Beşiktaş'ın as kalecisi olmasına rağmen milli takıma çağrılmazken Fenerbahçe'nin yedek kalecisinin her fırsatta çağrılması adamın zoruna gitmiş belli ki haklı da bence kesinlikle.Üçüncü kaleci,beşinci kaleci,en iyi kimse onu çağıracaksın arkadaş.

Cenk Gönen'den Milli Takım açıklaması

Beşiktaş'ın kalecisi Cenk Gönen, A Milli Takım aday kadrosuna neden çağrılmadığı sorusuna internet sitesinden cevap verdi.

Beşiktaş'ın kalecisi Cenk Gönen, A Milli Futbol Takımı'nda oynayacak düzeyde olduğunu söyledi.

Cenk Gönen, kendisine ait ''cenkgonen.com'' adresli internet sitesinde yer alan açıklamasında, A Milli Takım aday kadrosuna neden çağrılmadığı sorusunu ve milli takımda oynayabileceği düşüncesini içeren pek çok e-posta almanın yanında, günlük yaşantısında da bu tarz yaklaşımlarla karşılaştığı için bu açıklamayı yapma ihtiyacını duyduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:

''Rüştü ağabey ile Beşiktaşımızın kalesini 1,5 sezondur başarı ile koruyorum. İnşallah başarımız artarak devam edecek. Bu süreçte neden A Milli Takım aday kadrosuna çağrılmadığım ile ilgili bana ulaşan bir bilgi bulunmamakta... Değil aday kadroya çağrılmak, A Milli Takım kalesini koruyacak kadar yeteneğe, tecrübeye ve mental güce sahip olduğumu biliyorum. Ben de çeşitli yaş gruplarında pek çok defa giydiğim formayı A Milli Takım'da da giyip ülkeme en iyi şekilde hizmet etmek istiyorum. Umarım bundan sonra A Milli Takım kamplarında ben de düşünülen futbolcular arasında yer alırım.''