1 ile 30 arası toplam 242 sonuç

Konu: Turksportal İstifa (!)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Ama Emre'nin özellikleri gerçekten çok düşük Ömer Abi,Emre'nin Xavi'den,Iniesta'dan,Fabregas'tan,Pirlo'dan düşük olmaması gerekirdi,onlardan hiçbir eksiği yok hatta fazlası var.Bence de başta Cengiz Abi olmak üzere araştırma ekibi istifa etmeli. (!)

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Ama Emre'nin özellikleri gerçekten çok düşük Ömer Abi,Emre'nin Xavi'den,Iniesta'dan,Fabregas'tan,Pirlo'dan düşük olmaması gerekirdi,onlardan hiçbir eksiği yok hatta fazlası var.Bence de başta Cengiz Abi olmak üzere araştırma ekibi istifa etmeli. (!)
    sabrinin orta açması 14 olursa yine hakikaten bütün türk araştırmacıları istifa etmeli. çok ciddiyim.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by malpince View Post
    sabrinin orta açması 14 olursa yine hakikaten bütün türk araştırmacıları istifa etmeli. çok ciddiyim.
    Bende ciddiyim zaten.Dünden beri neden Emre Xavi'den daha düşük yapılmış diye isyan ediyorum SI Forumlarında,bakabilirsiniz.

Quote Originally Posted by vedat1987 View Post
    Bu üslupla yazılmış post kalırken benim Fenerbahçe başkanıyla alakalı yaptığım görüşün spor taraftarlığı gerekçesiyle silinmesi çok enteresan. Zannedersem Fenerbahçe taraftarlığı dışındakiler sadece suç teşkil ediyor.
    alıntı yaptığım mesajı okudunuz mu?o benim yorumumdan önce o yorum olmasaydı benim yorumum da olmazdı merak etmeyin.

Mesaj Yetkileri