bir kaç maruzatım var. öncelikle Fenerbahçe ile başlayım:
Alex : grafiği yerinde olmuş sadece frikik bana biraz fazla geldi. 18 değil de 16-17 daha iyi olurdu sanki.
diğer oyuncuların grafiklerini pek göremedik zaten. gg şuan iyi bence. oynayınca daha sağlıklı yorumlar yaparız. volkanda da bire bir bana da 10 az geliyor. 13-14 iyi gibi. ama araştırma şefi zaten pek sıcak bakmıyor, üstünde durmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum ( yanlış anlaşılmasın vardır bir bildiği). yobo nun konsantrasyonunun artabileceği zaten söylendi..
ben en çok Fenerbahçe de kulübün finansına değinmek istiyorum. önceki seride transfer bütçesi oldukça azdı. 3-5 M bir şeydi. hani bu sene şike soruşturması olmasa; Emenike, bir yabancı DMC ve yobo nun bonservisleri alınacaktı.. kulüp reel de bunları yapabiliyor ama biz oyuncu satmadan bunları maalesef yapamıyoruz. bir de hep zengin Fenerbahçe dediğimiz Fenerbahçe oyunda ek gelirler olarak Galatasaray ın oldukça gerisinde kalıyor. hatta Galatasaray, Fenerbahçe yi total de geçiyor. bunun bir açıklaması elbette vardır. bunu merak ediyorum..
ve bir diğer husus: 2. ve 3.lig takım ve oyuncuların nasıl düzenlendiğini merak ediyorum. heralde tek tek bütün kulüplerin araştırmacısı yoktur.. maçlar izlenmeden nasıl yorum yapılıyor. affola ama ben mesela hiç Mardinspor maçını bulamadım nette.. takım hakkında sadece forumlarda okuduklarım kadar yorum yapıyorum..
ve Mardinspor örneğin; çok kötü durumda kulüp başkanı yok gibi birşey genellikle kayyum heyeti kulübü yönetiyor ve birçok oyuncusu kaçıyor zaten ama bu takım her sene ligde kalmayı başarıyor. oyunda ise; bırakın ligde kalmayı, galibiyet almayı puan bile çok zor alıyor. bunun engelleyebildiniz mi merak ediyorum.
aklıma şimdilik bunlar geliyor. cevaplarsanız sevinirim.