"1 yıl boyunca yatan" sözü biraz ağır. Sitenin resmiyeti Türkçe yama ile alakalı bir durum değil.

İngilizce-Türkçe çeviri konusunda, kimsenin bir mecburiyeti yok. İnan senden daha çok istiyoruz Türkçe yamayı. Turksportal'ın "Türkçe yama çıkaracağız" diye taraftar toplaması söz konusu değil, ki zaten Türkçe yama çıksaydı veya oyun Türkçe çıksaydı Turksportal'ın aktivitesi zaten ikiye katlanırdı. Yani herkes bunun olmasını istiyor.

İngilizce'yi çok iyi bilen insan sayısı sınırlı, hepimiz çat-pat biliyoruz ama bu çat-pat çeviri işine girmek için yeterli değil. Bu işe daha çok heves duyan, daha çok zamanı olan insanlar İngilizce bilmiyor ama ailevi sorunları olan, işten fırsat bulamayan, askerde olan, çoluk çocuğuyla ilgilenmesi gerekenler ise İngilizce'yi iyi biliyor ama zaman ayıramıyor.

Ben eğer iyi derece bilseydim evde, işte, yolda her tarafta zaman harcardım bu işe, diğer her şeyi bırakır çeviri yapardım. Şimdi sana haksızsın demiyorum ama Turksportal forumda genel anlamda bir üslup sorunu var. Malesef eleştirirken iki de tokat atmak istiyoruz. Bu da benim sana eleştirim ama yazdıklarında bir üye olarak haklısın.