Bende aldım crash dump hatası sanırım çok oynayınca oluyorçözümü yok yeni bir oyun açacaksın
Bende aldım crash dump hatası sanırım çok oynayınca oluyorçözümü yok yeni bir oyun açacaksın
15 senedir kolay kolay demo oynamadımbu sene de oyunu bekleyeceğim. Çıkınca inceleriz.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Gayet eğlenceli olmuş oyun. ilk başlarda çok karışık gözükse de güzel özellikler eklenmiş. bir oyuncuyu transfer etmeden evvel oynatmayı düşündüğünüz role uygun olarak yüksek olması beklenen özelliklerini size göstermesi daha iyi kararlar almanıza ve yerinde transferler yapmanıza olanak sağlıyor.
takım konuşmalarının ayrıntılandırılması da çok yerinde bir yenilik. ve takım konuşmalarının ardından oyuncunun buna negatif ya da pozitif tepkiler vermesi.
arkadaşlar bu portekiz liginin saçma sapan isim hakkıyla ilgili bir alalhın kulu bişey sölemicekmi FCP porto yaaızoy arkadaş ... hangi şampiyonlar liginde porto ya FCP olarak hitap edilmiş...sen koskaca fm sin bir portekiz ligi lisansını mı alamadın.geçen sene nasıl aldın bunu lanet olsun.iyiki demoyu yükledim.bu sene almicam 2012
PSG ile oynuyordum, ilk sezon 25 aralık'a gelince teşekkür ederiz gibi bir şey çıktı, daha da ilerleyemiyorum. pre-order (önsipariş) gibi bir şey istiyor galiba.
Arkadaşlar benim bir sorum olucak ;
şimdi yeni oyunda team talk bölümü baya geliştirilmiş, ayrıntıya gidilmiş.
ilk başlarda değişik ses tonu kullanmak, bütün futbolcularla tek tek konuşmak çok çekici geldi fakat bir süre sonra sıkıldım.
eminim full sürümde de bu sıkıntı olucak gibi, o yüzden bu görevi asistana vermeyi planlıyorum da sormak istediğim şu ;
asistanımızın team talkı en etkili ve doğru biçimde kullanmasını istiyorsak, asistanı seçerken hangi özelliğine dikkat etmeliyiz ? hangi özelliğini ön planda tutmalıyız ?
bi fikri olan varsa çok sevinirim.
Adama gol attırmak için uğraştım durdum yok atmadı gitti. Ama en sonunda bir maçta fena patladı
![]()
Bu adam tam bir poacher görünüyor
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
yabanci forumlarda da gördüm, FM portekiz liginin lisansını kaybetmiş sanırım.
Porto - FCP olmuş
sporting clube de braga sadece Braga olmuş ki çok bişey farketmez bu değişiklik.
ama porto ve benficayi oyle abidik gubidik isimlerle gormek tadi kacirir![]()
ya yorum yazanlara bakıyorum hep Porto 'nu kısaltma adını FCP olduğu sölüyolar.hele biri demişki portekiz ligi takımlarının ismi cok uzun o yüzden FCP yazilio.ya birader Porto isminin neresi uzun?hadi uzun dedik geçen sene kisaydida bu sene mi uzadı bunun ismi?sen geçen sene hiç mi FM oynamadın.FM011 aç bak Porto Ligzon Sagres lisanslıydı.Portonun ve diğer portekiz ligi takımlarınında orjinal oyun açılışta mevcuttu.10 senedir bu oyunu oynuom Porto FCP olduğunumu anlamicam.ayrıca hangi puan durumunu açarsan aç bir tane FCP ye raslarsan ben brakacam futbolu.komik komik yorumlar yazmayın.
Demo yüzündendir heralde ama Barcelona Busquets'i kiralık listesine koydu..
Futebol Clube do Porto commonly known as FC Porto, Porto, or FCP.
Sporting Clube de Braga commonly known as Sporting de Braga or just Braga.
Benfica'yı ne diye yazmışlar bakmadım.Zaten kısaltması Benficaymış.
eto'o bitmiş.
Guardiola'nın sistemindeki en önemli oyunculardan biri bence Busquets niye satsınlar![]()
eto'o bitmiş.
dedim ya alt yapıdan birsiini bulsalar
Alt yapıdan birisini bulsalar Valdes'te gider o zaman Pique'de![]()
eto'o bitmiş.
onlar as oyuncu sürekli üst düze oyncular busquets bi alt kademe
fm çıksın artık ya![]()
Busquests mi alt kademe yapma dostum etme gözünü seveyim söyleme bunu dışarda cidden![]()
eto'o bitmiş.
Oyun da gol atmak zorlaşmış forvetler kötü vuruyor anca çok üst düzey olan forvetler düzgün vuruşlar yapıyorlar Aguero bile acayip kaçırıyor Allahtan Tevez var takımda.
Butun hevesliler cikar cikmaz demoya yuklenmisler herhalde, server rahatlamis. Simdi son hizla yukluyorum demoyuArtik 5-6 gun oyun cikana kadar mesgul olucaz
![]()
Az once demoyu indireyim dedim ve
Bu konu hakkinda bilgisi olan var mi?Hay aksi, afedersiniz!
Bu ürün şu anda bulunduğunuz bölgede erişime kapalıdır
demoyu steam üzerinden indirdim play tusuna basıyorum lisans sözleşmeleri geliyor ondan sonra oyun hiçbir hata vermeden masaüstüne atıyor var mıdır bunun bir çözümü. orj almadan önce bir göz atmak istedim ama acamadım oyunu.