oldugunu hic sanmiyorum.
    Dediğin gibi profiller hiç değismiyor. Arap ülkelerinden aldığın Keita, Sobis, Neves gibi isimler yönetilen takımlarda yıldız oluyor çünkü profilleri ortalamanın üzerinde oluyor. Her yıl sabit değişen tek şey yaşları

@33avci33 teşekkürler hocam.

evet aynen öyleymiş fm2011den profiline baktım hiç değişiklik yok.

@33avci33 teşekkürler hocam.

evet aynen öyleymiş fm2011den profiline baktım hiç değişiklik yok.
    rica ederim. varsa merak edilen profiller olanlardan ekleyelim?

sana zahmet kazım ve selçuk inan. bu son )

sana zahmet kazım ve selçuk inan. bu son )
    malesef onlar yok. bende Fransa Ligi açık ve bu oyunda Galatasaray'ın kadrosu bu kadar sadece yabancılar var, enteresan birşey lige göre kadrolar değişiyor. İtalya ligi açınca Orduspor'un kadrosu Stancu ve Culio hariç full geliyor

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Onlar yok diye biliyorum...Lige göre kadro değişmesinin sebebi Ordu'nun Fiorentina ve MVV'nin Trabzon ile olan anlaşması...Ayrıca örneğin İsveç ligini açınca Svensson çıkıyor oda İsveç'ten geldiği için vs. vs...

anladım teşekkürler.

o halde kazım ingiltere ligleri açık olan bi oyunda gözükür.

Gokhan'in iyi, hatta cok iyi oldugundan eminim zaten de, ortalamalar yaniltabiliyor. Mesela orta sahanin ortasindaki oyunculairn biraz dusuk ortalamalari. Tabii buna, ozellikle orta sahada savunmada biraz seyirci kalmalarinin da etkisi vardir.
    Cok iyi GG ile Serkan Balcı'nın benzer profillere sahip olması düşündürücü...Bana yine CA PA falan diyeceksin...Madem daha iyi oyuncu neden profilleri bu kadar benzer?

Bu arada peşpeşe 9-10-11 neyse artık gol yememe rekoruna sahip Volkan Demirel'in one on one özelliği 10...Evlere şenlik... Çok güldüm...Daha 5 gün önceki İBB maçındaki kurtarışını hangi kaleci yapabildi bu zamana kadar?

Volkan'in one on ones'i konusunda ikna etmeniz cok ama cok zor.

Bire birlerde son zamanlarda gordugum en iyi 3 kaleci Neuer, De Sanctis ve Buffon. Muslera'nin da bu konuda cok iyi oldugu izlenimlerim var Dunya Kupasi ve Copa America'ya gore ama daha izlemek lazim. Rakibe bire birde sut atacak yer birakmiyorlar, hem aciyi kapatarak hem de vucutlarini buyuterek. Volkan ise bence bire birlerde tam bir facia. Arada sirada tutturuyor ama hem aci kapatma konusunda zayif, hem de vucudunu buyutmuyor rakibini zor vurus yapmaya zorlamak icin.

Hele Neuer, tam bir hockey kalecisi gibi. Acilari cok iyi biliyor ve kapatiyor.
    Yaa evet..Bence Volkan Zapata'dan daha kötü yapılmalıydı...Volkan kimki? Dünyada gol yememe rekorunu Zapata da kırabilir...Her yerden sapır sapır dökülüyor yaptığınız iş..Adam dünyanın en iyi 5 kalecisinden biriyim diye kendi diyor, sizin yaptığınız Volkan'a bak!!!

iyi kalecilik teke tek ile mi ölçülüyor ne saçma sapan şeyler yazılıyor buraya.. volkan'ın teketek kaldığında kütüp gibi kaldığı, bacak arası yediği golleri falan anımsa bari.

16. Default

Volkan diyorsa, özellikle de yeni üye olmuş fanatik Fenerbahçe taraftarı bunu diyorsa gereken yapılmalı! Acilen Volkan'ın bire birleri 20'ye yükseltilmeli. Hatta mümkünse 21, 22! Volkan kendisi diyor, en iyi 5 kaleciden birisiyim diye...

Emre'nin finishingini biraz artırmanız gerekli derken "Emre her maç gol mü atıyor?" diye cevap verenler Moutinho, Moussa Sissoko, Sandro, Nocerino, K.Asamoah, Melo, Kharja her maç gol mü atıyor?

vedat1987 Misafir

Yine görüyoruz ki antu.com buraya akmış her sene olduğu gibi. Şimdi itiraz edilen profiller Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Issıar Dıa, Alex, Yobo gibi isimlere itiraz edilmiş. Daha nasıl bir profil bekliyorlar bilmiyorum. Adam Yobo'yu İngilizler yaptı diyor hala ağlıyorsunuz. Gökhan Gönül zaten oyundaki en iyi 3-5 sağ bekten biri diyor hala Serkan Balcı diyenler var. Gökhan Gönül'ün ne olduğunu belki tek maç ama aynı mevkide oynayan Alman Phıllıp Lahm gösterdi. Turksportal görevlisi arkadaşları nasıl eleştirdiğimi Türkçe konusunda açtığım başlıkta da yazdım. Ama insaf be arkadaşım bu kadar taraflılık olmaz. Adamlar Fenerbahçe'yi Barcelona gibi istiyor resmen. Ayrıca sözüm meclisten dışarı yapıcı eleştiri yapanlara lafım yok.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

FBUnited çok iyi güldürüyorsun bende dünyanın en iyi oyuncusuyum diyorum varmı herkes kendisini övemezmi yani Volkan'ı Türkiye dışında bi yerde sorsan dünyanın en iyi 5. kalecisi diye falan gülerler...Ayrıca Beşiktaş,Galatasaray,Trabzonspor taraftarları değilde neden hep Fenerbahçe taraftarları bir çok oyuncuyu tartışıyor anlamadım...Gereğinden fazla iyi olmuş zaten çoğu oyuncu hala yükleniyorsunuz ya pes...Geçen sene FB çok çok çok iyi yansıtılmıştı yine yüklenilmişti bu sene de daha iyisini yaptılar ama siz yine yüklenin seneye daha çok olacak nasıl olsa sayenizde diye düşünmeye devam edin bu akılla bi yere kadar...

Zaten eski üye olanlar her şeyi daha çok bilir...Ne kadar ezik bir zihniyet...Siz anca kendinizi FM gibi oyunlarda memnun edersiniz..En iyi kadronun sahibine bak 30. haftada lig 14.süydü...Doğru ya Sarbi 18, Dia 17 hız sizin için normal...

FBUnited sana cevap yazdığım için pişman oldum. Neler yazdığını kendin biliyormusun acaba? Yoksa laf olsun diyemi yazıyorsun?

Quote Originally Posted by vedat1987 View Post
    Yine görüyoruz ki antu.com buraya akmış her sene olduğu gibi. Şimdi itiraz edilen profiller Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Issıar Dıa, Alex, Yobo gibi isimlere itiraz edilmiş. Daha nasıl bir profil bekliyorlar bilmiyorum. Adam Yobo'yu İngilizler yaptı diyor hala ağlıyorsunuz. Gökhan Gönül zaten oyundaki en iyi 3-5 sağ bekten biri diyor hala Serkan Balcı diyenler var. Gökhan Gönül'ün ne olduğunu belki tek maç ama aynı mevkide oynayan Alman Phıllıp Lahm gösterdi. Turksportal görevlisi arkadaşları nasıl eleştirdiğimi Türkçe konusunda açtığım başlıkta da yazdım. Ama insaf be arkadaşım bu kadar taraflılık olmaz. Adamlar Fenerbahçe'yi Barcelona gibi istiyor resmen. Ayrıca sözüm meclisten dışarı yapıcı eleştiri yapanlara lafım yok.
    Ya ne Barcelonası kardeşim..Emre çalışkanlığıyla, top kapmasıyla, sezgileriyle ünlü bir adamdır, özelliklerine bak!!! Arda'nın top kapması 12, her maç 15 tane top kapan Emre'nin 13...Hiddink'in gördüğüm en yetenekli ve çalışkan oyunculardan biri dediği Emre'nin WR özelliği 13??? Sence 13 normal mi? Her maç 13 km koşması gerek diyenler, oynadığı her maçta 13 km koşan Özer'in TW'unu 10 yapıyor...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Allah aşkına güldürme beni en iyi kadro Galatasarayda mı FM'de ?...Özelliklere bir bak gereğinden fazla iyi olmuş Alex hepsini katlamış Galatasaraylı oyuncuların ama hala laf hala laf Sercan'ı geçen sene hız yüzünden tartıştınız zaten bi hızı vardı oda düşmüş bank asya topçusundan farkı kalmamış...Devam edin sırada kim var ? Muslera mı ?

Geçen sene Andre Santos'u 1 milyon dolara satamıyordum...Serbest bırakınca İspanya 3. ligine gidiyordu..Gel gör ki adam Brezilya milli takımının 1. sol beki ve Arsenal'a transfer oldu...2 yıldır bizde garip garip DWL olan adam, Arsenal'a gidince DL oluyor...Ne büyük ironi...

Sercan zaten kötü bir oyuncu...O profil ve finishing fazla bile ona...Bütün Galatasaraylı arkadaşlarım kazma diyor kendisine...

26. Default

teamwork'le çok koşmanın alakası yok. teamwork = takım oyunu. çok koşmayı stamina, determination, workrate gibi özellikler etkiler arkadaşım. Sanırım sen sigames forumlarında da INTEGRAL kulanıcı adıyla bulunuyorsun, orada da aynı üslup, aynı tavır, aynı şeyleri yazan birisi var da...

antu zihniyeti ne demek anlamıyorum bende antudanım .biz aglamıyoruz ki farkındaysan kimseye kayırma olmasın diyoruz belki bazılarımız bunu uygun bir dille demeyip tartısma yaratıyo ama bu genelleme yapılmasını gerektirmez .barıs özbek ve ayhandan dolayı gs arastırmacısına hayalperest ruya alemlerinde puan yazmıs desek dogru mu olur ? böle sacma sapan mantıkta yazılar yazmıyalım . oyun sonucta tartısmanın ne anlamı var.ben mesela 8 sayfada bisey dedim perpetua adlı kisi gayet net bir sekilde acıkladı bence tartısmanın anlamı yok

Volkan'in one on ones'i konusunda ikna etmeniz cok ama cok zor.

Bire birlerde son zamanlarda gordugum en iyi 3 kaleci Neuer, De Sanctis ve Buffon. Muslera'nin da bu konuda cok iyi oldugu izlenimlerim var Dunya Kupasi ve Copa America'ya gore ama daha izlemek lazim. Rakibe bire birde sut atacak yer birakmiyorlar, hem aciyi kapatarak hem de vucutlarini buyuterek. Volkan ise bence bire birlerde tam bir facia. Arada sirada tutturuyor ama hem aci kapatma konusunda zayif, hem de vucudunu buyutmuyor rakibini zor vurus yapmaya zorlamak icin.

Hele Neuer, tam bir hockey kalecisi gibi. Acilari cok iyi biliyor ve kapatiyor.

Bunu daha çok positioning etkilemiyor mu?Bir kalecinin one on ones'ı iyi olabilir ama positioning kötüyse yanlış yerde durduğundan o golü yer.

Volkan ise doğru pozisyonda durduğu zaman bire birde gol yiyecek bir kaleci değildir.Çünkü sezme gücü ve bire biri iyidir.Bununda en iyi örneklerinden biri Almeida'nın geçen seneki pozisyonudur.Belki Volkan dünyada ilk 5 içinde olmayabilir ama o pozisyonu çıkaracak kaleci sayısı dünyada 5'i geçmez.Gerçekten yukarıda dedikleriniz yüzünden Volkan'ın one on ones'i 10 ise büyük hata yapmışsınız.Dediğiniz gerekçe yüzünden positioning özelliğini düşürebilirsiniz ama one on ones dediklerinize bağlı bir özellik değil.

vedat1987 Misafir

Quote Originally Posted by FBUnited View Post
    Ya ne Barcelonası kardeşim..Emre çalışkanlığıyla, top kapmasıyla, sezgileriyle ünlü bir adamdır, özelliklerine bak!!! Arda'nın top kapması 12, her maç 15 tane top kapan Emre'nin 13...Hiddink'in gördüğüm en yetenekli ve çalışkan oyunculardan biri dediği Emre'nin WR özelliği 13??? Sence 13 normal mi? Her maç 13 km koşması gerek diyenler, oynadığı her maçta 13 km koşan Özer'in TW'unu 10 yapıyor...
    Kişisel tartışma veya oyuncunun tek tek özellik bazındaki eleştirilere birşey dediğim yok. Nedense Fenerbahçe hep düşük yapılır. Madem o kadar dikkatlisiniz 1 senede gelip buraya Fenerden şu adamın şu özelliği yüksek olmuş demedilisiniz. Ayrıca yerli oyuncular ve Türk futbolu tam bir şişirme balondur bana göre. Bunu Turksportal gözlemcileri için söylemiyorum. Genel estirilen hava bu yönde. Turksportalda bu doğrultuda puanlama yapıyor ve evet Türk futbolcularının tartışmasız hepsinin özellikleri ederlerinden yüksek arkadaş. Türk futbolunun dünya üzerinde geçerliliği yok şuanda birbirimizi gazlayıp duruyoruz.

2 sene önce de Ayhan ile Emre'nin profilleri aynıydı...İnanmayan ikisine de bakabilir...Barış Özbek Türk Mascherano gibiydi maşallah...Ben kimse abartılsın istemiyorum..Eğer bir oyuncu hızlıysa hızlıdır, güçlüyse güçlüdür, iyi penaltı atıyorsa onda iyidir...Bu göreceli bir şeymidir? Hadi influence sana göre, bana göre değişebilir ama adam her maç 15 tane top kapıyorsa nasıl tackling 13 olur allah aşkına?

Sayfa 12 / 23 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon

Mesaj Yetkileri