baros ve kader keita'nın profilini koyarmısınız? şimdiden teşekkürler
baros ve kader keita'nın profilini koyarmısınız? şimdiden teşekkürler
@33avci33 teşekkürler hocam.
evet aynen öyleymiş fm2011den profiline baktım hiç değişiklik yok.
sana zahmet kazım ve selçuk inan. bu son)
Onlar yok diye biliyorum...Lige göre kadro değişmesinin sebebi Ordu'nun Fiorentina ve MVV'nin Trabzon ile olan anlaşması...Ayrıca örneğin İsveç ligini açınca Svensson çıkıyor oda İsveç'ten geldiği için vs. vs...
anladım teşekkürler.
o halde kazım ingiltere ligleri açık olan bi oyunda gözükür.
Bu arada peşpeşe 9-10-11 neyse artık gol yememe rekoruna sahip Volkan Demirel'in one on one özelliği 10...Evlere şenlik...![]()
Çok güldüm...Daha 5 gün önceki İBB maçındaki kurtarışını hangi kaleci yapabildi bu zamana kadar?
iyi kalecilik teke tek ile mi ölçülüyor ne saçma sapan şeyler yazılıyor buraya.. volkan'ın teketek kaldığında kütüp gibi kaldığı, bacak arası yediği golleri falan anımsa bari.
Volkan diyorsa, özellikle de yeni üye olmuş fanatik Fenerbahçe taraftarı bunu diyorsa gereken yapılmalı! Acilen Volkan'ın bire birleri 20'ye yükseltilmeli. Hatta mümkünse 21, 22! Volkan kendisi diyor, en iyi 5 kaleciden birisiyim diye...
Emre'nin finishingini biraz artırmanız gerekli derken "Emre her maç gol mü atıyor?" diye cevap verenler Moutinho, Moussa Sissoko, Sandro, Nocerino, K.Asamoah, Melo, Kharja her maç gol mü atıyor?
Yine görüyoruz ki antu.com buraya akmış her sene olduğu gibi. Şimdi itiraz edilen profiller Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Issıar Dıa, Alex, Yobo gibi isimlere itiraz edilmiş. Daha nasıl bir profil bekliyorlar bilmiyorum. Adam Yobo'yu İngilizler yaptı diyor hala ağlıyorsunuz. Gökhan Gönül zaten oyundaki en iyi 3-5 sağ bekten biri diyor hala Serkan Balcı diyenler var. Gökhan Gönül'ün ne olduğunu belki tek maç ama aynı mevkide oynayan Alman Phıllıp Lahm gösterdi. Turksportal görevlisi arkadaşları nasıl eleştirdiğimi Türkçe konusunda açtığım başlıkta da yazdım. Ama insaf be arkadaşım bu kadar taraflılık olmaz. Adamlar Fenerbahçe'yi Barcelona gibi istiyor resmen. Ayrıca sözüm meclisten dışarı yapıcı eleştiri yapanlara lafım yok.
FBUnited çok iyi güldürüyorsunbende dünyanın en iyi oyuncusuyum diyorum varmı herkes kendisini övemezmi yani
Volkan'ı Türkiye dışında bi yerde sorsan dünyanın en iyi 5. kalecisi diye falan gülerler...Ayrıca Beşiktaş,Galatasaray,Trabzonspor taraftarları değilde neden hep Fenerbahçe taraftarları bir çok oyuncuyu tartışıyor anlamadım...Gereğinden fazla iyi olmuş zaten çoğu oyuncu hala yükleniyorsunuz ya pes...Geçen sene FB çok çok çok iyi yansıtılmıştı yine yüklenilmişti bu sene de daha iyisini yaptılar ama siz yine yüklenin seneye daha çok olacak nasıl olsa sayenizde diye düşünmeye devam edin
bu akılla bi yere kadar...
Zaten eski üye olanlar her şeyi daha çok bilir...Ne kadar ezik bir zihniyet...Siz anca kendinizi FM gibi oyunlarda memnun edersiniz..En iyi kadronun sahibine bak 30. haftada lig 14.süydü...Doğru ya Sarbi 18, Dia 17 hız sizin için normal...
FBUnited sana cevap yazdığım için pişman oldum. Neler yazdığını kendin biliyormusun acaba? Yoksa laf olsun diyemi yazıyorsun?
Ya ne Barcelonası kardeşim..Emre çalışkanlığıyla, top kapmasıyla, sezgileriyle ünlü bir adamdır, özelliklerine bak!!! Arda'nın top kapması 12, her maç 15 tane top kapan Emre'nin 13...Hiddink'in gördüğüm en yetenekli ve çalışkan oyunculardan biri dediği Emre'nin WR özelliği 13??? Sence 13 normal mi? Her maç 13 km koşması gerek diyenler, oynadığı her maçta 13 km koşan Özer'in TW'unu 10 yapıyor...
Allah aşkına güldürme beni en iyi kadro Galatasarayda mı FM'de ?...Özelliklere bir bak gereğinden fazla iyi olmuş Alex hepsini katlamış Galatasaraylı oyuncuların ama hala laf hala laf Sercan'ı geçen sene hız yüzünden tartıştınız zaten bi hızı vardı oda düşmüş bank asya topçusundan farkı kalmamış...Devam edin sırada kim var ? Muslera mı ?
Geçen sene Andre Santos'u 1 milyon dolara satamıyordum...Serbest bırakınca İspanya 3. ligine gidiyordu..Gel gör ki adam Brezilya milli takımının 1. sol beki ve Arsenal'a transfer oldu...2 yıldır bizde garip garip DWL olan adam, Arsenal'a gidince DL oluyor...Ne büyük ironi...
Sercan zaten kötü bir oyuncu...O profil ve finishing fazla bile ona...Bütün Galatasaraylı arkadaşlarım kazma diyor kendisine...
teamwork'le çok koşmanın alakası yok. teamwork = takım oyunu. çok koşmayı stamina, determination, workrate gibi özellikler etkiler arkadaşım. Sanırım sen sigames forumlarında da INTEGRAL kulanıcı adıyla bulunuyorsun, orada da aynı üslup, aynı tavır, aynı şeyleri yazan birisi var da...
antu zihniyeti ne demek anlamıyorum bende antudanım .biz aglamıyoruz ki farkındaysan kimseye kayırma olmasın diyoruz belki bazılarımız bunu uygun bir dille demeyip tartısma yaratıyo ama bu genelleme yapılmasını gerektirmez .barıs özbek ve ayhandan dolayı gs arastırmacısına hayalperest ruya alemlerinde puan yazmıs desek dogru mu olur ? böle sacma sapan mantıkta yazılar yazmıyalım . oyun sonucta tartısmanın ne anlamı var.ben mesela 8 sayfada bisey dedim perpetua adlı kisi gayet net bir sekilde acıkladı bence tartısmanın anlamı yok
Bunu daha çok positioning etkilemiyor mu?Bir kalecinin one on ones'ı iyi olabilir ama positioning kötüyse yanlış yerde durduğundan o golü yer.
Volkan ise doğru pozisyonda durduğu zaman bire birde gol yiyecek bir kaleci değildir.Çünkü sezme gücü ve bire biri iyidir.Bununda en iyi örneklerinden biri Almeida'nın geçen seneki pozisyonudur.Belki Volkan dünyada ilk 5 içinde olmayabilir ama o pozisyonu çıkaracak kaleci sayısı dünyada 5'i geçmez.Gerçekten yukarıda dedikleriniz yüzünden Volkan'ın one on ones'i 10 ise büyük hata yapmışsınız.Dediğiniz gerekçe yüzünden positioning özelliğini düşürebilirsiniz ama one on ones dediklerinize bağlı bir özellik değil.
Kişisel tartışma veya oyuncunun tek tek özellik bazındaki eleştirilere birşey dediğim yok. Nedense Fenerbahçe hep düşük yapılır. Madem o kadar dikkatlisiniz 1 senede gelip buraya Fenerden şu adamın şu özelliği yüksek olmuş demedilisiniz. Ayrıca yerli oyuncular ve Türk futbolu tam bir şişirme balondur bana göre. Bunu Turksportal gözlemcileri için söylemiyorum. Genel estirilen hava bu yönde. Turksportalda bu doğrultuda puanlama yapıyor ve evet Türk futbolcularının tartışmasız hepsinin özellikleri ederlerinden yüksek arkadaş. Türk futbolunun dünya üzerinde geçerliliği yok şuanda birbirimizi gazlayıp duruyoruz.
2 sene önce de Ayhan ile Emre'nin profilleri aynıydı...İnanmayan ikisine de bakabilir...Barış Özbek Türk Mascherano gibiydi maşallah...Ben kimse abartılsın istemiyorum..Eğer bir oyuncu hızlıysa hızlıdır, güçlüyse güçlüdür, iyi penaltı atıyorsa onda iyidir...Bu göreceli bir şeymidir? Hadi influence sana göre, bana göre değişebilir ama adam her maç 15 tane top kapıyorsa nasıl tackling 13 olur allah aşkına?