1 ile 30 arası toplam 686 sonuç

Konu: Oyuncu Profilleri

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Ziegler'in profili de ilginç olmuş veya italya da farklı oynuyormuş adam

Bence Ziegler Dribbling, Teknik ve First Touch'ı bu kadar iyi değil. Crossing yerinde olmuş, Teamwork yükseltilebilir daha uzaktan şut çektiğini görmedik ama 17 alacak kadar etkili vuruyor mu acaba ?
    merak etme devre arasi güncellemesinde zieglerin profili yerlerde sürünür fenerin yaptigi her transferde oldugu gibi.. ayrica zieglerin zaten en önemli özelligi uzaktan attigi sutlardir 30-35 metreden sert ve isabetli sutlar atabiliyor dribbling ve teknik sana iyi gelmiyor nedeni ise driblingi ve teknigi zieglerden iyi olan andre santosa alismis olman zieglerin profili kesinlikle yerinde italya ligi arastirmacilari oyuna profilleri en iyi yansitanlardan.. tabi fm 06 ve 07 de profiller faciaydi cok abarti vardi sonradan düzeldiler.

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    merak etme devre arasi güncellemesinde zieglerin profili yerlerde sürünür fenerin yaptigi her transferde oldugu gibi...
    Bence Fenerbahçe araştırmacısı oyuncuları olması gerektiği gibi oyuna aktarıyor. Diğer araştırmacıların bi bölümü sağolsun o kadar şişiriolarki oyuncuları Fenerde bize kötü görünüyor bence hele bi GS altyapısı var ki voww. her sene kesin top sürebilen teknik bi -9 PA a sahip oyuncu olmasa olmuyor. cafercan, ozgurcan,cem sultan, berkin :P bizde A takımda olan ve bence iide bi futbolcu olan mertten daha yüksek PA ya sahip kalecileri bile oluo alt yapıda.. ilginç..

Mert,Gökay ve Okan'ın profillerini merakla bekliyorum..
    Last edited by Vieri : 11.Ekim.2011 at 18:57 Reason: Kural 8- Spor Taraftarlığı

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by Spe1907 View Post
    Bence Fenerbahçe araştırmacısı oyuncuları olması gerektiği gibi oyuna aktarıyor. Diğer araştırmacıların bi bölümü sağolsun o kadar şişiriolarki oyuncuları Fenerde bize kötü görünüyor bence hele bi GS altyapısı var ki voww. her sene kesin top sürebilen teknik bi -9 PA a sahip oyuncu olmasa olmuyor. cafercan, ozgurcan,cem sultan, berkin :P bizde A takımda olan ve bence iide bi futbolcu olan mertten daha yüksek PA ya sahip kalecileri bile oluo alt yapıda.. ilginç..

Tüm Fenerbahçe'lilere söylüyorum; yeter artık!Geçen sene sadece Türkiye Ligi'nde averajla şampiyon oldunuz.Porto gibi Avrupa'da şov mu yaptınızda mükemmel profiller bekliyorsunuz?Burada rakiplerinizi aşağılıyorsunuz.Bende şu anda sizin takımınızı çok güzel aşağılayabilirim ama yapmıyorum.Yok bu böyle yok şu şöyle sanırsınız Barcelona!

Ya sabır artık ya...
    Last edited by GeNç KaRTaL : 11.Ekim.2011 at 19:57 Reason: alıntı yapılan mesaj düzenlendi.

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Tüm Fenerbahçe'lilere söylüyorum; yeter artık!Geçen sene sadece Türkiye Ligi'nde averajla şampiyon oldunuz.Porto gibi Avrupa'da şov mu yaptınızda mükemmel profiller bekliyorsunuz?Burada rakiplerinizi aşağılıyorsunuz.Bende şu anda sizin takımınızı çok güzel aşağılayabilirim ama yapmıyorum.Yok bu böyle yok şu şöyle sanırsınız Barcelona!

Ya sabır artık ya...
    Şey, ben Fenerbahçedeki oyuncuların profilleri daha iyi bi duruma getirilsin mi dedim? hatta araştırmacının Fenerbahçe'yi oyuna gerçekçi bir şekilde aktardığını söyledim..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 11.Ekim.2011 at 19:57 Reason: alıntı yapılan mesaj düzenlendi.

Nesil
    2007

Şey, ben Fenerbahçedeki oyuncuların profilleri daha iyi bi duruma getirilsin mi dedim? hatta araştırmacının Fenerbahçe'yi oyuna gerçekçi bir şekilde aktardığını söyledim..
    Galatasaray altyapısından bahsetmişsiniz; ben en son 2008'i oynadım.O zaman da bu oyuncular vardı ve size göre abartılmıştı!Ben A takıma Arda(as - zaten gerçektede astı) ve Semih Kaya(yedek) ve Emre Çolak(yedek) dışında adam çıkaramadım 7 yılda(kadrom yıllık 20 mn maaş kullanan mütevazi bir kadroydu).Ha birde Murat Yavuz adlı regen var tabi...

Diğer seriler için de dönen Emre Çolak muhabbeti; adamın fiziksel özellikleri zaten o kadar kötü ki bir türlü yıldız olamıyor.Sayfalarca tartışıldı, ama ben oynamadığım için net bir bilgim yok...

Son seriliri bilmem en son 2008 oynadım ve karşılaştığım durum.Ne kadar abartılan bir altyapımız varmış, şaşırdım!

Ayrıca aşağılayarak mesaj yazdığınız için kızdım.Tüm takımlarımızdan ayrılmasını istiyorsunuz FB'nin sanki Barcelona gibi oynuyormuş gibi.Abartmayın, dediğim gibi geçen sene sadece Süper Lig'de averajla şampiyon oldunuz.Porto gibi hem ligi hem Avrupa Ligi'ni domine etmediniz.Şu anki hal ile FB, GS, BJK birbirlerine çok yakınlar; görmemek için kör olmak lazım...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yine , yeni , yeniden ha.

O verdiğin örneklere de şu örnekleri verdiğim. Çok sevdiğiniz ve coşturduğunuz Emre , Arda , Bülent Korkmaz , Hakan Ünsal , Emre Aşık , Tugay Kerimoğlu. Yeter mi devam edeyim mi ?

Bu arada bizim oyuncularımızdan kim şişirilmiş çoğu kötü profil yapılmış özellikle Melo , Baros ve Sercan.

Ben sizin oyuncularınızı saymıyorum bile ...

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Yine , yeni , yeniden ha.

O verdiğin örneklere de şu örnekleri verdiğim. Çok sevdiğiniz ve coşturduğunuz Emre , Arda , Bülent Korkmaz , Hakan Ünsal , Emre Aşık , Tugay Kerimoğlu. Yeter mi devam edeyim mi?
    saydığın isimler altyapı eleştirisine cevaben yazıldı sanırım; fakat hakan ünsal ve emre aşık gs altyapısından çıkma oyuncular değil.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by tearkan View Post
    saydığın isimler altyapı eleştirisine cevaben yazıldı sanırım; fakat hakan ünsal ve emre aşık gs altyapısından çıkma oyuncular değil.
    + Emre Belözoğluda Zeytinburnundan yetişen bir oyuncu daha sonra Gs altyapısına transfer oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    + Emre Belözoğluda Zeytinburnundan yetişen bir oyuncu daha sonra Gs altyapısına transfer oldu

Emre'yi 13 yaşında transfer etmiş Galatasaray. Bu durumda alt yapıdan yetişmemiş denilemez. Bir çok kulüp alt yapılarındaki oyuncuları başka takımlardan transfer edebiliyor. Mesela Semih Şentürk. Özçamdibispor'dan kaç yaşındayken alınmış? Ama onu yetiştiren buralara getiren (yani altyapısını tamamlayan) kulübün Fenerbahçe olmadığını kimse iddia edemez...
    Last edited by Aşk-ı Şehir : 14.Ekim.2011 at 19:03 Reason: İzmirspor değil Özçamdibispor'dan alınmış Semih. :)
    I'm back...

Smile

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post

Emre'yi 13 yaşında transfer etmiş Galatasaray. Bu durumda alt yapıdan yetişmemiş denilemez. Bir çok kulüp alt yapılarındaki oyuncuları başka takımlardan transfer edebiliyor. Mesela Semih Şentürk. İzmirspor'dan kaç yaşındayken alındı? Ama onu yetiştiren buralara getiren (yani altyapısını tamamlayan) kulübün Fenerbahçe olmadığını kimse iddia edemez...
    Semih İzmirspor'dan alınmadı, amatör kümeden Özçambidispor'dan geldi Fenerbahçe'ye çok çook küçük yaşta. Bir sene İzmirspor'da kiralik oynadi sadece. Ama söylemeye çalıştığınız şeye katılıyorum, bilgi verme amaçlı yazdım sadece haha

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

merak etme devre arasi güncellemesinde zieglerin profili yerlerde sürünür fenerin yaptigi her transferde oldugu gibi..
    Merak ediyorum, bu iddia nasıl bir empirik argümana dayanıyor?
    Aksine dair ben bir örnek vereyim: Joseph Yobo, Fenerbahçe'nin geçen sezon transfer ettiği bir isim. 2011 datasına EPL araştırmacılarının elinden girmiş, 2012 datasına ise Türk araştırmacılarının. Her iki profili de aşağıda.

FM 2011

FM 2012

Ayrıca 2011 ve 2012 profil özelliklerinin karşılaştırıldığı bir excel tabosu vereyim; ki bunu inceleyince teknik özelliklerinde 3 puan, zihinsel özelliklerinde 4 puan artış, fiziksel özelliklerinde ise 1 puan düşüş olduğunu göreceksiniz, yani toplamda 6 puanlık bir artış var:

http://www.mediafire.com/?nho0o9dciglzpca
    Last edited by meddah : 11.Ekim.2011 at 21:06
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by meddah View Post

Ayrıca 2011 ve 2012 profil özelliklerinin karşılaştırıldığı bir excel tabosu vereyim; ki bunu inceleyince teknik özelliklerinde 3 puan, zihinsel özelliklerinde 4 puan artış, fiziksel özelliklerinde ise 1 puan düşüş olduğunu göreceksiniz, yani toplamda 6 puanlık bir artış var:

http://www.mediafire.com/?nho0o9dciglzpca
    bu artislar yapilirken cogu özelliktende kisilmis farkindaysaniz.. nedense fenerin yaptigi transferlerde hep böyle oluyor mesela anelka geldiginde direk düsürülmüstü herkes abarti diyordu.. keza kezman ve güiza da da öyle oldu yarim sezon sonra profilleri direk düsürüldü 1 sezon izleme geregi bile duyulmadi.. hatta yanlis hatirlamiyorsam gecen sene niangta da devre arasinda ufak oynamalar yapildi.

Nesil
    2003

bu artislar yapilirken cogu özelliktende kisilmis farkindaysaniz.. nedense fenerin yaptigi transferlerde hep böyle oluyor mesela anelka geldiginde direk düsürülmüstü herkes abarti diyordu.. keza kezman ve güiza da da öyle oldu yarim sezon sonra profilleri direk düsürüldü 1 sezon izleme geregi bile duyulmadi.. hatta yanlis hatirlamiyorsam gecen sene niangta da devre arasinda ufak oynamalar yapildi.
    Anelka hakkinda bir sey diyemem cunku Anelka Turkiye'de oynadiginda arastirmayi biz yapmiyorduk.

Kezman Turkiye'ye gelmeden once ozellikle fiziksel olarak dusmus ama pek de yansitilmamis bir futbolcuydu. Yetenekleri de belki de olmasi gerekenin ustundeydi. Guiza Ispanya'da genis alanlarda oynayan, kontra ataklarda etkili bir santrafordu. Geldiginde ise her derde deva bir santrafor gibi yansitilmisti. Saniyorum Turkiye'ye geldikten sonra yasadiklari ve daha sonrasinda yasadiklari cok da yanlis bir yol izlemedigimizi gosteriyor.

Niang'in hizi ve hizlanmasinin birer puan dusurulmesi olmustu yanilmiyorsam. Cok da anormal degil, yasi ilerlyen bir futbolcunun hizini kaybetmesi.

Yobo'da ise indirim olmadi. Bazi ozelliklerin puanlari duserken, digerleri yukseldi. Inenler hiz/hizlanma ozellikleri olurken, zihinsel ozelliklerde yukseltme yapildi. Bu degisiklikler buyuk olcude forumlarda yazilanlar cercevesinde oldu.

Bu degisiklikleri cok anormal karsilamamak lazim. Sadece Fenerbahce'ye gelen oyuncular degil, yurt disindan gelen ve ozelliklerini gercek disi gordugumuz butun oyuncular icin bu tip degisiklikler yapiliyor.

Mesela Cana'nin pas ve teknik ozelliklerinin dusurulmesi, Simao'nun bazi fiziksel ozelliklerinin dusurulup, zihinsel ozelliklere takviye yapilmasi vs.

Mesaj Yetkileri