Deplasmana gelirdim de tırsıyorum.
Deplasmana gelirdim de tırsıyorum.
F.Bahçe dergisi için yayınlanan basın fotoğraflarından alınmıştır... Kaynak: Fenerbahce.Org
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Fenerbahçe'nin Staples Center'ı
NBA takımlarını kıskandıracak özelliklere sahip Ülker Arena'nın açılması için geri sayıma geçildi. Los Angeles Lakers'ın maçlarını oynadığı Staples Center'ın benzeri olacak salonun son halini FANATİK sizler için görüntüledi.
Temeli 2009 yılında atılan Ülker Arena'nın inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Ataşehir'de 37 bin 814 metre kare kapalı alan üzerine inşa edilen Ülker Arena, 13 bin 800 kişi kapasiteli... FIBA standartları gözetilerek inşa edilen Fenerbahçe Ülker Arena'nın bir an önce bitmesi için toplam 500 işçi aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. 'Fenerbahçe'nin Staples Center'ı olacak salonun son hali görüntülendi. Önümüzdeki 30 günlük süreçte tamamlanması planlanan salonun parke zemininin, seyircilerin oturacağı bölümlerdeki kaba işlerin tamamlanmasının ardından oluşturulacağı bildirilirken, 44 locanın tamamının sahiplerini beklediği öğrenildi. Türkiye'deki salonlarda benzerine rastlanamayacak büyüklükteki dev skorboardun imalatında da sona yaklaşıldığı ifade edildi.
Yıl boyunca para basacak
Ülker Arena'da Fenerbahçe'nin basket takımlarının yanı sıra voleybol takımlarının da maçlarını yapılabileceği 2 bin 500 kişilik bir ek salon bulunuyor. Yılın 365 günü gelir getirmesi beklenen Ülker Arana'ınn işletme hakkı ise NBA'in en köklü kulüplerinden Los Angeles Lakers'ın ortağı olan ve Staples Center'ı da işleten AEG isimli firmaya verildi. Aynı komplekste yer alacak iş merkezi, alışveriş ve eğlence merkezi, rezidans, otel, sinema ve diğer birimlerin inşaatına ise Ocak 2012'de başlanacak.
Ülker Arena'da neler olacak
* Otel
* Rezidanslar
* Sinema salonu
* İş merkezi
* Restaurantlar
* Eğlence merkezi
* Mağazalar
* Açık ve kapalı otopark
* 2 bin 500 kişilik ek salon
sporx.com
Fanatik 13.800 yazmış ama portatifler ile beraber toplam 15.000 kişilik olacak arkadaşlar.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bu salondan galibiyet çıkarmak çok zor olacakKeşke ilk hafta oynanacak Trabzon maçına yetişseydi.
Şuan bile müthiş görünüor. Son resimdeki tabela NBA salonlarındaki gibi tribünlerin arasındaki ışıklı tabelalardan galiba.
Gerçekten Fenerbahçemize yakışır bir salon olucak.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Süper açılışını inşallah aziz yıldırım yapar.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Vay vay vay vay harbi Staples Center.. Renkler de tutyor![]()
Bir Dost
Hellbells
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Ne desek boş.. Harika gerçekten..
Müthiş harikulade....
süper ya
Salonun kapasitesi 13.800 portatif tribünler ile 15.000 kişilik. Bir sitede okudum renderlara göre salonun daha kaliteli göründüğünü, dış cephesinin çok daha iyi olduğunu söylüyor. Hani genelde projede görünen kadar üst düzey işçilik pek olmaz yapılan işlerde ama bunda tam tersine renderlara göre daha şaşalı bir salon.
Yıldız Holding (Ülker) Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Ahmet Özokur salonumuzun yapım aşamasını an be an takip etmektedir. ayrıca twitter hesabından da fotoğraf ve bilgiler paylaşmaktadır. Yayınladığı fotoğrafları da web sitemiz aracılııyla da sizlere iletmiştik.
Fenerbahçe Ülker Sports Arena hakkında Ahmet Özokur tarafından atılan twitler….
17 Ekim 2011 (Eklenen)
“@serderbera Ülker Sports Arena’da ikonik bir bina. Tasarım sırrını yakında açıklayacağım.”
“FBUSK Ülker Sports Arena’mızın yanında bulunan ikincil salonumuz 1500 kişi kapasiteli ve ana salon ile aynı teknik altyapıya sahiptir.”
“Fenerbahçe Ülker’imizin Evi Ülker Sports Arena Heat takımının sahip olduğu AA Arena’dan çok daha güzel olacak. Söz. ”
“Ülker Sports Arena concept’ini hayal ederken ziyaret ettiğim 18 arena’dan biri: American Airlines Arena, Miami, Florida ”
“Ülker Sports Arena, main atrium level 3.”
“Ülker Sports Arena giriş atrium.”
“Ülker Sports Arena ses sistemi testleri yapılıyor.”
“FBUSK Ülker Sports Arena’da parke testlerini tamamladık. 2 saat içinde bütün parke sistemini söküp takabiliyoruz”
“FBUSK Ülker Sports Arena, şantiye ofisimizden ikinci salon ve batı girişimiz.”
“FBUSK Ülker Sports Arena, scoreboard”
Final 3D çizimi:
[YOUTUBE="9vkNrZS2HLY"]F.Bahçe Arena[/YOUTUBE]
Fenerbahçe ülker arene Ataşehirde yer almaktadır. Bu sahaya ait skorbor ve led ekranları vizyonled tarafından yapılmıştır 550 m2 led ekran projesi ile alanında avrupanın en büyük projesidir.
Yıldız Holding (Ülker) Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Ahmet Özokur tarafından twitter'da paylaşılan foto:
![]()
Bu ne arkadaş![]()
Açıkcası ben bu işi hiç sevmiyorum
Evet harika bir stad yapıyoruz belki ama ben son dönemlerde maça gitmeye başlamış biri olarak sahamızın karşıya taşınmasından şikayetçiyim karşıya geçmek gerçekten çok zor geliyor adama Futbol maçlarına gidemiyorum zaten bırakında rahatla Basketbol izliyelim ya
Hadi beni geçtim ben üşeniyorumda gidemiyorum Lise çağındaki çocuklar ne yapacak onlar nasıl gidecek gerçekten harika bir stad ve proje ama Anadolu yakasında olması çok kötü.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
E anadoludakilerin suçu ne ? Ben her maç TT Arenaya giderken zorlanmıyormuyum sanki. Niye bütün stadlar avrupaya yapılsın.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Ben yanlış anlamışım kusura bakma o zamanBugünkü olaylar bide üstüne hastalık olunca ...
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Saol. Biri geçerde diğeri geçmiyor yıllardır. Neyse konu dışından mesajlar silinmesin![]()