Quote Originally Posted by perpetua View Post


2. Lig icin az sayida ama cok ozverili arastirmacilarimiz var. Kendi takimlarini izlerken, diger takimlarla ilgili izlenimlerini de not ediyorlar ve diger takimlari da onlar oldugu kadariyla yapmaya calisiyorlar. 2. Lig icin her zaman arastirmaci arayisindayiz.

3. Lig ise daha da vahim durumda. Zaten oyunda olmadigi icin 3. Lig icin her yapilan tamamen ekstra olarak dusunuluyor ve zaman kalirsa el atiliyor. Transferleri yapiyoruz ve gecmislerini ekliyoruz en azindan ama oyuncu degerlendirme hic saglikli degil. Acikcasi daha TBA ve 2. Lig'de bu kadar cok arastirmaci eksigimiz oldugu surece, 3. Lig icin pek bir hamle yapmayi dusunmuyoruz, oldugu kadar dusuncesiyle bakiyoruz bu lige.

Topu topu 25 arastirmaciyiz su asamada ve 127 takim (3. Lig dahil) oldukca agir bir yuk.

Mardinspor ozelinde de acikcasi dikkat etmedim. Oyun cikana kadar genelde daha cok oynanacagini tahmin ettigimiz ust liglerde kontroller yapiyoruz cunku acikcasi zaman ancak buna yetiyor. Arastirma forumlarinda detayli olarak Mardin'in durumunu yazabilirsen, en dogru sekilde yansitmaya calisiriz.

(İstanbul) Güngörenspor araştırmacılığı için kapıda bekliyorum. Ne zaman ki araştırmacı istiyoruz diyececeksiniz anında atlayacağım. Seneye de Mimar Yahya Baş Stadı'na yürümeyle 10 dakika mesafeye taşınacağım.