-
Yine başladı klasik FM'yi tartışıp bir yere varamamaları, parası olan alır, olmayan almaz bu kadar basit. Şahsen uzun yıllardır bu oyunu orjinal alıyorum, ancak oyunu Türkçe oynamaya gereksinim duymadım, Türkçe çıksa bile oynayabileceğimi sanmıyorum -Alışkanlık meselesi- ancak bizler gibi parasını verip orjinal alan ve Türkçe oynamak isteyen kişilere -Eğer ortada yapılmış bir yama varsa- bu yama bir şekilde sunulabilir -Steam üzerinden girilen keylere göre sadece orjinal alanlara yükletilebilir.-
Ayrıca bunca zamandır SIGames'in ve SEGA'nın tavrını gördük. Korsanı bahane ediyorlarsa Bulgaristan, Romanya, Rusya, Polonya, Portekiz gibi ülkelere de benzeri bir yaptırım uyguluyorlar mı bunu araştırmak lazım. Korsan konusunda bu işin asıl sunum kısmını üstlenen ülkelere bir yaptırımları yok. Oyunlar son senelerde gereğinden erken bir şekilde paylaşım ağlarında dağılırken bizim gibi orjinal alan kişilere de mahçup olduk özür dileriz gibi bir yazı bile yazdıklarını görmedik. Olsa fena mı olur, hiç olmazsa bizi de ciddiye alıyorlar deriz.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Mesaj Yetkileri