-
bence eleştiri her zaman gereklidir ama altının da dolu olması gerekir. benim turksportalı eleştirdiğim tek bir konu var. o da araştırma konusundaki tavırları. isteyen adam birtakım şartları yerine getirecek şekilde araştırma takımına dahil edilmeli bence. örneğin bi adam fenerbahçe araştırmacısı mı olmak istiyor alırsın adamı yapacağın iş bu dersin. sezonda şu kadar maç, şu kadar antrenman vs vs. takip ettiğini ispatlaması kaydıyla, gerekli işleri de eksiksiz yaptıysa kabul edersin araştırmasını. 100 kişi mi gönderdi böyle, alırsın ortalama değerleri koyarsın. daha gerçekçi olur.
böylece sızlanan adama da gel elini taşın altına koy demiş olursun. bakıyorum öyle adamlar var ki 1 kez canlı izlemediği adam hakkında atıp tutuyor. ama gayet haklı eleştiri yapanlar da var. evet ben de beğenmiyorum datayı yer yer. bi uyumsuzluk olduğu kesin. ama küçük ama büyük. hatta benim eleştirme hakkım da var çünkü zamanında araştırma ekibinde yer almak istediğimi belirtmiştim.kabul edilmedi. turksportalın yanlışı burdadır bence. eleştiren adama buyur gel demek en iyi çözümdür. 1000 kişi araştırsın bi takımı fena mı olur?
not: bence ilk mesajdaki savunma haklı olmakla beraber biçimi yanlıştır. oradaki ortalamalar, gerçek hayatta bu sezonu 10 kez oynatıp çıkan sonuçların ortalamasıyla karşılaştırabilseydik bi anlam ifade edebilirdi.
Mesaj Yetkileri