Quote Originally Posted by serwan View Post
Aslinda 60 puan cok olmasa da kötü bir performans. Evet besiktas %95 olasilikla bu aralikta bir puan alacaktir ama 60 alt sınıra cok daha yakın bir puan. Bir de cidden su an kagıt uzerinde bi degerlendirme yaparsak sonuc ne olur?
Ben kagit uzerinde degerlendirme yapsam, Trabzon'u belki biraz daha az puanda gorurum cunku sampiyonlar ligi agirligini da cekiyorlar. Her ne kadar kadro derin olsa da bunun zorlugunu yasayacaklardir.

Antep de biraz daha altta olur, ozellikle orta sahadan top cikartma sorunlari oldugu icin. Ama oyun maalesef yeterince pres yapmadigi icin o orta sahadan top cikartma sorunu pek belli olmuyor.

Galatasaray Avrupa'da olmadigi ve sadece lig ile ilgilendigi icin ve kadro derinligi cok fazla olmadigi icin yeri bence mantikli.

Bursa'nin da avrupa'dan elendigi icin daha az mac yapacagini dusunerek yeri gayet mantikli. Elenmemis olsa cok daha zorlanirdi.

Besiktas'in hem Avrupa'da hem de ligde es anli mucadele etmesini zor goruyorum cunku kadroda ucurum var. Hugo Almeida'nin alternatifinin olmamasi. Quaresma'nin alternatifinin Veli olmasi. Fernandes'in alternatifinin olmamasi bu dusunceyi ortaya cikartiyor. Ama en cok da Besiktas'in kadrosunun basariya ac oyunculardan kurulduguna inanmiyorum.