Yöneticiler gerçekten konuyu noktalamışlardır .
ama olay kavgaya, laf atmaya gitmemesi gerekiyor aslında bu gibi forumu çirkinleştiren şeylerden kaçıp bir öneri, geliştirmeye yönelik fikirlerle cevap yazılması gerekir yarım saattir inceliyorum gereksiz gereksiz alıntılar yapılıp laf sokulmaya çalışılmış ....
son olarak oyuncu profillerinin teknik özelliklerinin milimetrelik değiştirmek isteyenleri anlamıyorum değişicekse değişir zaten (örnek ; RADAMEL FALCAO : adam bir patlama yapmasaydı profili hala aynı kalması bence sorun değildi zaten adam iyiydi oynatmakta bitiyo iş)
örneğimden yola çıkarak söylüyorum ..
gerçektekiyle oyundaki karşılastırmalar çogu zaman genele bakılarak yapılıyor..... oyuncuların istenilen seviyede olmamasının nedeni, gerçekteki TEKNİK DİREKTÖRLERDEN kaynaklandıgını görmek gerekiyor artık..
bence FM deki asıl olay oyuncudaki potansiyelini hissedebilmekte...VİLLAS BOAS iyi yönetmeseydi FALCAO da iyi olmazdı...
Aykut kocaman EMRE yi istenilen seviyede oynatmıyorsa, araştırmacılarda emreyi bu yüzden yine aynı çiziyorlarsa bence sorun yoktur..
bence bu ayrıntıları şuan çoğu kişi atlamış durumda
FMde de aynı, editöre gerek duymuyorum potansiyelini hissettiğim oyuncuları geliştiriyorum ve gerçekçi başarılar elde ediyorum
Miles jacobson da her sene bu oyuncu geliştirmeyle ilgi oyunu geliştiriyor buna eminim yavaş yavaş FM herkesin istediği seviyeye yaklaşacaktır
araştırmacılar zaten bütün futbolcuları 1 e 1 çizecek diye bir şey yok (kötü bir şey sölemedim sakin olalım arkadaşlar)
FM hepimiz için![]()

)