1 ile 30 arası toplam 686 sonuç

Konu: Oyuncu Profilleri

Hybrid View

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Tüm Fenerbahçe'lilere söylüyorum; yeter artık!Geçen sene sadece Türkiye Ligi'nde averajla şampiyon oldunuz.Porto gibi Avrupa'da şov mu yaptınızda mükemmel profiller bekliyorsunuz?Burada rakiplerinizi aşağılıyorsunuz.Bende şu anda sizin takımınızı çok güzel aşağılayabilirim ama yapmıyorum.Yok bu böyle yok şu şöyle sanırsınız Barcelona!

Ya sabır artık ya...
    Şey, ben Fenerbahçedeki oyuncuların profilleri daha iyi bi duruma getirilsin mi dedim? hatta araştırmacının Fenerbahçe'yi oyuna gerçekçi bir şekilde aktardığını söyledim..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 11.Ekim.2011 at 19:57 Reason: alıntı yapılan mesaj düzenlendi.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by Spe1907 View Post
    Şey, ben Fenerbahçedeki oyuncuların profilleri daha iyi bi duruma getirilsin mi dedim? hatta araştırmacının Fenerbahçe'yi oyuna gerçekçi bir şekilde aktardığını söyledim..
    Galatasaray altyapısından bahsetmişsiniz; ben en son 2008'i oynadım.O zaman da bu oyuncular vardı ve size göre abartılmıştı!Ben A takıma Arda(as - zaten gerçektede astı) ve Semih Kaya(yedek) ve Emre Çolak(yedek) dışında adam çıkaramadım 7 yılda(kadrom yıllık 20 mn maaş kullanan mütevazi bir kadroydu).Ha birde Murat Yavuz adlı regen var tabi...

Diğer seriler için de dönen Emre Çolak muhabbeti; adamın fiziksel özellikleri zaten o kadar kötü ki bir türlü yıldız olamıyor.Sayfalarca tartışıldı, ama ben oynamadığım için net bir bilgim yok...

Son seriliri bilmem en son 2008 oynadım ve karşılaştığım durum.Ne kadar abartılan bir altyapımız varmış, şaşırdım!

Ayrıca aşağılayarak mesaj yazdığınız için kızdım.Tüm takımlarımızdan ayrılmasını istiyorsunuz FB'nin sanki Barcelona gibi oynuyormuş gibi.Abartmayın, dediğim gibi geçen sene sadece Süper Lig'de averajla şampiyon oldunuz.Porto gibi hem ligi hem Avrupa Ligi'ni domine etmediniz.Şu anki hal ile FB, GS, BJK birbirlerine çok yakınlar; görmemek için kör olmak lazım...

Mesaj Yetkileri