Maç bugün saat 20:00'de.Yer Avni Aker
Trabzonspor'un 11 belli.
Tolga, Serkan, Giray, Mustafa, Celustka, Zokora, Colman, Volkan, Adrian,Burak, Pawel Brozek
Maç bugün saat 20:00'de.Yer Avni Aker
Trabzonspor'un 11 belli.
Tolga, Serkan, Giray, Mustafa, Celustka, Zokora, Colman, Volkan, Adrian,Burak, Pawel Brozek
Özden
Uğur Uçar
Ediz
Kağan
Aydın Toscalı
Hürriyet
Rajnoch
Özgür Çek
Turgut Doğan Şahin
Theo Weeks
Tisdell
Bu da Ankaragücü 11'i.
Ankaragücü bu sene küme düşme adayı benim gözümde.Trabzonspor rahat kazanacaktır diye düşünüyorum.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Çok kötü 11'leri yok aslında ama takım olamadıktan sonra isim önemli değil.
hızlı maç trafiğine modaretörler bile yetişemedi bu sefer
Ziya Hoca yine allem eder kallem der bu maçtan puan koparır. Umarım ben yanılırım ama çok korktuğum bir maç. Halil de doğum iznine gitmiş Almanyaya, Pawel-Burak ikilisi dışında yedekte forvet yok. Sahadakilerle gol bulamazsak fena.
ankaragucu su an son sirada ama acil puana ihtiyaclari var zor mac olucak ama trabzon kazanir bence 3-0 veya 3-1
valla helal olsun bayanlari stadda gormek guzel
![]()
Turgut Doğan çok güzel bi gol attı az önce 1-0 yeniyor angaragücü
Bu turgut doğanı beş altı sezon kadromda tutmuştum fb kariyerinde enteresan güzel bi gol attı kerata
çok zevksiz bi maç ya kapadım gitti skoru öğrenirim bitince tiksiniyorum bizimkilerin futbolundan artık
hemşerim brozek attı golü 1-1 oldu
Radyodan dinliom bi kadinlarin sesi gelio
Ziya Hoca 'topun arkasına' taktiğini geliştirmiş, 'orta çizginin ardına' yapmış. Tahmin ettiğim bir Ziya hoca ve Ankaragücü buldum. Oldukça bilenmişler. Ben ilk yarıdaki oyunu beğendim, fena değildik. 6. haftada 10. direkten dönen topu da bulduk. Golü atmasak işimiz yamandı ama Adrian sazı eline alınca toparlandık. Umarım ikinci yarı erken bir gol bulup strese girmeden oyunumuzu oynarız.
Bu arada Halil'in eşi dün doğum yaptı. Adam bugün maça yetişmiş. Profesyonellik başka birşey tabi.
maci izliorm bilmiyorum uykummu var ne anlamadim ilk yari uyudum nerdeyse macda adam akilli 10 dakka izledim![]()
Theo Weeks 1-2 oldu
Bastır Angara'm![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
1-2 oldu yalniz Tisdell cok iyi gelecegi parlak
Not; Tek bu mac icin degil mersin macindada izlemistim ve bu yilda galatasaray macinda vs izlemistim
2-2 oldu
Celutska guzel atti attigi gol degilde oraya kadar cok iyi girdi bir defans oyuncusu olarak
Arif Sen Yazma Yazıkça Angara'm Gol YiyorNe Hayırsızsın Yahu
Ahanda Bir Sebebi Ahmet'miş![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
kazandık iyi oldu. bu maçta puan kaybetsek yanardım. belki puan kaybetmeyi hakedecek kadar kötü defans hataları yaptık ama genel olarak iyiydik. Burak yine attı golünü, Adrian da iyiydi bugün.
Bayan Tim'de iş başında, rakip ceza sahasına gelince çığlıktan dikkati dağılıyor![]()
Vallahi sizi bilmem ama çok zevk aldım maçı izlerken. 3-2 zorda olsa kazandı Trabzonspor ama Ankaragücü'nün oyunu herkes gibi beni de şaşırttı. Lige verilen arada sıkı çalışmışlar belli, çok diriydiler, Tisdell'in yanı sıra yine Liberya'lı Theo Weeks'te harika oynadı. Önceden bu kadar dikkatli izlemedim herhalde ya da bu kadar iyi oynamıyordu bilemicemtop tekniğini çok iyi buldum. İnce bilek hareketleriyle birkaç çalımı var dar alanda, ayrıca golü attığı pozisyonda da kaleci Tolga'yı çok iyi geçti.
Ortadaki kalitesiz futbolun ve ucuz mücadelenin ürünü
Playoff
Yoksa Trabzon bitik bir Ankaragücüne karşı böyle oynar mıydı ?
...
Maçı izledin mi? Ankaragücü'nün bitik hali buysa iyi hali ne yapardı acaba?
İzledim
İşte ben de onu anlatmaya çalışıyorum
Aylardır maaşını alamayan, yönetimi kaos içinde oyuncuları dağılmış ligin dibine demir atmış bir takım sizin sahanıza gelip bu mücadeleyi veriyorsa (ki beklenen bir mücadele şaşırtıcı değil)
Siz şampiyonluk için oynuyorum rotasıyla puan kaybetme riskiyle maçı bitiriyorsanız iki takımdan biri hakkını vermiyordur. Biz hep karşı takımların mücadelesine bakarız, çok iyiler çok çalışmışlar adanmışlar bilenmişler vs. iyi de arkadaş artık bu bahanelerden arındıralım kendimizi, Senin takımın o rahatlığın o bolluğun bereketin hakkını veriyor mu ?
Almanya biz 8 de 8 yaptık hadi kalan iki maça yatalım diye ciddiyetsiz oldu mu ?
Ama adım gibi biliyorum biz aynı avantajda olsak, 2 kat ciddiyetsiz olurduk.
Çünkü futbol mantığımız bunu gerektiriyor.
Sözüm sadece Trabzonspor için değil, Oyuncularına milyonlarca € verip sanki büyük başarıymış gibi bu futbola alkış tutan büyük takım taraftarlarına.
...
Celustka adam ya geldiğinde çokk sevinmiştim.Yanıltmadı beni.Helal olsun onada Burak Yılmaz'a da o vuruşu beklemezdim ondan.
Kazanmamız iyi oldu puan verseydik yazık olacaktı.Ankara düzelme gösterecek gibi bir görüntü verdi bu maçta.
Buna göre istatistikler şöyle sıralandı:
Gol: Trabzonspor: 3 – Ankaragücü: 2
Toplam Şut: Trabzonspor: 20 - Ankaragücü: 12
İsabetli Şut: Trabzonspor: 11 - Ankaragücü: 4
İsabetli Orta: Trabzonspor: 1 - Ankaragücü: 4
Faul: Trabzonspor: 14 - Ankaragücü: 26
Korner: Trabzonspor: 4 - Ankaragücü: 3
Ofsayt: Trabzonspor: 0 - Ankaragücü: 2
Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 56 - Ankaragücü:% 44
Şu istatistiklere bakınca savunmada sorun olduğu ve kanatların isabetli orta yapamdığı ortaya çıkıyor.Herhalde tek isabetli ortamız Volkan'ın Brozek'e kestiği Brozek'in atamadığı şuttu.