valla önceden herkes bişeyler yazmış ama ben de kendi fikrimi belirteyim.

Keita'nin hizi 18, Sercan'in hizi 17 iken Dia'nin hizinin 17 olmaması lazım. Dia'nin bu ikiliden hızlı olduğu konusunda herkes hemfikirdir heralde.

Gecen sene de Yobo'nun hızı 18'di mesela, bence 18 olucak birisi degil Yobo ama onu ingiliz araştırmacılar yaptı, yobo orda 8 yıl falan oynadı, buraya geldi hızını düşürdük adamın. Concentration'un da 10 olması tamamen facia.

Volkan'in one on ones'i en fazla bir iki artabilirdi daha fazla degil.

Alex'in jumpinginin abartmadan söylüyorum mükemmel olması lazım çünkü bu adam zamanında Gökhan Zan'ın Servet'in yanından yükselip goller attı, Gökhan'ın uzun taçlarını arkasında Song varken Guiza'ya indirip asistler yaptı, Buca maçında Hakan Sükür vari goller atti, yapti da yapti yani. Alex'in hava toplarında harika bir sıçrama ve zamanlama özelliği var. Zamanlama, positioning'i etkiliyor derseniz, positinioning de tam hatırlamıyorum ama 10 falandı galiba Hani her zaman dogru yerde biten, fırsatçı, oynamadığı denilen maçlarda doğru yerde bitmesiyle maçları kurtaran Alex.

Şu mesajımı inşallah Fenerbahçe yanlısı bir mesaj olarak görmezsiniz. Tamamen objektif, reddedebileceginiz bir nokta oldugunu da sanmiyorum.

FM 2011'deki Barış Özbek'in Ayhan'ın profilleri ne kadar gerçekten uzaksa, kendimce söylediklerimin hepsi gerçeğe yakındır. Tartışma, kavga yaratma amacinda hic degilim, Fenerbahçe araştırmacısı kimse son yıllarda yaptığı yanlışların farkına varır inşallah demekten başka yapabilecegim birşey yok.