Favori Personel konusu açılmışken konuşayım ; Daum olamaz bence o kısımda , çünkü gidişi pek iyi olmadı kendisinin.Ümit Özat'ın olmasına da karşı değilim bence orada olmalı ; taraftar oyun olarak kendisini sevmese de iyi bir kaptandı ve ayrılırken yaşananları unutamam.

Farklı olarak şunu söyleyeceğim ; Lugano bence Icons kısmında olmamalı.Favori Personel daha uygundur bence.Sebebine gelince , kendisi geçtiğimiz yaz transfer döneminde Şampiyonlar Ligi hakkımız elimizden alındığında ayrıldı.Yani zorunluluktan satılıyor gibi göründü ancak yazın yaptığı bir açıklamasında zaten kendisi de ayrılacağını söylemişti öyle bir karar çıkması durumunda.Kaldı ki Lugano her transfer dönemi Fenerbahçe'ye menejeri aracılığıyla zorluk çıkarmış ayrılma noktasına gelmiştir.Çok değil geçen sezonun başında henüz yine öyle bir olay meydana gelmiş ve takıma geç katılmıştı.Yobo da yoktu ve Bilica - İlhan ikilisiyle kaldı Fenerbahçe Young Boys maçlarında.( Elenmeyi Lugano'ya bağlamıyorum ancak tarzı yanlıştı ).Her zaman söylemişimdir onun için ; Fenerbahçe aşkı değil kişisel hırsı onun böyle olmasının sebebi diye.Böyle futbolcuları da severiz evet ben de çok sevdim Lugano'yu.Ama bir ikon olacak durumda olduğunu düşünmüyorum belirttiğim sebeplerden.

Saygılar sunarım , cevabınızı bekliyor ; şimdiden teşekkür ediyorum.