Sayfa 3 / 9 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 242 sonuç

Konu: Turksportal İstifa (!)

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by excaliburuA View Post
    ben birşeyi merak ediyorum hem emre olsun hem fernandes olsun iki oyuncuda türkiye'de en iyi MC olarak gösteriliyor -ki katılıyorum(selçuk inan ile birlikte) lakin CAları sizcede abartılmıyormu? fernandes valencia'da emre de newcastle'da ilk 11 düşünülmemişti ve bu oyuncuların CAları 150ye yakın. geçen sezon ingiltere'de yılın futbolcusu hüvviyetini alan scot parker ile aynı rakamda olmamalılar bence.
    Bende böyle düşünüyorum, birinde adamın topu kaptığı adam Anadolu takımları ortasahası; Alper Potuk, Necip Uysal, Barış Özbek vs. biri de Lampard'a, Alonso'ya, Messi'ye karşı vs. oynuyo başka biri.Ve burda çıkıp diyolar ki Emre'yi Xavi'ye yaklaştırın., Emre dünyanın sayılı ortasahalarından vs. vs. Türkiye'de iyi kabul ama Avrupa'da takımlarımızın hali belli işte hala neyin kavgasını veriyolar anlamıyorum...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Eboue deme bana.

Korkarim ki yeni bir Guiza dogacak. Simdiye kadar gosterdigi futbol cok cok buyuk hayal kirikligi. Sabri'yi aratti simdiye kadar bana. Zamanla goruruz ne olacagini.
    Yok be abi isyan edip Sabri'ye 19 hız isteriz sonra Servet'e 19 zıplama , Kazım'a 17 uzaktan şut sonra onlar gitse bile fark atarak 10 senede 7 kere şampiyon oluruz ve oyun çok gerçekçi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Yok be abi isyan edip Sabri'ye 19 hız isteriz sonra Servet'e 19 zıplama , Kazım'a 17 uzaktan şut sonra onlar gitse bile fark atarak 10 senede 7 kere şampiyon oluruz ve oyun çok gerçekçi olur.
    Olmadı son 10 senede 7 kere şampiyonluğa oynarsın ve oyun çok gerçekçi olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Olmadı son 10 senede 7 kere şampiyonluğa oynarsın ve oyun çok gerçekçi olur.
    Bende öyle diyorum en önemli yıldızlarım gittiğinde bile.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Bende öyle diyorum en önemli yıldızlarım gittiğinde bile.
    Yıldızların gitmez,istikrarını korursun 10 senede 3 kere ilk 2'den uzak kalırsın,o kadar gerçekçi olur ki.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Yıldızların gitmez,istikrarını korursun 10 senede 3 kere ilk 2'den uzak kalırsın,o kadar gerçekçi olur ki.
    Geri kalanında şampiyonluk yarışında olmak için oyuna yeni özellikler eklenebilse bu oyun yok satar.

Ben bi yama yapıcam bazı fanatik arkadaşlarımıza özel olarak.

Emre vs Xavi tartışması hiç olmayacak.

Bu yamada , eğer oyunda Fb -Barca maçına çıkarsanız, yeni bir özellik karşınızda olucak ; maçtan önce Xavi Emrenin elini öpücek.

oyuncuların özelliklerinden memnun olmayan arkadaşlar bu kadar dırdır edeceğinize girin editöre full sürüm çıkınca değiştirin derdiniz nedir yani emre nin eskisi gibi olmadığı aşikar yani kalkıpta şimdi emre inter dekinden daha iyi diyemezsiniz öyle olsa burda ne işi var? bütük sorunlar bitti de oyunda emreydi sabriydi kardeşim bunlar bizim düzeltebileceğimiz şeyler editörden bn her sene oynama yapıyorum görüş ve düşünceler tutmaz her zman gir sende değiştir bu kadar uzatmaya gerek yok...

zaten xavi ve emreyi bir tutan zihniyete laf anlatmak futbol yorumu yapmak deveyi iğne deliğinden geçirmekten zor...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Yaşına rağmen ağır saçmalamışsın
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Genel olarak bakarsak Emre , selcuk inan"dan daha iyi ama gecen seneki performans"a gore selcuk inan bence turkiyenin en iyi mc"sidir, eboue"yi elestirelere katilmiyorum daha kac mac oynadi ligde pek duzgun goremedik, melo bana gore dmc degil gercek asil mevkisi dmc olabilir ama bana gore o adam dmc,mc,amc oynar neden top teknigi top ile oynama bana gore emre"den cok cok iyi emreye gore hirsli bir oyuncu ama emrenin pas ozelligi orta acma dribbling atmasi vs daha iyi melo"ya gore.. yukarda emre-melo-fernandes karsilastirilmasi oldu benim siralamam boyledir kimse yanlis anlamasin emreyi sevmedigmden degil ; 1-melo 2-fernandes 3-emre

volkan-muslera tartismasina gelince daha 2-3 yil once volkana ana baci kufur edenler simdi adami kral ilan etmis sampiyonlar liginde olsun ligde olsun yaptigi basit hatalari cok iyi biliyoruz volkan son 1.5-2 yilda kendine ceki duzen verdi,penaltilarda ve uzaktan sutlarda iyi bir kaleci. muslera geleli daha kac ay oldu ? evet 1 hatasi var gol yedik bunun nedenleride uyum sorunu anlasamazlik sorunu vesaire her kaleci hata yapar ama muslerayi daha tam izlemedik sadece dunya kupasinda izledik oda bana gore cok iyi bir kaleci sezgisi verdi guven veren bir kaleci o yuzden muslera icin tartismak erken derbilerde olsun baska bir ozel maclarda olsun gorucegiz onuda.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Full sürüm çıksın bir takımlarınızı alın oyuncuları deneyin bakalım ne olacak. Emre yanındaki adama basmıyor hiç top kapamıyorsa eleştirirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Emre'nin tackling değeri tartışılmış ama bence 13 iyidir Emre çok top kazanma denemesi yapıyor bunların çoğu faul oluyor ama genellikle önde bastığından kazandığı toplarda çok etkili oluyor. Emre oyunda rakibe baskı uygulamaz ise veya top kapma girişiminde az bulunursa bir hata vardır.

onun dışında bende Volkan'ın Türkiye'de ki en iyi kaleci Emreyi de en iyi MC olarak görüyorum. Fernandes maç seçen bir oyuncu gibi gözüküyor bana

fenerli arkadaşlar biraz saçmalamışlar emre xavi karşılaştırması falan baya komik olmuş bence profiller iyi yapılmış ama tek itirazım var felipe melo gibi mourinho nun transfer etmek istediği bir futbolcunun profilinin bu kadar kötü olmaması gerekirdi sonuçta lig başlayalı şu kısacık sürede melonun sergilediği performans ortada en dikkat çeken oyuncu konumunda kendisi

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Emre oyunda rakibe baskı uygulamaz ise veya top kapma girişiminde az bulunursa bir hata vardır.

Bu sizin taktiğinizle de alakalıdır. Closing down' u düşük bir taktikle oynarsanız baskı yapmayabilir
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post

Bu sizin taktiğinizle de alakalıdır. Closing down' u düşük bir taktikle oynarsanız baskı yapmayabilir
    Ne kadar düşürürsem düşüreyim Fenerbahçe ile oynarken diğer oyunculardan fazla top kapma girişiminde bulunmalıdır bence.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ne kadar düşürürsem düşüreyim Fenerbahçe ile oynarken diğer oyunculardan fazla top kapma girişiminde bulunmalıdır bence.
    Emre top kapmalarını çoğunlukla rakibin ayağından alarak yapmıyor pas aralarına girerek falan yapıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bu tip durumlar creativity' de oyuncuyu ne kadar serbest bırakmanızla, closing down ve tackling' in durumuyla çokça alakalıdır diye düşünüyorum. Eğer siz Emre'yi serbest bırakmaz bu şekilde tüm takım ile birlikte engellerseniz kendi özelliklerini sergileyemez. Siz tüm takıma max. ortasahaya kadar baskı yapabilirsiniz derseniz Emre gidip onların yarı alanının ortasında baskı yapamaz sonuç olarak. Öte yandan siz Emre'ye onların defansından itibaren baskı yap derseniz "hemen hemen her ortasaha oyuncusu" gibi o da emirlerinize uyar ve baskıyı yapar.
    Football is simple,but Football Manager is not

18. Default

Quote Originally Posted by JohnConner View Post
    fenerli arkadaşlar biraz saçmalamışlar emre xavi karşılaştırması falan baya komik olmuş bence profiller iyi yapılmış ama tek itirazım var felipe melo gibi mourinho nun transfer etmek istediği bir futbolcunun profilinin bu kadar kötü olmaması gerekirdi sonuçta lig başlayalı şu kısacık sürede melonun sergilediği performans ortada en dikkat çeken oyuncu konumunda kendisi
    Felipe Melo İtalyan araştırmacılar tarafından yapıldı. Yeni transferlere ciddi hatalar olmadıkça değişiklik yapılmıyor demiştiler.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Hiç kimse emre bir xavi dir demedi zaten.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Felipe Melo İtalyan araştırmacılar tarafından yapıldı. Yeni transferlere ciddi hatalar olmadıkça değişiklik yapılmıyor demiştiler.
    anladım heralde yılın bidonu seçildiği için bu kadar kötü yaptılar profilini ama daha iyisini hakediyor kesinlikle

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Hiç kimse emre bir xavi dir demedi zaten.
    daha fenasını dediler arkadaşım üç sayfayıda okudum emre xavi,iniesta ve fabregastan daha iyi diyen biri var yazılanlara yeniden göz atmanı tavsiye ediyorum

Nesil
    2003

Melo'nun profiline cok itirazim yok benim acikcasi.

Bir tek decisions ilk bakista biraz dusuk gibi gorunuyor ama son Ankaragucu macinda ceza sahasi icinde yaptigi top kaybi daha da cok soru isareti birakti kafada.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

daha fenasını dediler arkadaşım üç sayfayıda okudum emre xavi,iniesta ve fabregastan daha iyi diyen biri var yazılanlara yeniden göz atmanı tavsiye ediyorum
    Hepsini okudum zaten öyle birsey diyen olmadı.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Emre tartışmasız türkiyede oynayan en iyi türk orta saha oyuncusudur.
    Gökhan tartışmasız türkiyede oynayan en iyi şag bek oyuncusudur
    volkan tartışmasız türkiyede oynayan en iyi türk kalecisidir.
    semih tartışmasız türkiyede oynan en iyi türk forvettir.
    stoch - dia türkiyede oynayan en iyi 5 kanat oyuncusundan 2sidir.
    yobo tartışmasız türkiyede oynayan en iyi 3 stoper arasındadır
    alex tartışmasız türkiyede oynayan en iyi yabancı oyuncudur.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Takim kuruyor olsam Burak'i veya Necati'yi tercih ederim sahsen.

En kaliteli kesinlike. En iyi, mumkun degil.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Semih dışında katılmayan fanatiklik yapmış olur heralde
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yani ? Dediklerin doğru olsa bile bu ligin kalitesiyle alakalı bir durum.

------------------------

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Herkesin futbol mentalitesi aynı değil mesela. Bence bana göre en iyi kaleci Onur Kıvrak'tı geçen sene. (Sakatlanana kadar.) En iyi sağ bek Gökhan Gönül, En iyi yerli forvet Burak Yılmaz, en iyi 3 stoper; Diego Angelo, Diego Lugano, Jan Rajnoch (geçen sene için). Herkesin görüşü farklıdır. Tek itiraz etmediğim noktalar Alex ve Gökhan Gönül. Mesela ben Dia'yı en iyi 5 kanatın arasına koymam...
    I'm back...

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Yani ? Dediklerin doğru olsa bile bu ligin kalitesiyle alakalı bir durum.

------------------------
    10 yılda 7 şampiyonluk gayet normal demek istedim yani

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Emre , Semih dışında katılıyorum.

Sayfa 3 / 9 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri