Sayfa 6 / 41 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 1216 sonuç

Konu: A Milli Takım Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Ömer Toprak yerine Serdar Kesimal,Selçuk İnan yerine de Nuri Şahin geldi mi tam ideal 11 olur.
    arda yerinede özer gelsin tam olsun

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Selçuk'suz 11 mi olur Allah için Türkiye'de onun gibi kaç tane pasör var adam adrese atıyor hep toplarını adam Hamit'e ne güzel pas attı maçta Hamit sağa sola bıraksa goldü gitti ortaya attı...Hem Nuri ve Emre aynı stilde oyuncular zaten AMC'li oynamamız imkansız ya 4-1-2-2-1 oynarız ya da 4-5-1...

Quote Originally Posted by Facx View Post
    arda yerinede özer gelsin tam olsun
    Kulüpçülük filan yaptığımı düşünmüşsünüz sanırım.Elimden gelse hiçbir Fenerbahçeli futbolcunun milli takımda oynamasını istemem son yaşananlardan sonra,tabiki öyle birşey mümkün değil.

Beğendiğiniz Ömer Toprak'ı kaç maçta canlı izlediniz de ben Serdar Kesimal ilk 11'de oynamalı dediğimde suç oldu?

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Kulüpçülük filan yaptığımı düşünmüşsünüz sanırım.Elimden gelse hiçbir Fenerbahçeli futbolcunun milli takımda oynamasını istemem son yaşananlardan sonra,tabiki öyle birşey mümkün değil.

Beğendiğiniz Ömer Toprak'ı kaç maçta canlı izlediniz de ben Serdar Kesimal ilk 11'de oynamalı dediğimde suç oldu?
    fm de izlemistir

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    fm de izlemistir
    Aynen , bu sene Leverkusende facia.Umarım toparlar tabiki kötü olsun istemem ama işin doğrusu bu.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

6. Default

Aslında güzel başlamıştı lige, ilk 2-3 maçı izleme fırsatı bulmuştum. Uyumlu, adapte olmuş görünüyordu Ömer Leverkusen savunmasında.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ben beğenmedim açıkçası.Kötü bir oyuncu değil ama formsuz görüşündeyim.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    fm de izlemistir
    herkezi kendin gibi sanma kaldıki bu adamı hiç izlememiş olsam bile freiburg tan leverkusen e transfer olmuşsa bu adamda iş vardır ki ömer toprak ı izlemeyi bi kenara atalım sadece serdar kesimali izlemek bile yetiyo

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yahu şu adam milli takımda oynamadan yorum yapmayın.Kulübünde ayrı oynar milli takımda ayrı oynar.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Yahu şu adam milli takımda oynamadan yorum yapmayın.Kulübünde ayrı oynar milli takımda ayrı oynar.
    yani hak veriyorum kulubde ayri oynar milli takimda ayri oynar

sahsen sabri milli takimda iyi kulupde iyi degil. gokhan gonul kulubunde iyi milli takimda iyi degil bana gore ornek vericek olursak.

11. Default

Yahu grubunu 2. bitirme şansı olan 4 ülke Karadağ, Sırbistan, Bosna Hersek, Hırvatistan...Eski Yugoslavya takımları. İsveç büyük ihtimalle en iyi ikinci oldu, onu geçtik. Danimarka-Portekiz maçına göre bir takım bu ikiliden gelecek. İskoçya'nın durumu bizim gruptaki Belçika gibi, İspanya'yı ispanya'da yenecekte çıkacak, yaş iş Oradan Çek Cumhuriyeti gelir. Birde İrlanda-Ermenistan var bu ikiliden biri play-off'ta. Bizim durumumuz nedir seri başı olma şansımız var mı? Bu takımlara baktığımda Danimarka belki, birde İrlanda-Ermenistan'dan hangisi gelirse... kolay başa çıkabileceğimiz takım yok
    Play-off'a kalsakta iş yaş, durum vahim

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Zaten şu halimizle Ermenistan gelse bile rahat eleyebileceğimizi düşünen kişi yok.Zaten diğerleri gelirse biz kafadan elendik.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Beşiktaş'ın as kalecisi olmasına rağmen milli takıma çağrılmazken Fenerbahçe'nin yedek kalecisinin her fırsatta çağrılması adamın zoruna gitmiş belli ki haklı da bence kesinlikle.Üçüncü kaleci,beşinci kaleci,en iyi kimse onu çağıracaksın arkadaş.

Cenk Gönen'den Milli Takım açıklaması

Beşiktaş'ın kalecisi Cenk Gönen, A Milli Takım aday kadrosuna neden çağrılmadığı sorusuna internet sitesinden cevap verdi.

Beşiktaş'ın kalecisi Cenk Gönen, A Milli Futbol Takımı'nda oynayacak düzeyde olduğunu söyledi.

Cenk Gönen, kendisine ait ''cenkgonen.com'' adresli internet sitesinde yer alan açıklamasında, A Milli Takım aday kadrosuna neden çağrılmadığı sorusunu ve milli takımda oynayabileceği düşüncesini içeren pek çok e-posta almanın yanında, günlük yaşantısında da bu tarz yaklaşımlarla karşılaştığı için bu açıklamayı yapma ihtiyacını duyduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:

''Rüştü ağabey ile Beşiktaşımızın kalesini 1,5 sezondur başarı ile koruyorum. İnşallah başarımız artarak devam edecek. Bu süreçte neden A Milli Takım aday kadrosuna çağrılmadığım ile ilgili bana ulaşan bir bilgi bulunmamakta... Değil aday kadroya çağrılmak, A Milli Takım kalesini koruyacak kadar yeteneğe, tecrübeye ve mental güce sahip olduğumu biliyorum. Ben de çeşitli yaş gruplarında pek çok defa giydiğim formayı A Milli Takım'da da giyip ülkeme en iyi şekilde hizmet etmek istiyorum. Umarım bundan sonra A Milli Takım kamplarında ben de düşünülen futbolcular arasında yer alırım.''
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

O kadar çok kaleci var ki şu dönemde Cenk'inde işi zor aynı şekilde Onur'unda, Volkan'dan sonra kalemize geçmesi beklenen Mert'inde. Yinede bu dönemde yapılacak ilk üç tercihi hep Volkan-Tolga-Sinan olacaktır. Biri eksilirse eğer hiç oynamayan Mert yerine Rüştü ile değişerek oynayan Cenk'in çağırılması daha doğru geliyor bana, bazen ülkedeki kulüp dengelerini de kurmak gerek. Zaten yıllardır İbrahim Toraman takıntısı yüzünden bjk taraftarı tepkili aynısını Cenkte'de yapmalarını engellemek gerek. Haksız değiller çünkü ve milli takım taraftarlığını geri getirmek istiyorlarsa bu tarz işleri dengeli yapmaları gerekiyor.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007

Cenk'te aslında hakediyor formayı ama hakeden çok fazla o formayı Bir Casillas'ımız yok ama Volkan, Tolga, Onur, Sinan, Cenk; 5 tane birbirine yakın performans sergileyen kaleci var(hatta Rüştü yaşı çok olduğu için yazmadım).Bunların içindede doğal olarak devamlı oynayanlar ve tecrübeliler seçilir; Volkan, Sinan(Tolga veya Onur, Onur iyileşince kim as olacaksa artık).Cenk'e gelene kadar...

Cenk formayı istiyorsa ilk önce Beşiktaş'ta devamlı 11 oynamalı(Rüştü hala 11 bildiğim kadarıyla, yanlışsam özür).Sonrada çok ciddi bir performans sergilemeli ki formayı kapabilsin...

Naçizane düşüncelerim...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

onur eski formunu yakaladığı takdirde volkan dan formayı kapabilcek potansiyele sahip onun dışında kaleye sinan veya tolga geçer ondan sonra cenk anca ondan sonra merte gelmelidir sıra

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

onur eski formunu yakaladığı takdirde volkan dan formayı kapabilcek potansiyele sahip onun dışında kaleye sinan veya tolga geçer ondan sonra cenk anca ondan sonra merte gelmelidir sıra
    çok erken konuşuyorsunuz. ilerleyen yıllarda ne olacağı hiç belli olmaz. tartışmaya girmeyeceğim ama şunu belirtmek isterim Mert çok küçümseniyor şimdiye kadar okuduğum kadarıyla burada. o adam olmasa geçen sene şampiyon olmayabilirdik...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Keşke şu günlere dönebilsek Ama malesef bu oyunla çok zor

[YOUTUBE="dJ523vnz76E"]Yapma Volkan!![/YOUTUBE]

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Cenk As kalecimi ? Ben yanlış maçlarımı izliyorum acaba. Her oynadığı maçta canlı bomba gibi hatalar yaptı. Avrupa'da Rüştü oynamadımı Beşiktaş'ta ? İlginç. Şu anda hakeden adamlar kadroda zaten. Mert'in alınmasını bende anlamsız buluyorum ama çağırılan kalecilerin arkasında 3. kaleci olacak zaten Cenk. Volkan bırakınca ortaya çıkacak kaleci açığı ancak.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Mert kaleyemi geçti?

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

onur'un cok eksigi var örnegin yan toplarda daha cok calismasi lazim ayrica defans ile iyi anlasamiyor.. bana kalirsa tolga onur'dan daha iyi bir kaleci.. fakat ikiside volkani kesemez.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Almanya maçında ki olayla ilgili ''Maçlar Anadolu'da oynansın'' demiş Volkan.Bence son derece haklı Anadolu milli takıma aç.Müthiş bir destek var Anadolu'da.Kusura bakmayın ama İstanbul seyircisi içinde kendini bilmezler var.Milli takımı kulüpmüş gibi görüyor.Sen kendi milli takımına küfredersen her oyuncu çıldırır.Artık milli maçlar Anadolu'ya taşınmalı.Avni Aker olur,Ankara 19 Mayıs olur,Kadir Has olur,İzmir Atatürk olur.Ne olursa olsun herhangi bir Anadolu stadında olsun artık milli maçlar.

Edit:Ve şimdi öğrenmiş oluyorum play-off yine Arena'da :/ Yapmayın işte bunu.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Almanya maçında ki olayla ilgili ''Maçlar Anadolu'da oynansın'' demiş Volkan.Bence son derece haklı Anadolu milli takıma aç.Müthiş bir destek var Anadolu'da.Kusura bakmayın ama İstanbul seyircisi içinde kendini bilmezler var.Milli takımı kulüpmüş gibi görüyor.Sen kendi milli takımına küfredersen her oyuncu çıldırır.Artık milli maçlar Anadolu'ya taşınmalı.Avni Aker olur,Ankara 19 Mayıs olur,Kadir Has olur,İzmir Atatürk olur.Ne olursa olsun herhangi bir Anadolu stadında olsun artık milli maçlar.

Edit:Ve şimdi öğrenmiş oluyorum play-off yine Arena'da :/ Yapmayın işte bunu.
    İstanbul varken,bu ülkede başka memleket kimsenin aklına gelmez.Boşuna bunu tartışmanın bir alemi yok.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bence de her mac farklı bir sehirde farklı bir statta olmalı. İstanbul dısına çıkmaz oldu milli takım...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Daha önce yapılan turnuvalarda milli takımın uğurlu stadyumları haline gelmiş stadyumlar vardı. Bursa Atatürk bunların başında gelirdi (Hâlâ mağlubiyetimiz yok sanırım Bursa'da) keza Ankara'ya da milli maç verilmemesinin altında bir milli maçta alınan mağlubiyetten sonra uğursuz olduğuna inanıldığı vs. gibi şeyler söylenirdi.

Tabii şehrin ve stadyumun fiziksel durumu da önemli ama futbol biraz da uğurdur, şanstır bunlara çok açık bir oyun, aslında her maç farklı bir şehirde oynanabilir. Ankara, Bursa, Gaziantep, İzmir, Kayseri, Samsun, Trabzon gibi şehirlerde yapabiliriz grup maçlarını tabii o şehirlerdeki stadyumların da elden geçmesi lazım öncelikle. Olursa güzel olur.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Birçok şehirde stad yapımına başlanıyor bakalım stadlar yapıldığında değişecekmi bu düzen.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence Bursa milli maç için şuanda en uygun şehir. Hem ateşleyici taraftarlarımızda var. Bence play-off maçı Bursa'da oynanmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Almanya ve Azerbaycan maçlarındaki tribün performansını beğenmedim.Zaten İsviçre ile oynadığımız play-off maçından beri öyle aklıda kalan bir atmosfer hatırlamıyorum.Anadolu'ya açılması iyi olabilir bu açıdan ama o zaman da zemin sıkıntısı ortaya çıkacak.Bir çözüm bulunması lazım bu konuya.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Avni Aker'de oynansa keşke. O stada hep sempatiyle bakmışımdır.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Zamanında nasıl ağlattıysak yine ağlatabiliriz Hırvatları.Umarım eksiksiz çıkarız maçlara.

Volkan , Serdar K. , Ömer Toprak , İsmail , Gökhan Gönül , Emre , Selçuk İ. , Mehmet Topal , Hamit , Burak , Mevlüt
    Bu 11le çıkarsak Hırvatları geçeriz bence.Bunların yanında Tuncay ve Semih'i milli takıma çagırıp onlara şans vermeli Hiddink.

Sayfa 6 / 41 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri